Mitä pukeutua häät tahansa mitä pukeutumiskoodi voi olla

Anonim

Olitpa häät hääparille ranskalaisessa loistossa, pienessä englantilaisessa kappelissa tai kesänvärisessä puutarhassa, tässä on perusopas kaikenlaisille miesten häätpukuille. On tärkeää ymmärtää, mitä kutsu pyytää, eikä mennä liian ylhäältä, eikä liian vähäkarbua. Se on hieno taide. Rakastan tavoin.

Noudata näitä sääntöjä, ja etsit pistettä (ja noudatat pukeutumiskoodia) ilman, että upokkaat sulhasen tai kiinnität huomion pois punastuvan morsian.

Black Tie Häät

Tuxedo-taso on huippupisteitä hienostuneisuudelle ja luokalle. Vaikka häät pukeutunut koodit ovat pehmennetty vakavuuden ajan, musta solmio on selkäranka muodollista pukea. Nykyään muodollinen häät edellyttävät standardin tuxedo. Joten tässä on se, miten saada se oikein:

Smokki

Normaali tuxedo sisältää mustan päivällisen takin, joka on valmistettu korkealaatuisesta keskikokoisesta villasta. Takki tulee huipulta tai huivikiinnikkeeltä, ei tuuletusaukkoja, satiinilla tai grosgrain-viimeistelyllä, lisäämällä hienovarainen kirkkaus mattapukuun. Midnight blue on mukava vaihtoehto, mutta sekoitukseen voidaan lisätä rohkeampia värejä ja mustia tulosteita, erityisesti materiaalin vaihteluita, kuten samettia. Sekoita lihavoitu takki aina mustalla housulla.

Tuxedo Housut

Perinteisesti housuissa on grosgrain-raita alas jalkapohjamallissa, joka sopii reikiin. Vältä turvavyön silmukoita housuillasi ja valitse tasainen etu tyyli, istui korkealla vyötäröllä.

Illallinen paita

Paidan edessä voi olla selkeämpi ja siistimpi ulkonäkö, vartalo, jos haluat jotain hienompaa, tai klassisesta Marcella-kangasta valmistettu kuvioiduksi kosketukseksi, joka ei ylikuormita ulkoasua. Perussääntöä kääntämällä alas kaulukset ovat parempia mustaa solmua varten nykyajan, ellei se ole erittäin muodollinen. Lopuksi painikkeet voidaan joko piilottaa (fly fly) tai esitellä (ranskalainen napituslista).

Tuxedo sopiva kengät

Ei ole paljon liikkumavaraa kenkänväristä mustalle solmulle - musta on paras. Puristien osalta pumput satiinilla tai silkkihuulilla ovat klassinen kenkä, mutta ne ovat melko harvinaisia ​​näinä päivinä. Sen sijaan, valitse musta nahka pitsit (patentti, lausunnon sheen). Yksinkertaisuus on avain tässä, joten vältä brogue punch reikiä ja nahka kenkä suuntauksia, kuten kontrastin pohjat ja chunky korkokengät. Yllään sametti? Siirry sametti tossut.

Lisätarvikkeet

Vetoketju (ei clip-on) keula-tie on erinomainen vaihtoehto klassiselle mustalle solmulle. Jälleen puristit sopivat keulan satiini-, sametti- tai silkkimateriaaliin takin vaippaan. Käytä vyötäröä tai vyötäröä, varmista, että laskokset ovat ylöspäin. Päätä ulkonäkö laadukkailla kalvosinnapoilla, ja jos haluat erottua, taskun neliö, vyötärönauha tai silkkihuivi, jälkimmäinen mukava talvi kosketus.

Semi-muodolliset häät

Puoliformaalinen pukeutumiskoodi on nykyään suosittu hääpuutuspyyntö. Ja on turvallisin veto, jos koodia ei ole määritelty lainkaan. Se on rennompaa kuin mustan siteen, mutta se on kaukana rento. Mutta varoitetaan: muotoilun ei pidä näyttää toimistolta tai tuomioistuimelta. Se on virhe, jota usein tekevät miehet, jotka haluavat hienostuneisuutta mutta tulevat työlistykseksi ja kohtelias. Ja epätavallinen.

puvut

Tumma puku on puoliformaalin ulkoasun perusta. Kaksi tai kolme kappaletta, se on sinun valintasi. Musta, laivasto ja hiilen harmaa ovat kaikki hyväksyttäviä vaihtoehtoja, varsinkin talvella. Päivän ja kesän aikana voidaan käyttää kevyempiä pukuja, kunhan et hylkää sukkia ja solmiota.

paidat

Kiinnitä kiinteä neutraali väri (valkoinen, musta, harmaa, sininen), lievä kuvio (pinnoite tai ohut ikkunanpesutarkistus) tai karkea jacquard (kuvioarkilla kudottu kangas). Varmista, että paita on terävä, puhdas ja painettu - kaulus terävä, ei koskaan levyke.

kengät

Oxfords on puolivalmiin kokoonpano, ja monk-hihnan kengät voidaan käyttää jotain hieman rohkeammin kiinni ruskean tai mustan sävyihin. Lopuksi, varmista, että kengät ovat puhtaita, hyvin kiillotettuja ja etsivät parhaita.

Lisätarvikkeet

Edellä mainittujen puolivalmisteisten palojen kanssa kiinni on nyt tilaa henkilökohtaisen tyylinsä injektoimiseksi (muistaa, ei ole liiketoimintapuvun muotoilua). Luova kosketus on tervetullut, koko sukkia, solmioita ja taskujauhoja. Jos olet epävarma, vaihda materiaalinen kontrasti kuin neulottu solmio tai mokkadonna, eikä kuvioitu solmio tai värillinen kenkä. Teksti on hienovarainen mutta loistava.

Cocktail Dress Code Häät

Älykkään ja puolikierroksen välissä on cocktail-puku. Häät, räätälöi se kausi ja kellonaika. Sopii raskaammissa villoissa ja tweed-materiaaleissa sopii talveksi, kun taas puuvillaa, pellavaa ja jopa seersuckeria sopii kesäisin. Yö-häät häipyy tummille väreille. Päiväksi, päästä vaaleisiin väreihin, kuten beige, savunharmaa ja jopa valkoinen tai kerma.

RELATED : Kuinka käyttää valkoista
RELATED : Guide to Suit Kankaat

puvut

Kiinnitä kaksiosainen ruuvi tai ruuvi ja pidä leikkaus teräväksi ja ohut. Värivärit, laivasto ja hiili ovat kiinteitä, mutta hieman liian helppoa. Vaihtoehtoisesti, katso metsän vihreä, viininpunainen ja savi sävyjä, kuten kameli, ruskea ja tyydytetty blues. Tai tyylikäs puku malli: ruudullinen, ikkuna tai pinnoite ovat kaikki erittäin hyväksyttäviä cocktail tulosteita.

paidat

Mene rohkeammin pukuun, tartu lohkoväriseen paitaan tai kovaa tulosta, mutta vain jos puku on kuvioitu. Etsi hetkiä alkuperäisiksi, mutta ei koskaan katsomaan minua.

kengät

Jälleen, tummat nahkakengät talvella tai rusketus kesällä. Harkitse älykkäitä möhkäleitä, jos se on myös päiväpäivä, ei kontrastinompeleita ja koristeita.

Lisätarvikkeet

Tie on vielä tässä. Väri tai kuvio on sallittua, mutta pitää sen tyylikkänä. Älkää menkö suuri puku, paita ja solmio - valitse yksi paikka rohkeutta ja kiinni sen kanssa. Lisävarusteena kalvosinnappeja, kelloa tai tasku-aukkoa.

Kesä, trooppinen tai saaren häät

Kevään ja kesän häät, päivälliset häät ja kosteissa ilmastoissa pidetyt häät vaativat vaatekoodin, joka on paljon rento. Kuitenkin suuri osa muutoksesta tapahtuu pukujen materiaalissa ja rakenteessa, eikä itse tyylistä:

puvut

Rento puku valmistetaan kangasta, jossa on avoimempi kudos ja enemmän tekstiiliä. Ajattele puuvillaa ja liinavaatteita. Rento rento on rakenteeltaan epäsuosittu takki, jossa ei ole olka-tyynyjä eikä vuorausta ja drappaista siluetta. Sekoita ja sopivat takki ja housut entistäkin rentoon kierteeseen.

paidat

Kietää tilaisuus mennä hieman kovempaa. Chambrayin siniset ja kiinteät pastellivärit ovat täydellisiä kesän sävyjä, kevyitä ja hengittäviä puuvillaa. Tummia värejä voi silti käyttää, mutta istukaa paisley- tai ruudullinen, varsinkin jos haluat pukeutua - tyylikkäästi, kerma tai beige puku.

kengät

Lopuksi voit laittaa kenkäkokoelmasi hyvään käyttöön. Tässä vaiheessa useimmat asiat ovat hyväksyttäviä, kunhan ne näyttävät vielä teräväisiltä: oksfords, derbies, brogues, wingtips, monkkihihnat, mölypäät. Se on no to sneakers. Ja sandaalit, ellei se ole rannalla häät.

Lisätarvikkeet

Käytä solmua, jos haluat hienostuneen hissin kesäpukuusi. Muuten irrota paidan yläpainike tai kaksi (ei enempää, Fabio). Kesä häät on, kun lisävarusteet kokeilevat huiput, vetävät julistetasku neliön, sateenvarjorattajan ja jopa ne tähtien sankarien sävyt - ota ne pois valokuvista.

(Smart) Casual Häät

Älykäs casual vie hienostuneempia merkityksiä häissä. Sartorially, se tarkoittaa, että voit rentoutua räätälöimällä niin paljon kuin mahdollista samalla, kun etsit edelleen harkittua. Valita jotain mukavaa ja tyylikäs rento takana.

puvut

Aika hajottaa värit. Ajattele Pitti Uomo ilman riikinkukkoja. Voit säilyttää perusasiat, jos haluat, mutta tyylikäs rento häät on myös tervetullut tilaisuus rohkeasti räätälöidyn räätälöinnin sekä näkyvämpiin malleihin. Jälleen, pehmeästi rakennettu tai rakenteettomat ovat parhaita. Erottelijat voivat toimia tällä epävirallisella tasolla, ja sen pitäisi olla ainoa aika todella tyydyttyneitä värejä (yli sinisen ja vihreän) ja kirkkaat tulostaa valaistu erottuu. Esimerkiksi keltainen vaippa tai lime vihreä geometrinen tuloste takkeina, ei täydellinen, raikas kaksiosainen. Yhdistä aina rohkeat vastakkain; kerma, musta tai navy chinos varma voittaa älykkäät casual. Vältä denimia.

paidat

Luovaa. Sileä paita toimii hyvin, mutta jotain hieman outoja on virkistävä tapa sekoittaa standardin häät pukea. Jos et mene rankkasateelle, pidä tarvikkeet mahdollisimman vähän ja tyylikkäästi tasapainottaaksesi sen.

kengät

Kengät pysyvät neutraalina, mutta ei tarvitse olla tukkeutuneita. Jokainen älykkäästä ja ylöspäin suuntautuva sopii sopivaksi niin kauan kuin olet mukava. Tunne erittäin leikkisä? Go bordeaux, laivasto, sinappi tai oliivinvihreä väriä.

Lisätarvikkeet

Tasapaino on säilytettävä. Yksilöllisyyttä kannustetaan - niin päästä ulos miellyttävät kalvosinnapit, pistoketju ja mukavat sukat. Varmista, että varoitus tai kuvio yhdellä alueella tasapainotetaan toisen turvaistuimella. Ja kadota tie, jos taskun neliö näyttää. Kaulahuopa on tyylikäs korvaaja ja sinä olet varmasti yksilö, jolla on tämä ilme.

1/10

Semi Formal / Cocktail

2/10

Smokki

3/10

Kesäiset häät

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta