Miksi nainen James Bond polttaa 007 Franchise maahan

Anonim

”Bond. Jane Bond. "

Kuulostaa vähän naffia, eikö olekin? Tämä on taipumus tapahtua, kun pelaat väärennettyä peliä Hollywoodin sijaan. Ja tänään meidän on käsiteltävä tätä hämärää ajatusta, koska se koskee yhtä maailman rakastetuimmista elokuvavioista.

"Miksi naisen pitäisi saada sekaisin sekunteja?" - Rosamund Pike

Vuosien varrella naaras 007 on kasvanut meluun, jotta se lopulta työntyy tähän maailmaan. Sellainen oli online-liikkeen merkitys, joka jopa houkutteli talouksia kuten Gillian Anderson, Priyanka Chopra ja Emilia Clarke yhdessä Idris Elban tuen kanssa.

Kaikella kunnioituksella näiden viihdyttäjien täytyy sulkea ja oppia lähdemateriaalia ennen sokeasti liittymistä feministiseen lynch-mobiin.

Badassin naispuoliset johtajat suoriutuvat suurista budjettitoiminnoista, mutta se ei ole pelkkää perinteitä ja hahmojen perusarvoja, jotka ovat peräisin yli puolen vuosisadan ajasta. Mutta entä naisten voimavarojen aikakausi? No, jos ajatuksesi naispuolisesta voimavaroinnista seuraa ase-totting-naispuolisen naisen askelta, jolla on huono tapa juoda ja pelata, niin tämä keskustelu on ohi. Se ei ole valtuuttavaa, se on vain laiska kirjoitus tuottajilta, jotka haluavat käydä rahaa sellaisen olemassa olevan kaavan avulla, joka on osoitettu lipputulotilanteessa.

"Miksi emme luoneet omia tarinoita kuin hyppäämään olkapäille ja verrataan kaikkiin muihin miespuolisiin edeltäjiin?" - Rachel Weisz

Äskettäisessä haastattelussa The Telegraph, Oscar-palkittu Rachel Weisz ja todellinen vaimo Daniel Craig, asetti ennätyksen suoraan.

"(Ian Fleming) kiinnitti paljon aikaa kirjoittamaan tätä erityistä hahmoa, joka on erityisen miehen ja joka liittyy tiettyyn suuntaan naisiin."

"Miksi emme luoneet omia tarinoita kuin hyppäämään olkapäille ja verrataan kaikkiin muihin miespuolisiin edeltäjiin? Naiset ovat todella kiehtovia ja mielenkiintoisia, ja heidän pitäisi saada omat tarinat. "

Weisz ei ole ainoa Hollywoodin naisellinen ääni, joka tulee esiin ajatuksen vastaisesti. Gone Girl ' s Rosamund Pike hiljattain selitti Uproxx - haastattelussa, että naisen 007 käsitys oli halpa liikkuminen taistelussa nartuista johtaviin rooleihin.

"James Bond on merkki, jonka Ian Fleming loi. Tietenkin brändi on tullut isompi ja mitä tahansa, mutta ottaa yhden Bond-tytöistä ja anna hänelle oma tarinansa. Luulen, että James Bondin luonne on mies. "

"Jotta tällainen merkki olisi täysin itsenäinen sarja, miksi nainen joutuisi häpeällisiin sekunteihin?"

"Miksi hän olisi kerran ollut mies ja nyt se on pelattava nainen? Miksi emme tee kick-ass-naispuolista agenttiä itsessään? "

Pike lisää, että 007-sukupuolen vaihtaminen todellisuudessa "aliarvioisi naisen kokonaan".

Ja tässä on ongelma. Kun Hollywood päättää luoda kopion elokuvan, joka oletettavasti puolustaa uutta aikakautta tasa-arvossa, he todellakin päätyvät luomaan suurta höyrytyskuoppaa turdista. Todiste on kahden viime vuoden aikana liikkuvissa elokuvissa, joissa on kaikkien naispuolisten valokuviesi, joita kerran miehiset näyttelijät johti.

Näyttely A, uusimman Ghostbustersin uudelleenkäynnistyksen traileri.

Näyttely B, Ocean's 8: n perävaunu, 2001: n Ocean's Eleven uudelleenkäynnistys, joka näyttää enemmän kuin Sex & the City 3 .

Sukupuolinäkymät tai ei, uusilla teollisuuden nimillä uudelleenkäynnistyksissä yksinkertaisesti älä leikkaa sitä enää ja jos tarvitset äskettäin todistetta siitä, katsokaa 2017: n Baywatch- tähtiä, jossa esiintyivät Rock, Zac Efron ja Alexandra Daddario. Kaikki rahattavissa olevat nimet ovat omaa oikeuttaan, mutta elokuvassa on vain 18%: n hyväksynnän arvosana Rotten Tomatoesissa, jossa keskikokoinen lipputulot palaavat.

Jos James Bondin tuottajat haluavat tuoda vahvan naisellisuuden luistoon, niin se on tehtävä omalla tavallaan. Sigourney Weaver ALIENSin edelläkävijä ja Uma Thurman Kill Billissa kirjaimellisesti tappoi sen, samoin kuin Chloë Grace Moretz Kick-Assissa ja Charlize Theron Atomic Blonde .

007: n tulevaisuus ja näytön tasa-arvo saavat silti jonkin verran toivoa - vain hienovaraisemmilla tavoilla, jotka varmasti maksavat todellisia osinkoja.

Viime vuonna James Bondin tuottaja Barbara Broccoli vahvisti Hollywood Reporterille, että Eon Productions oli tehnyt sopimuksen IM Globalin ja Paramountin kanssa sopeuttaakseen Mark Burnellin vakooja-romaani, The Rhythm Section. Blake Lively tähdentää tämän vakoilutoiminta-trillerin johtajana, joka on parhaillaan kokeillut vihreää valoa studioiden kanssa viimeisten seitsemän vuoden ajan.

Se kuulostaa lupaavalta jo ja jos se on jotain sellaista kuin yllimmäinen ponnistus, jonka Charlize Theron laittoi oman vakoilukrilleriinsä (ks. Edellä), voit odottaa, että siellä on vähemmän väsymystä ja paljon kunnioitusta.

Ei sallita naisen James Bondia ei ole olemasta seksistinen, vaan kyse on sellaisten elokuvien tekemisestä, jotka eivät ole paskaa.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

5 viileää tapaa käyttää mustavalkoista (vaikka se on kuuma)

Ansel Elgort on johtava tapa miehille, jotka käyttävät vanhoja graafisia tulosteita uudelleen

Best Dressed Men viikosta, joka oli Feat. Jamie Foxx, Ryan Reynolds & Idris Elba

Paras Blazers & Brands For Men Osta heti