Tudor GMT Black Bay on Rolex GMT: n edullinen sisarus

Anonim

Kysy ja saatte. Vaikka Rolex paljasti, mikä oli väistämättä puhuttu kelloista tämän vuoden Baselworld'n parissa, viisilukuinen hintalappu on edelleen varoittava joihinkin fanattujen "Pepsi" -suunnittelijoiden fanit.

Anna sisaryritys Tudor. Sveitsiläinen kellokoneisto paljasti oman GMT Black Bayn näyttelyssä Rolexin GMT-Master II: n rinnalla ja tulos on melko upea.

Kolme silmiinpistävää rannerenkaita, käytännöllinen 41 mm: n ruostumaton teräskotelo ja hinta, joka alittaa Rolexin alle puoleen hinnasta, on kenenkään kirjan voittaja. Mikä tärkeintä, se kuitenkin näyttää siltä, ​​että se on osa hyvin suunniteltua sinistä tulosta.

Tarkka Tudor Caliber MT5652 -automaatti seuraa liikkeitä tunnilla, minuutteina, sekunteina, päivämääränä ja GMT-toiminnolla. Niille, jotka eivät tiedä, GMT-funktio määrittää periaatteessa paikallisen ajan kaikkina aikoina ilman, että häviää aikaa kahdella muulla aikavyöhykkeellä.

Mustalla soittimella on samalla Black Bayn allekirjoitus, kuten lumihiutaleet ja pisteviivat.

Tämä kaikki on sidottu kappaleeseen, jossa on 70 tunnin varaus ja 200 metrin vesitiivis.

Kolme hihnaa on saatavana valittavaksi myös teräsrinkki, 'terra di siena' ruskea nahkahihna ja punainen raidallinen kangasvyö.

Paikallista hinnoittelua ei ole vielä vahvistettu, mutta Sveitsin hinnoittelussa näkyy Tudor Black Bay GMT alkaen 3400 CHF.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta