WATCH: 40 asiaa, joita et tiennyt lumilautailun mestari Scotty Jamesista

Anonim

Seuraava elokuva tuotettiin yhteistyössä TAG Heuerin kanssa

Sydän suussa, tuulen hiuksessasi, painovoimassa unohdettu käsite: oletko koskaan miettinyt, millaista on tuhota Olympic Halfpipe 12 jalkaa ilmassa?

Jos haluat päästä sisälle mieleen, joka asuu näissä hetkeissä, tutustu tähän videoon, jonka teimme olympialaisten lumilautailun mestari Scotty Jamesin kanssa. Double World Snowboard Halfpipe -mestari ja nykyinen FIS Crystal Globe-voittaja, sanoo Scotty James on tunne olisi vähättelevä.

Paras paikka saada kahvia maailmalle, hänen suosikkien hetki olympialaisissa (ja tapoja käsitellä paineita) käymme läpi useita kysymyksiä, jotka ovat luultavasti "suosituin Australian urheiluseura Amerikassa".

Nykyään Colorado, USA, mutta silti kutsutaan Melbourne kotiin, James on osoittautunut hype ympäröivä häntä 15-vuotias (kun hän oli nuorin mies kaikkien kilpailevien kansakuntien 2010 Vancouver Talviolympialaiset) oli perusteltua.

Mikä on ensimmäinen asia, jota hän suosittelee vierailleen Melbourneen vieraileville? Mikä on se kummallinen asia, jonka hän on koskaan syönyt matkallaan? Miten hän junaa, kun ei ole lunta? Kuka hänen lumilautailun sankareitaan ovat? Voi ja paras tapa, jonka hän on koskaan saanut - mikä ei lopulta oikeastaan ​​ollut varma, oli kohteliaisuus. Sukella vastauksiin näihin kysymyksiin ja paljon muuta.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mene ulos rytmestä MISMOn SS16 "Retreat" -mallistoon

Kith luo New Yorkin ensimmäisen koskaan viljapalkin

7 menestyneitä suunnittelijoita antavat parhaan yritystoiminnan

Gucci: n uusin miesten vaatekokoelma vahvistaa uudelleen ymmärrystä Holiday Wearista