Epäsopiva merkkejä Olet valmis ryhtymään uppoamiseen ja työskentelemään itsellenne

Anonim

Me kaikki haaveilemme siitä, että aamulla ruusut tuoksuvat omiin pommeihimme ja asettuvat 11: n brunssille yhden, sitten satunnaisesti räpäyttämällä MacBookia noin kello 13. Teet vankan työtuntia, susi alas UberEatsilla, sitten hajotetaan myöhäinen arvo siesta. Ennen kuin tiedät sen, voit uppoutua viskiin, huomaat rennosti, kenen haluat mieluummin palvelusi, kun rakastetut asiakkaat ajautuvat postilaatikkoosi.

Valitettavasti yrittäjyydestä ei ole kyse. Yksinkertaisesti sanottuna: ei ole tilaa kaikille keikkataloudelle. Joten puhuimme Lonely Hunter (aka Richard Johnston) ex-putkimies, joka juuri perusti oman valokuvausliiketoimintaansa - ja äskettäin voitti Canonin valopalkinnot - saada teleskooppi (linssi) näkemyksesi siitä, millaista se todella haluaa vaihtaa päiväsi työsi harrastukseksi.

Nämä ovat oireita, joita sinun on esitettävä ennen kuin sanoit adios-tietosi 9-5: lle.

Olet todistanut omistautumistasi

Kaikki tietävät, kuinka tärkeää on valita hankkeenne, josta olet intohimoinen lähtökohtana. Mutta mitä ihmiset unohtavat, on se, että kun voitat harrastuksesi (olitpa sitten puuhailua tai rikosteknisen sosiaalisen median vakoilua), se usein muuttuu itsestään paremmaksi - rahaa ja vähemmän puhtaampia näkökohtia, jotka saivat sinut rakastumaan sen kanssa. Richard on säilyttänyt jännityksensä, mutta hän myöntää, että hänen lähestymistapaansa valokuvaukseen on muuttunut kokopäiväisen kokouksen jälkeen.

"Aloittaminen valokuvauksesta alkoi sellaisena kuin minulla oli tekemistä vapaa-ajallani, mutta ajan myötä aloin ottaa sen yhä enemmän ja vakavammin."

Olet lyö virstanpylväät

"Luulen, että jokin valokuvaaja on matkaa, kun alkaa ihmetellä, onko työhönne arvokas ja kuinka se saattaa pinoa toisia vastaan", Richard sanoi. "Sen jälkeen, kun olin tekemässä jonkinlaista tutkimusta erilaisista kilpailuista, mielestäni Canonin Light -palkinnot (seuraava on Brisbanessa 1.-2. Syyskuuta) oli hyvä alusta saada minulle palautetta, jota olin etsimässä for.”

"Se voi olla melko pelottava laittaa työsi siellä, jotta muut tuomitsevat, mutta jotta kasvaa valokuvaajana, se on kaikki osa prosessia."

Koska hän ei ole koskaan osallistunut valokuvakilpailuun aiemmin, Richard sanoi hänelle: "Emme olisi koskaan voineet odottaa todella voittavan."

"Muistan, etten voinut pyyhkiä hymyn pois kasvoistani."

"Ennen kuin tulin, olen aina ihmetellyt, oliko minulla ollut mitä tarvitsin harjoittaa valokuvausta urana, mutta voittanut Canon Light -palkinnot auttanut antamaan minulle luottamuksen, jota tarvitsin jatkaa valokuvaa koko ajan - enkä ole katsonut takaa." . Se myös antoi hänelle, hän korosti: "Mahdollisuus tavata joitain uskomattoman lahjakkaita ihmisiä .. ja on osoittautunut askeleeksi urani aikana."

Näyte Richardin työstä.

Sinulla on uskottava itsesi

Kun se tulee itsesäätyvältä gurukselta, se tuntuu hämärältä. Kun se tulee itsenäiseltä yrittäjältä, sinun on ainakin annettava harkittua amerikkalaista sanatarkkaa ajatus.

"Luulen, että olisin vielä tehnyt siirtymän, se olisi ehkä kestänyt hieman kauemmin. Koko kokemus on ehdottanut minulle joitain mahdollisuuksia, joita muuten ei olisi ollut. "

Kun kysyimme, mitä olisi tapahtunut, jos hän ei olisi voittanut kilpailua, Richard vastasi: "Kilpailun voittaminen tarkoitti, että voin saada jonkin verran hyödyllistä tietoa muiden ammattikuvistajien elämästä ja saada ymmärtämään, mitä se vaatii siellä. Matkan aikana minulle annettiin tilaisuus saada käsiini huippuluokan laitteisiin, joita urani tässä vaiheessa en ollut koskaan aiemmin käyttänyt. "

Ja se ei ollut pelkästään laitteisto-matkaa, jota Richard sai myös "Canonin päälliköiden vinkkejä kameran asetuksiin ja erilaisten skenaarioiden räätälöintiin, mikä parantui (hänen) valokuvauksessaan ja opetti (hän), miten kertoa parhaiten tarinasta edelleen kuvia. "

Olet tunnistanut heikkoudet

Jos aiot käynnistää liiketoiminnan, rajoittesi tunteminen on välttämätöntä. Richardille yksi haaste oli: "Pääsi päähän valokuvauksen liiketoiminnan puolella".

"Voit mennä ja ottaa kuvia, kunnes lehmät tulevat kotiin, mutta jos et markkinoi itseäsi oikein ja hallinnoi asioita tehokkaasti, niin ihmiset eivät tiedä, kuka sinä tai palvelusi olet."

$config[ads_text5] not found

Se vaatii aikaa ja kovaa työtä, mutta kääntäjä, hän paljasti: "Se voi olla hyvin palkitseva, kun aloitat menestyksen. Rakastan myös työskennellä nyt ja se ei ole tunne, johon tavallisesti tapasin, kun olin putkistossa. "

Haluat parantua

"Minusta tuntuu, että on niin monia eri keinoja, että voit päästä alas, kun on kyse tietystä työstä", Richard sanoi. "Se ei ehkä ole täsmälleen sitä, mitä sinulla oli mielessä, mutta se voisi olla tiiviisti läheinen ja antaa yhtä paljon täyttämistä - jos ei enempää."

"Luulen, että kaikkien pitäisi seurata unelmiaan jossain vaiheessa!"

Osa syystä, miksi Richard omistettu valokuvaukseen, hän kertoi meille: "Sillä, etten halunnut katsoa taaksepäin kymmeneen vuoteen ja ajattele itselleni: miksi en anna sitä mennä? Vaikka se ei kestä pitkällä aikavälillä, ainakin tällä tavalla en koskaan ole pahoillani siitä, ettei yritä yrittää. "

Olet taistelija

"Mistä tiedät, onko sinulla mitä tarvitset? Mielestäni tämä kysymys tulee alas määrittämään määrään, jonka sinun täytyy menestyä. Jos haluat sen tarpeeksi huonosti, niin tavalla tai toisella löydät keinon tehdä se tapahtua. "

Sanottuaan, Richard ehdotti yrittäjiä, jotka pyrkivät "pitämään päätoimonsa turvallisuuden ja työskentelemään (heidän) unessa työpaikalla sivuillaan (itse) omissa tunneissaan, kunnes se alkaa saada jonkin verran vetovoimaa. "Vain sinä tiedät, kun on aika päästää päätyö, " hän lisäsi.

Olet valmis oppimaan uusia taitoja

"Matkan alkaessa en tiennyt kuinka tärkeää oli, että minulla olisi hyvä ihmisten verkosto - ja huomasin nopeasti, että niillä ihmisillä, joilla sinulla on hyvät yhteydet, voi olla suuri rooli yrityksenne menestyksessä, "Richard selitti.

$config[ads_text6] not found

Toinen alue, jonka hän joutui parantamaan nopeasti, hän kertoi meille, oli ajanhallinta. "Usein olen joutunut tekemään kaksi tai kolme erilaista tehtävää samanaikaisesti, joten sinun on pystyttävä toimimaan mahdollisimman tehokkaasti, jotta saisimme kaiken irti jokaisesta päivästä."

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mene ulos rytmestä MISMOn SS16 "Retreat" -mallistoon

Kith luo New Yorkin ensimmäisen koskaan viljapalkin

7 menestyneitä suunnittelijoita antavat parhaan yritystoiminnan

Gucci: n uusin miesten vaatekokoelma vahvistaa uudelleen ymmärrystä Holiday Wearista