Me piristäisimme verta todistamaan Montblancin uuden Smart Watchin vahvuus

Anonim

Oveja valmistajat, jotka haluavat sijoittaa seikkailuun, käyttävät tavallisesti yhtä kahdesta reitistä.

Aseta vaikuttaja aktiviteetteihin joissakin irtisanotuissa hashtagissa tai lähetä viimeisin älykkäät katselusarjansa koukkuun roikkuvat kalliot, joihin on liitetty vuoristopyöräilijä. Tämä erityisesti maastopyöräilijä.

Piilotetun viestin paljastaminen

Kauan ennen tätä makea avioliitto minun kasvojeni, soran, veren ja kirosan välillä oli Montblanc - ylellisyystavaroiden luovuttaja, jolla oli aitoja juuria, jotka olivat etsittyjä henkeä.

Ottakaa esimerkiksi oma logo. Useimmat eivät tiedä, että Montblancin allekirjoitus kuusikymmentä valkoista snowcap -logoa on oikeastaan ​​ylhäältä katsottuna Mont Blancin vuori, joka on Euroopan alppien korkeimman vuoren nimi.

Tämä symboli ja toistuva "4810" -numero Montblancin luomuksissa on identiteetti, joka edustaa käsityötaiteen huippua, ja sen pyrkimyksenä on saavuttaa uudet huipputason innovaatiot. Se on myös selkeä nyökkäys vuoren 4, 810 metrin korkeuteen.

Vaikka meillä ei ole risteilyjä viiden kilometrin vuorelle kiivetä täällä Australiassa, meillä on helikoptereita ja salainen keinona, joka sijaitsee 1100 metriä merenpinnan yläpuolella. Tarpeeksi lähellä.

Pieni retki Queenslandin luontoon tarjosi meille täydellisen mahdollisuuden päästä lähelle ja henkilökohtaisesti Montblancin uusimpien aikakausien kanssa. Mutta ennen kuin pääsemme siihen.

Ylellinen pilvien keskellä

Spicers Peak Lodge kuulostaa mukavalta paikalta, jossa amatööri leiriläiset menevät paahtopaistille ja hyökkäävät karhuja vastaan. Se ei ole. He eivät tee havupuita täällä ja karhut pukeutuvat majesteettisiin lehmiin, jotka heittävät parhaan päivänsa maailmanperintöluettelon kansallispuiston taustalla.

Välittömin huolissamme Montblanc kieräsi pienen joukon meistä yhdessä viimeisimmän katsekokoelman kanssa eristäytyneeseen paikkaan kaukana sivistyksen paineista (ja kaikista elinkelpoisista savukkeiden lähteistä, ilmeisesti).

Tämä oli seikkailu, joka esitteli nimensä, jota on herättänyt uteliaisuus ja innovaatio 112 vuoden ajan. Yhteys Montblancin ja Spicers Peak Lodgein välillä? Ylellisen synergia, yksityiskohtien huomio, innovaatio ja uudet korkeudet kahden nimen välillä.

Tarpeettomasti sanoa, että majoitus tarjosi palvelun taso, joka kilpailee useimpien suurkaupunkien luksushotellihotellien kanssa - ei pieniä tehtäviä, koska henkilökunta tarvitsee paikan päällä paikan päällä. Mitä sinulle ja vieraillesi tarkoitetaan, on rentoutuminen, etsintä, vaellus, maastopyöräily, hieno ruokailu, viskin maistelu ja henkilökohtaiset palvelut, kuten hierontaa - jos tarvitset sitä.

Se on yksi vähiten todennäköisimmistä paikoista, joihin löytäisit tämän palvelun tason, mutta jos löydät automaatin eristetyllä vuorella, tämä ei saisi yllättää sinua.

Spicers Peak Lodgein luonnollinen maisema loi ainutlaatuisen taustan, joka tuottaa saksalaisen ylellisyystason vintage-kellot.

Montblancin huippukokouksessa: Unbreakable Smart Watch

Sanomamme, että otimme tämän kellon pyöräytykselle, on vähättelemä - se oli väkivaltaisempaa törmäyskurssia. Montblancin ensimmäinen älykäs kello, joka oli kääritty ranteeni ympärillä oikeaan maastopyöräilyyn, joutui nopeasti erilaisiin olosuhteisiin, joissa mekaaninen katselu murtuisi.

Kylmä sää, järjetön shokki, lika, vesi, hikoilu. Se kesti kaiken, ilahduttavasti kuulosti ja kertoi ajankohdalle helposti napauttamalla sen eloisasta 1, 39 tuuman AMOLED-näytöstä. Luettavuus ei ollut ongelma koko päivän, ja tuskin huomasimme painon ranteesta riippumatta sen 46mm kotelon koosta.

Ja sitten annoimme Montblanc-huippukokoukselle sen suurimman testijakson. Pieni huomautus aloitteleville maastopyöräilijöille: Kun liikutat alas jyrkässä mäessä nopeudella, jossa on soraa ja ulkonevat lohkareet kaksi kertaa pään kokoa, älä sekoita takajarruja rintamiesi kanssa. Vasen kytkin - edessä. Oikea kytkin - takana.

Tämä 90-luvun BMX-lapsi valitsi väärin ja löysi itsensä lyömällä ohjaustangon yli kohti maastoa, kun se tarttui hirvittävään hyppyyn. Puristushousut tuhoutuivat, polvet olivat verisiä, kasvot olivat verisiä, huuli hieman pudonnut.

"Olen verenvuotoa?" Olivat ensimmäiset sanat, joita lausuin opastamme. Hänen vastauksensa oli "Oh. juo tätä, itkekö se. "

Mukava kaveri hän oli. Jatkamme loppuun vaelluksemme kelloa hämmästyttävän vahingoittumattomana ja täysin toimivaa järjestystä. Se oli pienempi retki, joka esitteli Montblancin kykyä tehdä vain hienoja ylellisyystuotteita, mutta myös modernia työkalua, joka on suunniteltu tekemään suurimmat (pahasti) seikkailut.

Summain ydin on Android Wear 2.0, joka on suunniteltu älykkäitä kelloja varten. Tämä mahdollistaa joukon ominaisuuksia, kuten maailman ajastimen, jossa on 24 aikavyöhykettä, sisäänrakennettu sykemittari, juokseva seurantaohjelma ja hienot matkaongelmat, kuten Google Assistant, Foursquare, Uber ja puheaktivoitava kääntäjä. Se myös soittaa sävelet Bluetooth-yhteyden kautta, jos sinun on hukutettava maailma.

Estetiikan edessä huippukokous herättää klassisen hyvän näköisen ansiosta Montblancin 1858 kokoelmasta perittyä DNA-mallia. Tämä näkyy kaareva safiirikristalli, joka tekee tiensä älykkään kellon ensimmäistä kertaa. Se ei kuitenkaan ole herkkä. Tämä kello on sijoitettu kestävään ruostumattomaan teräkseen ja titaanikoteloon, joka on yksi syy, miksi sen kasvot ovat paremmat kuin meidän.

Persoonallisuuden tarve kattaa myös Montblancin, jossa on neljä erilaista koteloa ja kahdeksan erilaista hihnaa runsaiden kellotaulukoiden rinnalla. Se luo yli 300 tyyliyhdistelmää nirsohenkisille käyttäjille.

Ei huono ehdotus luksusvillan kelloseuraajalle, joka haluaa valloittaa uusia korkeuksia digitaalisessa maailmassa.

LÖYDÄ LISÄÄ

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta