Asioita, joita sinun ei pitäisi koskaan tehdä harjoittelun jälkeen

Anonim

Jätetään likaista pyykkiä autossa. Popping pimples. Tyylikkäästi naarmuavat alusvaatteet, jotka takaavat täydellisen vaikutuksen kesällä vapaana. Kaikki pidetään huonoina tottumuksina kenenkään kielen puitteissa, mutta tänään me tarkastelemme erilaista huonoa tapaa - niitä, joita usein harjoitellaan paikallisen kuntosalin kiinteiden painojen tai kardio-istunnon jälkeen.

Kun valaistat savukkeen ohittamasta venytystä, me piirimme pahimmat asiat, jotka voitte tehdä kehollesi kuntoilun jälkeen Paramount Recreation Clubin pään ruokavalion ja henkilökohtaisen kouluttajan Jordan Ponderin asiantuntevan avun avulla.

Luuletko oletteko tuhma kuntosali? Jatka lukemista.

Ohita venyttely

Tulit, venytit, teit supersetit ja nyt on aika mennä kotiin. Väärä. Harjoitteluharjoittelun jälkeen on yksi tärkeimmistä ja usein unohdetuista käytännöistä kuntosalilla.

Perustelut, joiden takana ovat juuri toimivat lihakset, auttavat palautumisvaihetta. Tarkemmin sanottuna venytys mahdollistaa lihastesi nopeamman palautumisen, mikä puolestaan ​​auttaa lihasten kasvua pitämällä ne huippukunnossa.

Liiallinen sydän

Kun olet juuri suorittanut tuntipainoisen harjoittelun, on huono ajatus seurata sitä voimakkaalla sydänkohtauksella.

"Jos harjoittelet tiettyjä lihasjärjestelmiä - nopea nykiminen ja hidas nykiminen ja työskentelet räjähdysmäisten liikkeiden avulla, et saa lihaksen toipumista", sanoo Jordan Ponder.

"Sinä pakotat heidät."

Ponder selittää, että vaikka se ei ole välttämättä huono asia, se on, jos harjoittelet lihaksen hypertrofiaa (luuston lihaksen koon kasvaessa sen komponentti-solujen kasvua). Itse asiassa, kun painat sydäntaistelun paino-istunnon takaosaan, et saa haluamaasi tulosta.

Asiantuntijat sanovat, että jotkut sydän painonpätkän jälkeen on hieno niin kauan kuin se on alueella 20 - 30 minuuttia max. Jos haluat tehdä molempia samana päivänä, erillinen paino ja kardio-istunnot noin 5 tuntia.

"Usein koulutuksella, kunhan se on johdonmukainen, vähemmän on enemmän", lisää Ponder.

Tupakointi kun kuntosali

Kun heitimme tämän aivoriihen kokouksessa, tapasimme: "Mikä helvetin kuntosali menette ?!" Se ei ole merkityksellinen, mutta jos sinun täytyy tietää kaksi sanaa. Länsi-Sydney. Mutta emme ajaudu.

Tupakointi kuntosaliharjoituksen jälkeen riippumatta siitä, onko se sydänkohtainen paino, on pikakuvake päivämäärään kuoleman kanssa.

Ponderin mukaan ihmiset, jotka tekevät niin, laajentavat keuhkojaan harjoittelun aikana, venyttämällä heitä ja asettaen sitten myrkkyä niihin.

"Se voi olla huonompi kuin normaali tupakointi."

Hän ei ole väärässä. Nykyisen tutkimuksen mukaan tupakointi minkä tahansa harjoituksen jälkeen "valtava" stressiä sydämeen.

Terveet elimet ja kasvavat lihakset vaativat sydämen syöttämään happea, jotta ne toimisivat. Kun sytytät savukkeen kuntosaliharjoituksen jälkeen, käytät olennaisesti kehon hapen määrää ja korvataan se haitallisella hiilidioksidilla.

Voit kaataa maitoa auton polttoainesäiliöön ja odottaa sen toimivan täydellisesti? Tarkalleen.

Viivästyttää syömisen jälkeistä harjoittelua

On tärkeää syödä suuren harjoittelun jälkeen täydentämään ravintoaineita, joita kehosi tarvitsee. Ohita tämä ja et rohkaise soluja syntetisoimaan tai lisääntymään kasvua Ponderin mukaan.

"Toisin sanoen et rohkaise lihaskudoksen uudistumista."

Ponder suosittelee tankkaamaan kehosi korkea GI hiilihydraatteja kuten banaani auttaa korjausprosessia ennen lyömällä korkealaatuista ateriaa. Kuntosalissa pitäisi pyrkiä syömään 15-20 minuutin kuluttua viimeisestä sarjastaan.

Ja laadukas ateria ei tarkoita perheyritystä KFC: stä. Rasvaiset elintarvikkeet vähentävät olennaisesti kovaa työtä hidastaen ruoansulatusta, rajoittamalla hiilihydraattien ja aminohappojen määrää, jotka voivat päästä verenkiertoon, ennen kuin ne jakautuvat lihassoluihin.

Ei nukkunut tarpeeksi

Se on yksinkertaista. Nukkuminen on ensiarvoisen tärkeää, eikä sitä saa koskaan unohtaa, kertoo Ponder.

"Lihat regeneroituvat, kun he ovat levossa."

Toisin sanoen painokoulutus on tehokas vain, kun annat keholle runsaasti aikaa levätä ja rakentaa vahingoittuneita lihaksia.

Unohtaminen jäähtyä

Ihmisluonto on erikoistunut yhteen asiaan ja tekee sen hyvin.

"Suorita nopeasti, nosta raskas painoja. Emme ajattele, mitä teemme elimistölle, kun se tapahtuu, ja se todella korostaa sitä ", selittää Ponder.

"Lihakset ovat samoja. Et voi laittaa heitä raskaan stressin aikana harjoituksen aikana. Jos et päästä heitä alas varovasti, jäähtymään, venyttämällä, mobilisoimalla, tiukemmat lihakset ovat kiristyneet ja heikot lihakset heikkenevät. "

Ponder korostaa täydellistä esimerkkiä tästä skenaariosta nykypäivän yhteiskunnassa miesten keskuudessa.

"Kuinka monta yli 50-vuotiasta kaveri voi koskettaa varpaitaan?"

Jäähdytyksen ei tarvitse olla rasittava prosessi. Tuo sykkeesi asteittain seuraavilla tavoilla:

  • Vaahtorullat
  • Kävelemällä se juoksumattoon 10 minuutin ajan
  • venyttely

Näin varmistat, että kehosi on pohjamaalattu seuraavaan harjoitusistuntoon vähentäen samalla toipumisaikaa.

Juominen alkoholi harjoittelun jälkeen

Todella? Tämä ei ole aivori. Keho on hydratoitunut harjoittelun jälkeen, ja alkoholi on hydrauksen käänteinen vaikutus. Kun kehosi menettää nesteitä, lihakset kuivuvat. Menetät taas.

Jordan Ponder on Paramount Recreation Clubin ja Transform Healthin perustaja Sydneyssä, Australiassa. TransformHealth on luotu innostaa tavanomaista terveyttä ja parantaa suorituskykyä. Ota yhteyttä Jordaniin ravitsemus-, kunto- ja elämäntapakonsultaation järjestämiseksi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta