Lompakkamarkkinat, joiden avulla maailma tietää, että olet uupunut ja rakastava elämä

Anonim

Kunnollinen lompakko on miehen paras ystävä. Jos todella ajattelet sitä, se pitää kaiken rahan, jonka sinun tarvitsee ostaa tuota haurasta koiraa ensi sijassa. Tietenkin on olemassa yleisiä sääntöjä ja ohjeita laadukkaaseen lompakkoon, eikä mikään niistä velcro tai nailon.

Jos tarvitset paikkaa, jolla saat kovan ansaitun penniasi, niin olette onnea. Olemme löytäneet maailman etsimään parhaita lompakoita miehille vuonna 2017, joka ei vain tarjoaisi vaihtelevaa makua, vaan sen on myös ylitettävä myötä.

Mikä tekee hyvistä lompakkoista

On olemassa viisi keskeistä osa-aluetta, jotka etsivät laadukkaita lompakoita miehille: Nahkatavarat, rakentaminen, liikevaihto, laskostetut kulmat ja rypytys. Jokaisella on tärkeä rooli paitsi palvelee sen tarkoitusta, mutta sen varmistaminen, että lisävarusteiden eheys ja pitkäikäisyys ovat arkielämän väärinkäytön testaus.

Nahka

Kun on kyse nahan laadusta, yritä välttää "ylhäältä" nahkaa, koska ne ovat vuotia, joilla on puutteita, jotka on hiottu alas ja peitetty hartsilla muodostaen sileän pinnan. Sisäinen voima on olemassa, mutta se jättää lompakon mieluummin kuin muovia kuin mikään muu. Täysjyväinen nahka, jota ei ole korjattu, on tapa lähteä ja se lisää luonnetta luonnollisesti.

rakentaminen

Löytää lompakon tekeminen usein huomiotta, mutta aivan yhtä tärkeä kuin nahka. Lompakot tehdään kahdella tavalla: Cut Edge. Cut Edge on pikakuvake, jossa nahkaa leikataan, neulotaan yhteen ja sitten hartsi päällystetään reunaan. Kun tämä hartsi kuluu pois, se paljastaa hankautuneen nahan. Käännetty on, jos nahka ohennetaan ennen ompelua, jotta saadaan saumattomampi sidos. Se on pidempi tuotantoprosessi, mutta se kestää paljon pidempään kuin jälkimmäinen.

Liikevaihto

Lompakon eheyden testaaminen on välttämätöntä, jos aiot pudottaa hyvän rahan määrän yhteen. Yksi tapa tehdä tämä on testata liikevaihdon leveys (mutka) sekä ompeluasento. Kapea liikevaihto on mitä pitäisi etsiä laadukkaita lompakko sekä ompelemalla, joka on edelleen keskeinen ja suora.

Laskostetut kulmat

Toinen avaintekijä hyvin muotoillulle lompakolle on sen kulmat. Litteät kulmat ovat reunalla naarmutettuja nahka-alueita, jotka on ohennettu ennen pyöristämistä vahvistettuun kulmaan - mikä tarkoittaa, että tätä aluetta ei leikata. Jos kulma on oikea kulma, se on tehty huonosti. Vältä kaikin keinoin.

rypisty

Hyvä lompakko on oltava jokapäiväisen käytön ja kulumisen jyrkkyys. Määritä, onko näin, etsiä nahkaiset rypyt, jotka on valmistettu kuumalla raudalla kääntyneillä reunaompeleilla ja korttipaikoilla.

Trendityyleissä

Lompakon trendit tulevat ja menevät samoin kuin muoti, mutta yksi tukipilari vuonna 2017 on jatkuva menestys miesten lompakosta. Pay-aaltoteknologialla on melko paljon negatiivista tarvetta saada paksuja käteisrappeja, jotka kulkevat ympäriinsä, lompakot alkavat olla ohuempia, jotta ne sopisivat vain paljaisiin perusasiakirjoihin kuten kortteihin. Tämä ei ole välttämättä huono asia, sillä vuoden 1999 tulleilla täytetyt suuret lompakot eivät enää kuulu nykyajan herrasmiehen vaatekaappiin.

Kun etsit viimeisintä lompakkoa miesten tyyleihin, mene väreihin, kuvioihin tai kuvioihin, jotka parhaiten heijastavat omaa persoonallista tyyliäsi. Jos olet konservatiivinen tyyppi, valitse tummemmat värit minimalistisilla malleilla. Luovan luovimman kaverin tyypistä katsokaa kirkkaampia värejä, grafiikka tulosteita tai viimeistele viimeistelyjä ja ketjun liitetiedostoja, jotka osoittavat ainutlaatuisen tyylisi.

Vaikka pidät mielessä, että tämä lompakko kulkee kanssasi hallitustilasta baariin, niin valitsemallesi tulee heijastusta persoonallisuuttasi vertaisryhmien keskuudessa.

1/20

Thom Browne

Thom Brownen tunnetusti räätälöity tyyli ei ole pelkästään sopiva. Tämä liukas raidallinen marmorilamppu on valmistettu Italiasta huolella kivenhihnan nahasta, jonka jälkeen valmis brändin punaiset, valkoiset ja siniset raidat. Sisällä löydät kahdeksan korttipaikkaa, kaksi hihoja, kaksi vastaanottotaskua ja vastaava raidallinen grosgrain-välilehti.

OSTAA

2/20

Christian Louboutin

Christian Louboutinin punaisen punaisen isku on täynnä, ennennäkemätöntä näyttöä Kaspero-lompakon sisällä, kun taas ulkona on koristeltu kovaa metallipistettä, joka on arvokas pistooli. Kutsumme sitä täydelliseksi lompakoksi hyvin kallistetulle punkille. Vaihtoehtoisesti voit kokeilla Kios-kortinhaltijaa, jos haluat ulkoasua, mutta haluat vielä pienemmän profiilin.

OSTAA

3/20

Valentino

Kuten nastoitettu esteettinen, mutta haluavat jotain pidättelemään? Kokeile tätä Valentino-asetusta. Pehmeä vasikanna kaksinkertainen lompakko sisältää pyramidikaran yksityiskohdat etu- ja takapinnoilla sekä logot kohokuvioitu takana ja sisäosassa. Se on vähän rock'n'rollia, mutta tyylikkäästi kovaa toimistossa ilman piiloutumista.

OSTAA

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta