Miksi sinun täytyy syödä rasvaa, jotta laihtua

Anonim

Elämänlaatu riippuu ajatuksemme laadusta, siitä, miten voimme elimistämme polttoainetta ja kuinka hyvin voimme liikkua. Silti me olemme yhteiskunta, jossa on negatiivisuus, pikaruokaa ja apatiaisia ​​asenteita.

Entisenä Special Forces Soldier -ryhmänä ja nyt kuntourheilijana olen jatkuvasti yrittänyt kouluttaa ihmisiä siitä, kuinka kunnolla hoitaa heidän fyysistä ja henkistä terveyttään, mutta yksi kysymys, jonka saan eniten, on, "Scott, mitä syön?"

Debussing Myytit

Sano mitä nyt?

Aamupäivänä minulla on 4 munaa, 2 rasher pekonia, ½ avokadoa ja kupin kale - oh, ja tietysti espressoa.

Elintarviketeollisuus on vuosikausia pelästynyt syömään minkälaista rasvaa, paina vähärasvaista ruokavaliota kasvoillamme. Söimme rasvattomia hiilihydraatteja, jotka puolestaan ​​tekivät meistä nälkäisemmiksi ja sitten raskaammiksi kuin koskaan. Kansakuntana olemme tällä hetkellä raskaimpia, mitä olemme koskaan olleet ja kuolivat elintarvikkeisiin liittyvistä sairauksista. Lopeta kuunteleminen miljardin dollarin elintarviketeollisuudelle ja kuuntele tosiasiat, joista annan sinulle syömisen rasvan rasvan laihduttamisesta laihtumiseen sekä yleiseen terveyteen ja hyvinvointiin.

Jos haluat tehdä huippusi, on silputtu ruumiinrakenne, ja sinulla on tarpeeksi energiaa kouluttaa taloa alas, silloin on aika vaihtaa kehosi käyttämästä hiilihydraatteja polttoaineena rasvanpolttolaitteeseen.

Rasvat parantavat insuliiniherkkyyttä ja nopeuttavat rasvanpolttoa

Taistelu hyvää rasvaa vastaan

Kehosi vaatii kunnollisen määrän rasvaa pysyä laiha. Hiilihapon saannin väheneminen ja korvaaminen terveillä rasvoilla voi parantaa insuliiniherkkyyttä, vähentää tulehdusta ja tukea aineenvaihduntaa.

Insuliinin ensisijainen tehtävä on verensokeritasojen säätely. Insuliini toimii kytkimenä, kun syöminen muutaman ensimmäisen tunnin kuluttua poltat hiilihydraatteja energiaksi ja varastoi ylimääräiset kalorit rasvana. Kun kytkin on pois päältä ja insuliinipuhdistunut, alkaa polttaa rasvaa polttoaineena.

Yksinkertaisesti sanottuna, jos pidät insuliinipitoisuutesi alhaisena, poltat oman kehon rasvan. Näin ollen korkean tärkkelysjäämän poiskytkentä korkean rasvan vaihtoehtoiseksi tarkoittaa nopeutettua rasvan polttamista. Elimiämme ei koskaan suunniteltu syömään korkeita tärkkelyksiä tai sokereita. Grainituotteet ja väkevöidyt sokerit eivät olleet ihmisravinnosta poissa.

Rasva murskaa ruokaa ja täyttää sinut pitemmälle

Pysy täynnä kauemmin

Ei ole mitään pahempaa kuin syödä pienempiä kaloreita ruokavalio, joka jättää sinulle nälkä koko ajan. Syöminen korkeat terveet rasvat elintarvikkeet täyttävät sinut pitempään. Yhdistä ne hyvällä annoksella proteiinia ja se hillitsee nälän ja hajuasi huomattavasti.

Insuliini vaikuttaa suuresti kuinka nälkäinen tunnet; se aiheuttaa nälän laskemalla verensokeria. Kun saat liikaa insuliinia, verensokerisi putoaa ja saat nälkä. Tämä voi johtaa siihen, että syöt paljon ruokaa ja painoa.

Kun syövät elintarvikkeita kuten valkoista leipää ja perunaa, ne piilevät verensokerin veren insuliinin nousun muutamassa minuutissa, joten tuloksena oleva insuliiniherkkyys varastoi verensokeriasi tuntia myöhemmin, jolloin verensokerisi on alhaisempi kuin ennen kuin söi.

Tämä on, kun kehosi alkaa ajatella, että se on loppunut polttoaineesta, mutta insuliini on vielä tarpeeksi estää sinua polttamasta omaa rasvaa. Lopputulos on nälkä ja halu hiilihydraateille.

Rasvahappojen hormonit

Tasapainoinen rasvan saanti voi tehdä ihmeitä

Estrogeeni, testosteroni, adrenaliini ja insuliini ovat erittäin tärkeitä kemiallisia hierontalaitteita, jotka vaikuttavat monien näkökohtien yleiseen terveyteen. Endokriininen järjestelmä toimii yhdessä verenkierron kehon hallitsemiseksi. Eri ruoka-aineet, joissa on runsaasti lyhyt-, keskipitkä- ja pitkäketjuisia rasvahappoja, ovat tärkeitä hormonien pitämisessä.

Kehosi tarvitsee erilaisia ​​rasvoja luodakseen hormoneja, kuten tyydyttyneitä rasvoja ja kolesterolia. Nämä tärkeät rasvat eivät ole vain tärkeitä hormonituotannon elementtejä, mutta ne pitävät tulehdustasoja alhaisina, lisäävät aineenvaihduntaa ja edistävät laihtumista ja lisäävät yleistä lihasten hyötyä.

Päivän lopussa keho sopeutuu siihen, mihin polttoaineen lähteeseen se annetaan, suorituskykyä ei vähene, jos olet rasvaisen rasvan ruokavalio verrattuna korkeaan ruokavalioon. Mitä ikinä uskotte lukeneen aiemmin, tee muuta tutkimusta ja selvitä tosiasiat. Haluan syödä suuremman osan kaloreistani rasvasta auttamaan minua saavuttamaan optimaalisen kehon koostumuksen ja positiivisen metabolisen sopeutumisen.

Ei vain auttaa sinua pysymään laiha, se parantaa immuunijärjestelmääsi, pitää luut terveinä, tuottaa energiaa ja rakenteellista eheyttä soluille, suojaa maksan ja parantaa kehon välttämättömien rasvahappojen käyttöä. Et halua panna polttoainetta Ferrariisi, joten miksi etkä ryhdy käsittelemään kehoa samalla tavalla?

Terveitä rasvoja sinun täytyy syödä

mitä sinun tarvitsee tietää rasvan syömisestä

Käytä rasvaa oikealla tavalla näillä elintarvikkeilla, jotka on suunniteltu toimimaan kehon kanssa.

 • Lohi
 • Avokado
 • Kookosöljy
 • Mutterit
 • munat
 • Pekoni
 • Tonnikala oliiviöljyssä
 • voi
 • Sokerittomia kaakaota ja suklaata
 • Bulletproof Coffee
 • Pellavansiemenet
 • Kookosmaito
 • Kerma
 • oliivit
 • Kananreisi
 • lammas

Varoituksen sana.

Ole varovainen, ettet lisää rasvoja alentamatta hiilihydraattien saantiasi tai kehosi ajaa kahta polttoainelähdettä ja tämä saa sinut painoon.

Scott Evennett on entinen Australian kommando ja terveys-, kunto- ja ajattelutaito. Löydät omat ravitsemusohjelmasi hänen sivustonsa kautta

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta