Maailman Premiere Coworking Space vain avasi ensimmäisen kuntosalinsa

Anonim

Hot Desking juggernaut WeWork on avannut virallisesti ensimmäisen kuntosalin, joka on ylpeästi kopioinut "kokonaisvaltaisen wellness-tilan".

WeWork-kuntosali, jonka nimi on Rise by We, sijaitsee Lower Manhattanilla nykyisessä WeWork-haarassa, jossa on 2 500 jäsentä.

Tila on suunniteltu siten, että se kilpailee eräistä tyylikkäimmistä kuntosaleista, jotka tulevat ympäri maailmaa viime vuosina, mukaan lukien tämän nyrkkeilykuntosalin ja tämän nyrkkeilykuntosalin.

WeWorkin sisustussuunnittelija Brittney Hart huolehti uuden kuntosalin asentamisesta ja suunnittelusta ja kertoi Wallpaperille, että "kaksi vuotta sitten osasto oli 100 henkilöä ja kaikki suunnittelu tehtiin New Yorkissa".

"Nyt se on 400 ihmistä ja alueellinen, suunnittelutoimistot New Yorkissa, Lontoossa, Buenos Airesissa, Bangaloressa ja Shanghaissa."

Kuntokeskuksen ajatus on auttaa jäseniään toipumaan ja elvyttämään yhteisön ympäristöä. Tämän saavuttamiseksi kuntosalilla on kolme studiota - lento kattaa juoksu ja soutu, taistelu ei nyrkkeilyä ja MMA, ja Flow hoitaa joogaa ja meditaatiota. Siellä on myös kylpylä, kahvila ja kauppa, koska nämä tilat näyttävät olevan pakollisia kuntosaleilla näinä päivinä.

Kaiken kaikkiaan keskus huokuu raa'an teollisen tunnelman yhdistettynä moderniin sovitukseen kivestä, marmorista ja puusta. Pieni taideteos lisää myös alueen persoonallisuutta häiritsemättä ihmisiä halutusta tarkoituksesta hukkaan.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

5 viileää tapaa käyttää mustavalkoista (vaikka se on kuuma)

Ansel Elgort on johtava tapa miehille, jotka käyttävät vanhoja graafisia tulosteita uudelleen

Best Dressed Men viikosta, joka oli Feat. Jamie Foxx, Ryan Reynolds & Idris Elba

Paras Blazers & Brands For Men Osta heti