Underrated Films of 2017: Parhaat elokuvat, joita sinä tämän vuoden aikana kadotit

Anonim

Miksi jotkut elokuvat blockbusters ja muut flops? Onko markkinoiden puutetta? Onko se huonosti ajettu ensi-ilta? Onko se innostava perävaunu? Vai onko se vain onnettomuus?

Vuosina 2017, kuten lukemattomat vuotta aiemmin, hän näki korkeimman laatutyön bruttokansantuotteesta suurille budjetille suunnattujen superheroiden, jatko-osuuksien ja franchise-uudelleenkäynnistyksien pariin, kun taas kriittiset suosikit loukkaantuivat halkeamien läpi, joita vain älykkäät elokuvateatterit näkevät.

Yhä useampi Hollywood A -listers esiintyy itsenäisissä elokuvissa ja pienissä projekteissa, jotka tarjoavat tähtipotentiaalin muutoksia, jotka muuten jäisivät huomiotta. Nämä piilotetut jalokivet tuovat paljon tarpeellisia omaperäisyyttä tyydytetyllä viihdeteollisuudella, ja kun perehdymme palkintojaksoihin, on aika tarkastella vuoden kaikkein nukkuneimpia elokuvakokemuksia.

Kokeile yhtä näistä alleviivattujen elokuvien kanssa seuraavan kerran, kun tarvitset yöksi.

jättiläismäinen


Virallinen tiivistelmä: Gloria (Anne Hathaway) on out-of-work-tyttö, joka on saanut poikaystävänsä pois hänen asunnostaan ​​ja joutuu jättämään elämänsä New Yorkissa ja siirtymään kotikaupunkiinsa. Kun uutiset kertovat, että jättiläinen olento tuhoaa Soulin Etelä-Koreassa, Gloria on vähitellen tietoinen siitä, että hän on jotenkin yhteydessä hänen kauas ilmiöihinsä. Koska tapahtumat alkavat ohittaa, Gloria on määritettävä, miksi hänen näennäisesti merkityksettömän olemassaolonsa on niin valtava vaikutus maailman kohtaloon.

Rotten Tomatoes Pisteet: 80%

Mitä kriitikot sanoivat: "Tehtiin budjetilla, joka kattaisi vain Kongin vasemmanpuoleisen bicepin, Colossal on viileä, älykäs elokuvien teko, ja tonttitoiminnan kehitystä tullaan puhumaan pitkään." (Empire)

Ghost Story


Virallinen synopsis: Ystävällinen ohjaaja David Lowery ( ei ole heitä vartaloiden pyhiä, Pete's Dragon ) palaa ainutkertaisella etsinnällä perinnöstä, menetyksestä ja olennaisesta ihmisen kaipuudesta merkityksestä ja yhteydestä. Äskettäin kuolleena valkoihoinen aave (Casey Affleck) palaa lähiöönsä kotiin konsoliinsa hänen irtonaisen vaimonsa (Rooney Mara), vain havaitsemaan, että hänen spektrisessä tilassaan hän on tullut epämääräiseksi, pakotettu katsomaan passiivisesti elämäänsä tiesi ja nainen, jota hän rakastaa, hitaasti luiskahtelee. Aavistus kohoaa jatkuvasti kosmisen matkan kautta muiston ja historian kautta, kohtaamassa elämättömät kysymykset ja olemassaolon äärettömyyden. Unohtumaton meditaatio rakkaudesta ja surusta A Ghost Story ilmentää ekstaattista ja surrealistista - kokonaan ainutlaatuinen kokemus, joka viipyy pitkään luottoluokituksen jälkeen.

Rotten Tomatoes Pisteet: 90%

Mitä arvostelijat sanoivat: "Tämä erittäin erikoinen elokuva heittää hieno, herkkä loitsu; monet voivat vastustaa sitä, mutta ne, jotka menevät yhdessä sen kanssa, saattavat joutua syvästi liikuttuneiksi, kuljettaa sielulliseen, runolliseen kosmiseen paikkaan. "(Common Sense Media)

Logan Lucky


Virallinen yhteenveto : Logans ovat Länsi-Virginian kukkuloiden hardscrabble-perhe, ja heidän klaani on tunnettu huonoista onneistaan ​​lähes 90 vuoden ajan. Jimmy Logan päättää kuitenkin, että on aika kääntää perheen onnea, ja Redneck Robbersin ystäviensa pienellä avustuksella hän aikoo varastaa 14 miljoonaa dollaria Charlotte Motor Speedwaystä. Logan Lucky on ohjannut Steven Soderbergh ja tähdet Channing Tatum, Adam Driver, Daniel Craig, Katie Holmes, Seth MacFarlane, Riley Keough, Sebastian Stan, Katherine Waterson ja Hillary Swank.

Rotten Tomatoes Pisteet: 93%

Mitä kriitikot sanoivat: " Logan Lucky on viihdyttävä romp, jonka älykäs skripti, vahvat esitykset koko aluksella ja hyvä suunta". (Screen Rant)

vahvempi


Virallinen synopsis: Vahvempi on innoittava todellinen tarina Jeff Baumannista, tavallisesta ihmisestä, joka valloitteli kaupungin ja maailman sydämet tulemaan toivon symbolina vuoden 2008 Boston Maratonin pommitusten jälkeen. Jake Gyllenhaal tähtää Jeffin, 27-vuotias, työväenluokan Bostonin miehen, joka oli maratonissa yrittäessään saada takaisin entisen tyttöystävänsä Erin (Tatiana Maslany). Odotetaan häntä maaliviivalla, kun räjähdys tapahtuu, hän menettää molemmat jalkansa hyökkäykseen. Sairauden palauttamisen jälkeen Jeff voi auttaa lainvalvontaviranomaisia ​​tunnistamaan yhden pommikoneista, mutta hänen oma taistelu on vasta alkanut.

Rotten Tomatoes Pisteet: 94%

Mitä kriitikot sanoivat: ". elokuvaa ei pidä hylätä kuin vain toinen todellinen elämä draama kiinni kaapeli-tv jonain päivänä; Vahvempi on syvällinen, herkkästi tehty helmi. "(Atlantti)

Ingrid Goes West


Virallinen kuvake: äitinsä kuoleman jälkeen ja itsemäärätyn takaiskujen takia nuori Ingrid Thorburn (Aubrey Plaza) pakenee humalaa olemalla siirtymällä länsimaaseen liittymään Instagram-pakkomaansa ja LA socialite Taylor Sloaneen (Elizabeth Olsen). Kun nopea sidos on väärennetty näiden vaikeimpien ystävien kesken, julkisivut alkavat särkyä sekä naisten elämässä - koomisesti haitallisilla tuloksilla.

Rotten Tomatoes Pisteet: 86%

Mitä kriitikot sanoivat: "Erittäin älykäs ottakaa stalker-elokuva, joka vastustaa helppoa nauraa kovempien totuuksien suhteen, ja saattaa tehdä sinusta ajattelemisen kahdesti seuraavalla kerralla, kun riviat kuvaa sosiaalisesta mediasta." (Empire)

Hyvä aika


Virallinen tiivistelmä: Kun epäonnistunut pankkivaja laskeutuu nuoremman veljen vankilaan, Constantine "Connie" Nikas (Robert Pattinson) aloittaa torjuvan odyssean kaupungin alamaailman kautta yhä epätoivoisimmassa ja vaarallisessa yrityksessä saada veljensä Nick (Benny Safdie ) ulos vankilasta. Yhden adrenalisoidun yön aikana Connie löytää itsensä hulluksi alas väkivaltaan ja kaaokseen, kun hän kilpailee kelloa pelastaakseen veljensä ja itsensä tietäen, että heidän elämänsä riippuu tasapainosta.

Rotten Tomatoes Pisteet: 91%

Mitä kriitikot sanoivat: "Se sisältää niin paljon eteenpäin liikkeen kuin mikä tahansa muistiin tallennettu elokuva, Good Time on yhtä katastrofaalinen kuin on ilahduttavaa." (Wall Street Journal)

Pyhän hirven tappaminen


Virallinen tiivistelmä: Steven (Colin Farrell), erinomainen sydänkirurgi on naimisissa Anna (Nicole Kidman), arvostettu silmälääkäri. He ovat hyvin pois ja elävät onnellinen ja terveellinen perhe-elämä kahden lapsensa kanssa. Steven on muodostanut ystävyyden Martinin, isovanhemman 16-vuotiaan pojan kanssa, jonka hän on ottanut siipiensä alle. Asiat ottavat sinistisen käänteen, kun Steven esittelee Martin perheelleen, vähitellen heittää maailmansa myllerrykseen ja pakottaa Steven tekemään järkyttävä uhri tai vaaran menettää kaiken.

Rotten Tomatoes Pisteet: 79%

Mitä kriitikot sanoivat: "Toiminta syvällisenä meditaationa karma, ennustaminen ja syyllisyys ja asianmukainen pelottava elokuva, tämä on lähellä kaikkien uraauurtavaa työtä. Varoitetaan: tämä on kovaa tavaraa. "(Empire)

Patti Cake $


Virallinen tiivistelmä: Jokin tulevasta tarinasta suoraan Jerseystä, epätodennäköinen räppäri löytää hänen äänensä yhdenlaiselta hip-hop-legendoilta tekemällä Patti Cake $: ssä, joka on ensimmäinen arvostettu kaupallinen elokuva ja musiikkivideojohtaja Geremy Jasper. Patti Cake $ on loistava hauska kaistaleiden ostoskeskus, joka kertoo huumoria, raakaa energiaa ja eräitä unohtumattomia lyöntejä.

Rotten Tomatoes Pisteet: 82%

Mitä arvostelijat sanoivat: "Geremy Jasperin dynaaminen debyytti säröi energiaa ja ruohonjuuritason aitoutta." (Hollywood Reporter)

Florida-projekti


Virallinen tiivistelmä: Asettaa moottoritietä vain Disney Worldn kuvitellun utopian ulkopuolella, Florida-projekti seuraa kuusi vuotta vanha Moonee ja hänen kapinallinen äiti Halley yhden kesän aikana. Kaksi elävää viikkoa viikossa "The Magic Castle", Bobby (Willem Dafoe) hallinnoima budjetti-motelli, jonka peräsuoli piilottaa syvän säilyvyyden ystävällisyydestä ja myötätunnosta. Huolimatta kovasta ympäristöstään, ennenaikainen ja hämmentävä Moonee ei ole vaikeuksissa tehdä päivittäin elämän juhlaa - tuntemattomana hänelle, mutta hänen herkkä fantasiaa tukee Halleyin työ ja uhraus, joka joutuu tutkimaan yhä vaarallisempia mahdollisuuksia, jotta tarjota tyttärelleen. Florida-projekti antaa elämää ja ääni yhteisölle, jota harvoin näkyy näytöllä ja luo uskomattoman muotokuvan nykymaailmassa elämässä.

Rotten Tomatoes Pisteet: 95%

Mitä kriitikot sanoivat: "Tämä on melkein täydellinen elokuva ja kaikenlainen kaiken, mikä oli hienoa Bakerin viimeisestä elokuvasta." (Vulture)

Brigsby Bear


Virallinen tiivistelmä: Superfan James on pakkomielteinen fiksu, jos viisasten hölynpelien lasten näyttelijä Brigsby Bear Adventuresista uskonnollisuuteen. Valoisa, herkkä nuori aikuinen, joka asuu edelleen kotona, on kasvanut tämän fantasia-sarjan kanssa, ja ohjelma on kasvanut myös hänen kanssaan, monimutkaistuminen vuosien varrella. Kun esitys päättyy äkisti, Jamesin elämä muuttuu ikuisesti. Hänestä tulee Brigsby Bearin uusi luoja eikä vain katsojan pimeässä, ja päätyy lopettamaan tarinan. Matkan varrella hän vihdoin pääsee mielekkäisiin yhteyksiin, joiden elämä on ollut puutteellinen, ja tuottaa kekseliästä haastavaa ja syvällisesti kohottavaa rakkauskirjoitusta luovuuden lunastavaan voimaan.

Rotten Tomatoes Pisteet: 79%

Mitä arvostelijat sanoivat: " Brigsby Bear . On äärettömän yllättävää pienen elokuvan tekijä, joka tekee vilpittömyyden ja makeuden jälleen elokuvaperusteeksi." (The Verge)

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka pukeutua liiketoimintaan Casual & Own Smart Office Style

Miten voit käyttää lenkkareita ja näyttää hyvältä kaikenlaista tyyliä

Paras pukeutunut miehet viikosta, joka oli Feat. John Legend, Jared Leto ja Sam Smith

Alessandra Ambrosio kertoo Bare For Lui -lehdestä