Tom Ford on tuhonnut maailman eniten surkeat diat miehille

Anonim

Kun ajattelet dioja, luulet adidaksen, raidat ja tinan savun välttymisen saunassa Bondi's Icebergsissä. Toiset näkevät yhteisen luistin olennaisena muotituotteena, joka on melkein aina kulunut sukkia. Kuten saksankielinen turisti. Soita minulle vanha ja uncool mutta eeeew!

Anna Tom Ford. Hän on selvästi nähnyt aukon markkinoilla tarvetta super ylellisyyttä sinistä sametin kullan koristeluja liukumäkiä miehille. Ja täällä he ovat.

Tom Ford Churchill-ketjunhitsatut Velvet-diat

MR.PORTERin mukaan nämä liukumäet on käytettävä luotettavasti. Valitettavasti Mr.PORTER ei tällä hetkellä ole luottamusta.

Kaukana uima-altaan lajikkeesta, Tom Fordin Churchill-diat on valmistettu Italiasta kirkkaasta laivastosta valmistetusta samettista ja yksityiskohdillaan kiillotetuilla kullanväriset ketjut hihnat. Nahkatuotteet ja kumipohjat takaavat kestävyyden, kun taas muotoillut jalat pitävät ne mukavina.

Rehellisesti nämä ovat kaikkein tarpeettomampi miesten muoti, jonka olemme nähneet tänä vuonna ja meidän on yksinkertaisesti oltava pari nyt! Harkitse niiden pukeutumista tuxedoon seuraavalla mustalla solmiohetkellä.

Matala 550 dollaria, Tom Ford slides voi olla sinun MR.PORTER.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta