Mitä sinun tarvitsee syödä Superior Voima & Kestävyys

Anonim

Ravitsemus on yksi niistä monimutkaisimmista, hämmentävimmistä ja jopa pelästyneistä alueista, joihin ihmiset voivat kohdata, kun pyrkii parantamaan fyysistä ja henkistä tilaa - ja kaikessa rehellisyydessä täysin ymmärrän.

Kun sinulla on sata erilaista villihiusta ruokavaliota päivittäin, on vaikeaa tietää, mikä on hyvää tietoa ja mikä ei ole. Siellä on valtava määrä "asiantuntijoita", jotka kaikki tout omat "menestyssidokset".

Sallikaa minun kuitenkin selventää jotain ennen kuin siirryn - en ole ravitsemusterapeutti eikä minusta itselleni asiantuntija - mutta mitä voin väittää yksiselitteisesti, on se, että minulla on vuosien kokemus monien erilaisten tieteenalojen keskuudessa, jotka ovat kaikki tarvittavat erityistarpeet on ratkaistava.

Vuosien ajan olen pyrkinyt oppimaan mahdollisimman paljon ja kokeilla ja tekemällä virheitä, ovat löytäneet, mikä toimii parhaiten minulle, jotta saavutat huippunsa fyysisestä suorituskyvystä riippumatta siitä, mikä se on.

Kuka minun on annettava neuvoja?

Pikku intro

Niille, jotka eivät tiedä, minun on pitänyt oppia syömään seuraavien vuosien aikana:

  • Ammatillinen urheilu (jalkapallo / jalkapallo)
  • Voimistelu
  • kommandomies
  • Toiminnallinen urheilija
  • Ja viimeksi Ninja Warrior

Kuten näet, jokainen kurinalaisuus vaatii erilainen lähestymistapa ravitsemukseen, sillä tavoitteet ovat hyvin erilaisia.

Mitä minä teen, voi olla ristiriidassa sen kanssa, mitä teet, tai mitä muut ovat neuvoneet sinua tekemään - ja jos näin on, ei ole mitään ongelmaa. Olemme kaikki erilaisia ​​ja meidän kaikkien on löydettävä, mikä toimii parhaiten meille yksilöinä.

Mutta jos on jotain erilaista, kehotan sinua oppimaan lisää siitä. Äitini aina sanoi: "Et koskaan pahoillani kouluttaa itseäsi".

Tässä ovat minun ravitsemukselliset "salaisuuteni", jotta saavutat fyysisen suorituskyvyn.

Pysy ravinteina-tiheänä

Pidä se puhtaana, luonnollisena ja yksinkertaisena

Keskityin ravintoaineiden tiheisiin elintarvikkeisiin. Varmistan, että jokainen ateria koostuu hiilihydraateista, rasvoista ja proteiineista (eli "olennaisista"), joten minulla on tarpeeksi energiaa koulutukseen. Viimeinen asia, jonka haluan tehdä, on taistelussa ylhäällä taistelussa, koska en ole syönyt tarpeeksi ruokaa.

Carb It Up

Ei spag-bol täällä

Ennen koulutusta minulla on hiukan suurempi hiilihydraatteja, joten glykogeenikauppoja ei ole tyhjentynyt. Tämä yksinkertainen kuntokeskustelu antaa minulle mahdollisuuden kouluttaa pidempään ja vaikeampaan.

Jos olet koskaan tuntenut "tyhjentyneen" harjoittelun aikana, tämä on yksi tapa käsitellä sitä. Hyvät hiilihydraatit ovat elintarvikkeita, kuten vihanneksia, hedelmiä kuten omenoita ja banaaneja ja pähkinöitä (manteleita, saksanpähkinöitä), siemeniä (chia, kurpitsa siemeniä) ja täysjyvätuotteita (ruskea riisi, kaura).

Palauta oikealle

Tunne jauheesi

Lyön vetoa, että olet kuullut tämän muutaman kerran. Tosiasia on, että tämä periaate on avain pitkällä aikavälillä menestys ja tavoite saavutus. Jokaisen istunnon jälkeen teen ensisijaiseksi tavoitteekseen käyttää joitakin Performix-proteiinia elpymisen tukemiseen. Se on hyvin yksinkertainen - mutta jos et tankkaa, et tee itsellesi mitään suosiota.

Sekoitus hyödyistä

Oikeat rasvat

Olen aina sekoita avokado tai luonnon maapähkinävoi ravistellen. Tämä auttaa antamaan minulle välttämättömiä rasvoja, kun harjoittelun jälkeen. Vaikka rasvat hidastuvat herkästi, ne yhdistyvät hiilihydraattien kanssa tärkeimpänä polttoaineenlähteenäni, korkeiden intensiteettien ja / tai pidempien kestävyyteen perustuvien harjoitusten kanssa.

Pysy johdonmukaisena

Ylläpitää kuria

Unohda väsyneet "ruokavalio" ja "terveet" tottumukset. Huippua fyysistä suorituskykyä pyritään, saavutetaan ja saavutetaan pitkällä aikavälillä. Syöksesi tukeakseen tätä, sinun on noudatettava elämäntapamuutosta .

Kieltäydyn siitä, että sitoutuminen menetelmiin, joiden tiedetään parantavan elämänlaatua, on "liian kova" tai "ei ole toiminut aiemmin". Puhun päivittäin työharjoittelun kanssa, joka tekee haastavia luokkia ja löytää uskomatonta menestystä. Kaikki on mahdollista.

Oikea mielentila

Etsi tämä sisäinen voiman ja jatka sitä ajaa sitä

Minun "salaisuus" on, että ei ole salaisuutta. Pidä asiat yksinkertaisina ja tehokkaina. Ei ole mikään ihme pilleri tai tuntematon ruokavalio, jolla minulla on hallussa. Tarvitset vain oikeat periaatteet ja tahdonvoima valvoa sitä, kunnes se tulee normiksi.

Scott Evennett on terveys-, kunto- ja mielenterveystyön asiantuntija, joka on toiminut Australian erikoistoimintaneuvostossa (SOCOMD) Australian kommandina

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta