Tom Cruise vuotaa ensimmäisen kerran kuvan Top Gun 2 -sarjasta

Anonim

Pura kudosrasiat. Maverick on virallisesti takaisin ohjaamoon. Tom Cruise nappasi ensimmäisen kuvan Top Gun 2: sta yön yli ja fanit menevät aivan raivoissaan siitä, mitä tulee jatko-osastolta, joka saapuu yli kolmekymmentä vuotta alkuperäisen jälkeen.

# Day1 pic.twitter.com/7jjPL277Es

- Tom Cruise (@TomCruise) 31. toukokuuta 2018

Cruise's tweet paljastaa 55-vuotiaan takaisin symboloiva hävittäjä pilotti puku pitää Maverick kypärä rajatut hiustenleikuttimen. Hänen selänsä on kääntynyt kameraan, mutta taustalla on vanhempi sukupolvi F-18-hävittäjä, jonka luutnantti Pete 'Maverick' Mitchell todennäköisesti ohjaa tässä elokuvassa. Ja ettemme unohda yhtäläisen ikonin rinnalla: "Tunne tarvetta".

Uutislähteiden mukaan Top Gun: Maverick- elokuva näkee Cruise-luonteen lennonopettajana nuoremmille lentäjille nykyajan ratsastustaistelun taustalla.

Cruise paljasti Access Hollywooda viime vuonna, että jatko tulee samaan tasoon adrenaliinia ja tyylikkäitä koiran taisteluita, jotka tekivät alkuperäisen klassikon.

"Aviators ovat takaisin, nopeuden tarve. Meillä on isoja, nopeita koneita ", hän sanoi.

"Se on kilpailuelokuva, kuten ensimmäinen. mutta progressiota Maverickille. "

Vaikka alkuperäisen elokuvakilpailun yhtyeitä ei ole vahvistettu palatakseen vielä, Val Kilmer on ilmaissut avoimesti haluunsa menneisyydessä palauttamaan Ice Manin päähenkilön roolin, kun taas Cruise'n näytön rakkauden kiinnostus Kelly McGillis sanoi vuonna 2014, että hän olisi valmis tekemään kuviota jatko-osassa.

Top Gun: Maverickin ohjaa Joseph Kosinski, mies, joka on vastuussa Risteilyn 2013 elokuva Oblivionista. Hän siirtyy alkuperäisestä ohjaajasta Tony Scottista, joka valitettavasti otti omaa elämäänsä vuonna 2012, kun jatko oli ilmoitettu.

Elokuva on tarkoitus julkaista 12. kesäkuuta 2019. Aikaa katkaista Kenny Loginsin sävelet.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka pukeutua liiketoimintaan Casual & Own Smart Office Style

Miten voit käyttää lenkkareita ja näyttää hyvältä kaikenlaista tyyliä

Paras pukeutunut miehet viikosta, joka oli Feat. John Legend, Jared Leto ja Sam Smith

Alessandra Ambrosio kertoo Bare For Lui -lehdestä