Totuus peptidien käytöstä ja niiden vaikutuksesta terveyteen

Anonim

Mediassa on ollut paljon keskustelua ja kiistoja peptidien käytöstä.

Minun klinikkojani minulta kysytään useita kertoja päivässä potilaita siitä, saavatko heidät heiltä ja ovatko he jopa laillisia (mielestäni monet ihmiset osittain toivovat, että he ovat laittomia).

Mielenkiintoinen asia on se, että useimmat ihmiset, jotka pyytävät heitä, ajattelevat heitä yksinkertaisesti uusimpia nopeasti kasvavien maagisten juomien jatkuvasti kasvavilla markkinoilla.

Kun potilaat ja ystävät ovat pyytäneet peptidejä ja muita painon nousua tai laihdutuslääkkeitä, kysyn aina (ja sinun pitäisi myös kysyä itseltäsi): Mitä haluat saavuttaa? Onko se laillista (peptidit ovat itse asiassa täysin laillisia, jos lääkäri määrää niitä)? Mitkä ovat oikeita minulle?

Mitkä ovat peptidejä

Terveys- ja kuntoilumarkkinoiden maailmassa käytetään ja suositellaan lisääntynyttä energiaa, rasvanpolttoa, rakennuksen lihaksia ja urheilukyvyn parantamista.

Jos luulet hormonista puusta, joka koostuu monista proteiinien oksista ja vielä enemmän peptidikuoreista, on helppo nähdä, miten hormonilla voi olla monia haittavaikutuksia, jos niitä käytetään väärin.

Peptidit ovat toisaalta paljon pienempiä, ja ne on suunniteltu stimuloimaan kasvuhormonin erityisiä reseptoreita, jotta voit räätälöidä tulokset.

Pohjimmiltaan niitä voidaan käyttää lihasten hyödyntämiseen tai painonpudotukseen, elpymiseen, vähentyneeseen tulehdukseen ja ovat etupäässä paljon uusia yksilöllisiä hoitomuotoja monenlaisiin häiriöihin.

Aluksi meidän on ymmärrettävä, miten kehomme toimivat. Aivojen pohjalla on pieni rauha, nimeltään pituusrauhas. Huolimatta siitä, että aivolisäkkeet ovat pieniä, se on ohjausyksikkö muille hormonaalisille rauhasten, esim. Adrenals ja kilpirauhanen, jotka ovat elintärkeitä suurelle osalle kehon hallintaa ja yleistä hyvinvointia.

Kehosi kestävän tasapainon säilyttämiseksi rakkuloite lähettää signaaleja (hormoneja) verenkiertojärjestelmään elimistössä oleville muille elimille ja rauhasille hallita tai luoda omia hormoneja tarpeen mukaan.

"Nämä hormonit pitävät kehoasi vahvana ja terveinä. Valitettavasti, kun vanhentuvat, ne alkavat vähentyä. "

Yksi aivojen aivorisäkkeen tuottama hormoni on ihmisen kasvuhormoni (GH tai HGH). Ihmisen kasvuhormoni pitää yllä kehon säätelyä, ruoansulatusjärjestelmää ja insuliinipitoisuuksia.

Mutta mikä merkitsee pituusrautaa? Kasvuhormonin vapautuva hormoni (GHRH), joka on peräisin hypotalamuksesta.

Kuinka se toimii

On olemassa monenlaisia ​​peptidejä, jotka toimivat kehon eri alueilla. Erityisesti on olemassa peptidejä, jotka voivat lisätä oman kehon GHRH: n tuottoa Hypotalamuksesta luonnollisesti vapauttamaan enemmän ihmisen kasvuhormonia.

Nämä aminohapot stimuloivat aivolisäkkeitä tekemään ja erittelemään enemmän ihmisen kasvuhormonia verenkiertoon. Tuotannon tehostuminen auttaa mahdollisesti vähentämään ikääntymisen vaikutuksia.

Ymmärtääksesi ikääntymisen hyödyt on tärkeää ymmärtää lisääntyneen ihmisen kasvuhormonin edut elimistössä. HGH toimii monissa kudoksissa koko kehossa. Lapsilla ja nuorilla se stimuloi luun ja ruston kasvua.

Kaikenikäisten ihmisissä se lisää proteiinituotantoa, edistää rasvan käyttöä, häiritsee insuliinin vaikutusta ja nostaa verensokeriarvoja.

GH myös nostaa insuliinin kaltaisen kasvutekijän 1 (IGF-1) tasoa, joka on tärkeä kehon kehossa ja on avaintekijä negatiivisessa takaisinkytkentäsilmukassa, joka vähentää HGH: n luonnollista tuotantoa ja vapautumista aivolisäkkeestä, kun hypotalamus on tietoinen HGH-tasosta kehossa.

Tämä tarkoittaa sitä, että HGH: n alhaisilla tasoilla hypotalamus vapauttaa HGH: n stimulaattoreita, joita kutsutaan kasvuhormoneja vapauttaviksi hormoneiksi (GHRH) ja kun tasot ovat korkeat, se pyrkii alentamaan tuotantoa.

Tämä on yksi syy siihen, että sinun pitäisi vain ottaa hormoneja lääkärin määräämällä, jotta voit auttaa estämään kourut, kun pysäytetään hormonit.

Koska peptidit toimivat GHRH-reseptoreilla, se kulkee negatiivisen takaisinkytkentäsilmukan ympärillä.

Mitä sisällä peptidejä

Ennen kuin tarkastellaan, ovatko peptidit sopivat sinulle, katsotaan, mitä niiden sisällä on.

Yksinkertaisesti sanottuna ne ovat pieniä proteiineja, jotka koostuvat alle 50 aminohaposta. Vain muutamia aminohappoja on demonisoitu myöhemmässä vaiheessa kuin peptidit, mikä mahdollisesti antaa epäoikeudenmukaista etua urheilussa.

Mutta yksi peptidispesifikaattori sanoi: "Kaikkien peptidien merkitseminen paha olisi kuin ekskomunicoitu unikoita, koska laitoksen yhteys huumeisiin. Itse asiassa pienissä annoksissa ja lääketieteellisesti hyväksytyissä ja määrätyissä tuotteissa peptidit voivat olla epäselvä ihonväri, keho ja elämän paras ystävä. "

Miten otat peptidejä

Useimmat peptidit ruiskutetaan kehoon, mutta asiantuntijat kehittävät nyt muita menetelmiä peptidien tuomiseksi kehoon.

Tämä sisältää ihon iholle paikallisesti (ihon ulkopuolella) tai transdermaalisesti (samanlaisia ​​laastareita) käyttäviä voiteita. Niitä voidaan myös soveltaa ihon suuhun tai kulutukseen, jossa se imeytyy sitten kehoon.

Jos käytät peptidejä

Kysyttäessä, mitä haluat laittaa keholle, sinun on aina kysyttävä, hyötyvätkö ne etusijalla haittavaikutuksista.

Kuten kaikki aineet, joista et tiedä mitään, niitä ei pitäisi ostaa verkosta rekisteröimättömiltä toimittajilta tai lainata ystäväsi ja sitten pistää tai kuluttaa.

Argumentti peptideille

On runsaasti ja voimakkaita todisteita, jotka tukevat lisääntynyttä kasvunormonikorvaushoidon korjaavia vaikutuksia.

Harvardin miesten terveysnäkökohdista kertovana eräitä etuja ovat muun muassa: suojaaminen murtumilta, lihaksen lisääntyminen, rasvan väheneminen, parantunut liikuntakyky ja vähäinen sydäntaudin riski.

Useat tutkimukset ovat myös osoittaneet parannuksia psykologiseen hyvinvointiin, ja erityiset parannukset energian parantuneessa unen laatuun (vähemmän heräämisiä, syvään nukkumisajan lisääntyminen). Lisäksi terveydenhuollon kulutus ja sairauspäivät vähenevät rinnakkain parantuneen psykologisen hyvinvoinnin kanssa.

"Jokainen ihminen haluaa elää pitkään", kirjoitti Jonathan Swift, "mutta kukaan ei olisi vanha." Hän oli oikeassa, eikä nuoren suihkulähde tarvitsisi olla harhaa.

On olemassa useita peptidejä, jotka on kehitetty auttaakseen aivorisäkkeitä vapauttamaan lisääntyneet määrät kasvuhormoneja.

Verrattuna steroideihin ja testosteroniin, niiden suuret mahdollisuudet nopeisiin hyötyihin ja mahdollisiin sivuvaikutuksiin eivät ole maagisia papuja, jotka muuttuvat sinut super-urheilija yön yli. Peptidit ovat keskimäärin palovammaisia ​​niille meistä, jotka tietävät, että keho, jota haluamme, on elämäntyylien parannus ja että kuntosalilla tarvittavat kellot ovat välttämättömiä.

Useimmat ihmiset, kun he kysyvät, mitä he ajattelevat peptidi, yksinkertaisesti eivät välitä. He tulostavat, eikä heille ole merkitystä, että heidän menetelmänsä voisi olla hulluutta. Peptidit ovat maaginen geene, joka on valmis ja odottaa antavan sydämesi halu.

Kuten useimmat elämän asioista, menestys vie vähän työtä ja kaikenlaista apua tapaa arvostetaan. Oikea suunnitelma ja oikeat peptidit voivat auttaa elimistösi tekemällä asioita, joita se jo tekee halutun tuloksen saavuttamiseksi.

Olen itse käyttänyt useita peptidejä monien vuosien ajan ja asunut nopeatempoisessa, matkustus-, työ- ja tapahtumatuotannossa. Minun täytyy näyttää luonnolliselta, sopivalta ja terveeltä, ja vielä tärkeämmäksi energiselta ja ei väsyneeltä, jotka kaikki peptidit auttavat saavuttamaan .

Argumentti vastaan ​​peptidejä

Heillä voi olla suuria, mutta mahdollisesti vakavia haittavaikutuksia, ja sinun pitäisi keskustella lääkärille ennen kuin harkitsisi niiden käyttöä.

Käytetty väärin, peptidit voivat aiheuttaa vaihtelevia sivuvaikutuksia käyttäjän mukaan.

Näihin voivat kuulua:

 • Injektiokohdan kutina
 • Lisääntynyt vedenpidätys (yleinen yliannostuksen merkki)
 • Lisääntynyt nälkä
 • Kuiva suu
 • Kihelmöinti tai tunnottomuus
 • Korkea verenpaine
 • Äärimmäinen munuaiskipu
 • Nivelkipu
 • Moolien tummuminen ja pisaroiden lisääntyminen
 • Painonnousu / menetys
 • Vähentynyt hedelmällisyys

Se ei ole huume

Monet ihmiset tekevät paljon rahaa myymästä mitä haluat, joten muista aina kysyä, mitä se tekee, kuinka kauan se ottaa, miten ottaa sen ja mitä sivuvaikutuksia sillä on niin, että sinulla on realistisia odotuksia siitä, mitä se voi tehdä sinulle.

Vaikka peptidit auttavat sinua polttamaan rasvaa työskentelyn, syömisen, puhumisen ja jopa nukkumisen aikana, ne on yhdistettävä muihin elämäntapaan liittyviin tekijöihin useiden kuukausien aikana saadakseen parhaat tulokset.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta