Miehet voivat käyttää ensimmäistä päivämäärää saadakseen oikean vaikutelman

Anonim

Tietäen mitä käyttää ensimmäisenä päivämääränä voi olla vaikea tehtävä kaverille. Haluat päiväsi poistua rendez-vous-ajattelusta, jota heidän ei tarvitse muuttaa mitään - vaatteita mukana. Kolmannen päivämäärän, toisin sanoen, kun todella jää takana täydellisiä hiuksia, hyvin hoidettu kasvot ja moitteeton tyyli varmasti tulevat ulos. Ja silloin se on, hyvin, liian myöhäistä.

"Kun joku tulee vaikuttamaan ensimmäiseen päivämäärään, on erittäin vaikea selvittää, mitä käyttää", sanoo muotiprofessori Dalton Graham ja räätälöidyn miehen perustaja. "On olemassa kaksi mahdollista virheitä, joita voit tehdä; yksi ei ole pukeutunut tarpeeksi tai toinen on overdressing. "

Yksimielisyys? Pidä älykäs rento. "Sitten, lisää roiskuminen ei-liian-over-virtaa Köln ja olet matkalla", lopettaa Graham.

Taaksepäin koko ajan, tässä ovat avainkappaleet ja vinkit siitä, mitä pitää käyttää ensimmäisenä päivänä. Ota se väärin ja sinä etsit itsesi valitettavana kilpailijana seuraavana kaudella Bachelorette.

Älä koskaan aseta - & - Tie It.Banker Wanker

Kyllä, miehet näyttävät terävästi sopivilta. Mutta puku ja solmio - varsinkin jos se on toimisto-paita-ja-tie combo - voi tuntea tukkeutuneita ja antaa vaikutelman olet juuri tullut työstä (ja olet uran pakkomielle?), Eikä ottaa aikaa pukeutua miten haluat, heijastuksena henkilökohtaisesta tyyliltään. Lopulta päiväyön tavoitteena on olla vapaa, tai ainakin näyttää siltä, ​​kuin hauskaa, kertoo Dalton Graham, muotiblogisti ja räätälöidyn miehen perustaja.

"Valita puhdas ja yksinkertainen", kertoo Graham. "Älkää tehkö väärin ylilatausta."

Joten, jos päivämäärä on fancy-ravintolassa tai teatterissa, odota, että erotat - terävällä blazerilla ja räätälöidyllä housulla - vapauttaen paidan yöksi yöpaikaltaan maanantaiaamuna. Päivämäärä on erilainen liiketoiminta.

Paita Flirt

Ihminen, joka voi leikata vaikuttavan siluetin napituksen alaspäin - yksi yksinkertaisimmista mutta silmiinpistävistä muotituotteista - on toisen päivämäärän arvoinen. Chambrayista paisley-tasoon valkoiseksi, voit varmasti leikkiä väreillä, tekstuilla ja tulosteilla. Mutta kaksi asiaa ovat välttämättömiä: sovitus ja valmistus.

Varmista, että se on ohuen (ei laiha) paita, joka parantaa fysiikkaasi, istuu neliön harteilla ja peittää luonnollisesti alaspäin lantiota vasten (jättäen tarpeeksi tilaa tuolle tytärpuristukselle, jonka olet saattanut kerääntyä yksinään). Sitten sen on oltava puuvillaa: hengittävä niin rajoittaa hermostuneita hikoiluja.

Painike alaspaita ratkaisee myös ongelman, joka ei ole pukeutunut tarpeeksi, kertoo Graham, tuijottaa sen ja purkaa vyön - puhdas ja yksinkertainen. "Raikas, valkoinen paita on pakko. Lisää jotain ylimääräistä, lisää villapaita. "Tai pommikonsolista, säädä väripaletti vastaavasti. Vaaleat sävyt päiväksi, tummat sävyt yöpäiville.

Pidä 'Em Keen, farkut

Seuraava kappale ensimmäisenä päivämääränä palapeliä? "Kiva parin farkku tai chino housut", kertoo Graham. Tai näiden kahden yhdistelmä. Vaihda denim farkut, mutta housut sopivat. Katso suora leikkaus: tilava reidessä kuin housut, mutta kartiomainen jalka polvesta alaspäin. Leikattu nilkka on nykyaikainen ulkoasu tai yksinkertaisesti rullaa mansetti, joka antaa mukavan värikontrastin, kun olet mennyt selrege, tumman denim valkoisella käyttöliittymällä.

10-12 oz. denim on ihanteellinen kangas: tarpeeksi painava, että vaipuu kevyesti housu, mutta ei niin raskas, että se on iso ja jäykkä. Kevyt, vintage pestä jean on tuore sävy kesä- ja päiväkohtaisia ​​päivämääriä varten, jotka yhdistävät denim-värin, jonka valitset puuvillapaidalla tai pitkillä hihoilla. Sitten käännä hihat. Sprezzy, tehnyt oikein.

Sinetöi sopimus

Mitä laitat jalkasi ole koskaan ollut niin tärkeä. "Tämä riippuu tietysti siitä, missä ensimmäinen päivämäärä on", sanoo Graham. "Joko kiva puhdas valkoinen sneaker tai boot klassikko, kuten RM Williams chelsea."

Pohjimmiltaan kengellillasi on valta antaa ja ottaa pois asustasi. Sneaker pukeutuu erottien muodollisuuksiin tai paita- ja housuyhdistelmiin, kun taas nahkakengät tai mekko-kengät - munkista - derby-brogue - nostavat farkku-, t-paid- ja villapaita-asut rauhalliseen luontoon.

Kun valitset kengät, kiinnitä ensin pukeutumiskoodit, jotka liittyvät päivämäärän paikkaan. Seuraa yleistä esteettistä - sovittamalla housut kengät - ja sitten mukavasti. Älä rikkoa uusia nahkakenkiä ensimmäisestä päivämäärästäsi. Löyhtäen, läpipainopakkausten vuoksi, se ei ole houkutteleva.

$config[ads_text5] not found

Kölnin Smackeral

Haluat muistaa oikeista syistä, eikö? Älä ole kaveri, joka kylpee Aqua Di Gioissa ennen hänen päivämääräänsä ja ihmettelee, miksi hän ei koskaan kuule takaisin päivästä. Valitsee modernin ja sopivasti ainutlaatuisen Kölnin, joka luo kiinnostusta, mutta ei hyökkää nenään.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mene ulos rytmestä MISMOn SS16 "Retreat" -mallistoon

Kith luo New Yorkin ensimmäisen koskaan viljapalkin

7 menestyneitä suunnittelijoita antavat parhaan yritystoiminnan

Gucci: n uusin miesten vaatekokoelma vahvistaa uudelleen ymmärrystä Holiday Wearista