Voit saada voimakkaampaa ja vähäisempiä järkyttämällä elimistösi henkilökohtaisen kouluttajan mukaan

Anonim

He sanovat, että rutiini on tärkein syyllinen edistystä vastaan. Hyvin sama voidaan sanoa kuntoilumme matkalla. Tee jotain tarpeeksi aikaa, ja kehosi kunnostautuu elementteihin.

Kuntosalilla tämä tarkoittaa sitä, että jätät sinut ajanhukkaa, energiaa ja rahaa sekä pieniä tuloksia loppuun asti. Voittojen ei tarvitse olla niin kova.

Tänään puhumme tarpeesta järkyttää kehoa saavuttamaan todellinen vahvuus samalla kun se nousee ylös - korkean intensiteetin intervalliharjoittelu (HIIT).

Asiantuntijat sanovat, että HIIT: n on oltava osa ohjelmaa, jos haluat sopivan sovituksen kuin vain vähärasvaisen. Auttaa meidät ulos kovien tosiseikkojen kautta on Sam Woodin 28- vuotias Sam Wood, joka on mies, jolla on seitsemäntoista vuoden kokemus kuntopeleistä.

Miksi sinun täytyy järkyttää kehosi voitot

Lyhyt vastaus: Keho on älykäs ja se selvittää, mitä tapahtuu nopeasti ja sopeutuu.

Todistettu teoria on, että jos et shokaa kehoa ja luo vastausta, ei tule sopeutumista (edistystä, voittoja jne.). HIIT tarjoaa myös nopeutetun metabolisen vaikutuksen hyvin harjoittelun päättymisen jälkeen ja tämä on hyvä asia.

"Jos lähdet kävelemään tai kävelemään tai jalkapalloon, sinulla on kohonnut aineenvaihdunta samalla kun teet tätä harjoitusta."

"Tasapainotilanne on suhteellisen nopea sykkeen lopettamisen jälkeen, ja se muuttuu myös alaspäin. Se tarkoittaa vain, että poltat kaloreita ja rasvaa tavallisessa tilassa, kun taas jos teet suurta intensiteettitutkennusta, olet todella pois mukavuusvyöhykkeestäsi ja sillä on siirretty nopeutettu aineenvaihduntavaikutus. "

Puu sanoo, että jos teet HIIT-harjoittelua aamulla, sinulla on kohonnut aineenvaihdunta-arvo useimmille, jos ei koko päivän. Tämä on toisin kuin juoksu tai kävely, jossa kehosi metabolinen nopeus palaa vakaan tilaan nopeasti.

Onko tämä keskimäärin jumittuminen hyödytön?

Woodin mukaan pienellä intensiteetillä on vielä paikka tässä maailmassa.

"Elämme tässä nopeatempoisessa maailmassa, jossa ihmiset haluavat bangia. HIIT aikoo antaa sinulle paremman bangin.

Sinun on kuitenkin harkittava, kuinka kovaa olet valmis työntämään kehosi nähdäksesi tulokset tietyssä aikataulussa. Säännöllisesti työntäen itsesi pois mukavuusvyöhykkeestänne vaatii henkistä kykyä ja fyysistä kykyä, jota monet ihmiset eivät ole.

"Sinun täytyy olla tarpeeksi kestävä, että HIIT-toiminta ei vahingoita sinua tai pahempaa, asettaa sinut takaisin", Wood selittää.

"HIIT pelottaa ihmisiä, koska se saa ihmiset ajattelemaan, että se sopii erinomaisesti ihmisiin, hymyilee, peittää lihakset ja harjoittaa sellaista."

Korkean intensiteetin koulutuksen tulisi olla suhteessa sinuun. Vielä tärkeämpää on, että teidän voimakkuutenne on erilainen toisen korkean intensiteetin suhteen, ja se on asia, jota on syytä omaksua.

"Suuri intensiteetti ei tarvitse olla suuri vaikutus"

Tässä ovat Woodin ehdotukset perus HIIT-istuntoon:

  • Sprintti
  • vuorikiipeilijät
  • Sotilaalliset pommit
  • Pyörä, jossa on enemmän välejä
  • Burpees
  • Squat hyppää
  • Taistelu köydet

Avain menestyksekkään korkean intensiteetin välikoulutukseen on seurata sitä lyhyellä toipumisella. Kun aloitat, on tärkeää, ettei kyyhkysivu HIIT osaksi paljon hyppy ja raskas lasku.

"Siinä on kyse siitä, kuinka paljon lihaksia työskentelet yhdessä liikkeessä. Isommat lihasryhmät tuottavat enemmän verenkiertoa, mikä tarkoittaa, että syke on suurempi - suurempi intensiteetti vastaa suurempaa bangia.

"Saat enemmän hyötyä burpee, squat hypätä tai push-up jotain muuta kuin bicep curl, joka on melko eristetty."

"On tärkeää harjoittelemaan ylävartaloa, alavartaloa ja ydintä."

Kardio-näkökulmasta puu suosittelee käyttämään Concept 2 -kiertolaitetta tai hyökkäyspyörää. Nämä koneet saavat ylemmän ja alemman rungon työskentelemään yhdessä.

HIIT Voimaharjoittelu: Getting It Right

Näet sen kuntosalilla koko ajan ja se usein jättää sinulle kysymyksen. Mistä tiedät, että nostat tarpeeksi raskasta vai vaarantaa lomasi?

"Painonhallintaa, jonka sinun tarvitsee tietää, on progressiivinen ylikuormitus", Wood sanoo.

"Voit asteittain ylikuormata lihaksia luomaan sopeutumista. Kuinka tiedät, oletko oikeassa vyöhykkeessä vai painoluokkaan perustuvat tähän pisteeseen - hyvä muoto koko liikkeessä, jossa rep alue ulottuu seinään. "

Kun harjoitus vahvuus:

  • Se on okei lyödä seinää 3-5 op: n alueella

Kun lihaksen hypertrofiaa tai kasvua harjoitellaan:

  • Okei osuma seinään mistä tahansa 10-20 toistoa harjoituksesta riippuen

Kun kestävyyskoulutus:

  • Haluat lyödä seinää 30 - 40 toistoa (push-up tai body-painotetut harjoitukset)

Wood sanoo, että jos sinulla on oikea johdonmukaisuus ja voimakkuus, voit saada uskomattomia tuloksia alle 30 minuutissa päivässä.

"Jos menet kuntosali kahdesti viikossa, tee istunnot pidempään. Jos olet 4, 5 tai 6 kertaa viikossa, voit saada mahtavia tuloksia, jos työnnät itsesi alle 30 minuutissa päivässä.

Kuten aina nämä käytännöt toimivat vain hyvää ravitsemusta. Jos näin ei tapahdu, kiellät kaikki kovaa työtäsi.

Pitäisikö sinun tehdä päivittäin?

Lyhyt vastaus on se, että se riippuu siitä, mitä yrität saavuttaa.

"Jos yrität laittaa paljon lihaksia, HIIT-koulutus ei aio tehdä sitä", Wood sanoo.

"HIIT-koulutus on erinomainen säilyttää sinulle vahva, laiha ja ylläpitää lihasmassaa samalla kun se on hyvä sydäntaitolle."

"Mutta jos olet laiha mies, joka haluaa laittaa 20 kg lihaksia, sinun on vielä tehtävä raskaammat painonpudotukset vain, kunnes pääset siihen pisteeseen, jossa kehosi löytää sen makean pisteen kuinka paljon lean voit ylläpitää lihaskudosta. "

Joten konseptin ydin on yksinkertainen. Jos olet jokapäiväinen kaveri, joka vain haluaa olla hieman vahvempi, hieman laiha ja ohuempi, niin HIIT-koulutus on oikea vaihtoehto.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta