Nämä Sydney-nyrkkeilykylät pelaavat sinua Mayweather's Ass

Anonim

Jokainen ihminen, joka haluaa itsensä, on mies, jolla on syvälle istutettuja fantasiaa nyrkkeilyn kirkkaudesta. Testosteroni? Validointi? Rocky Balboa monimutkainen? Kuka tietää - siellä on vain jotain vanhan koulun Everlast-käsineitä, jotka nopeuttavat sydäntä.

Tämä ei kuitenkaan ole 1970 Philadelphia. Nyrkkeily on erilainen urheilu, ja kuten kaikki vuoden 2018 harjoitukset, se vie aikaa, omistautumista ja rahaa paitsi päästäkseen hyviksi, mutta päästäkseen alkuun.

RELATED: Science paljastaa, että miesten nyörit on suunniteltu torjumaan

Joten jos aiot antaa nyrkkeilysi paras ammuttu, saatat myös saada parhaan mahdollisen rahansa valitsemalla yhden Sydneyn hienoimmista nyrkkeilytaloista. Rap-räjäytystöstudioista tilaville, huipputekniikan kuntosaleille - tämä luettelo on katettu.

Gairy St Clair Nyrkkeily Fitness

Olitpa et ole käyttänyt sitä, kun kuntosalillesi jäsenmäärä on umpeutunut vuonna '05, tai sinä olet pyrkivä, Gairy St Clairilla on taipumus parantaa käsinepeliasi ja saada sydämesi sykkeesi ylös. Sutherland Shire -alueella sijaitsevat nyrkkeilykardio-luokat ja erityiskoulutus seuraaville aurinkotuomareille.

Puhumattakaan: jäsenillä on pääsy paino-huoneeseen, joten Gary St Clair on yhden luukun palvelu kaikille tarpeellesi. Kuntosali avattiin (ja sitä johtaa) Gairy "Superman" St Clair, entinen IBF World Junior-Lightweight ja IBF World Super Featherweight -mestari. Et voi kiistää sitä.

60 Gymea Bay Road, 2232 Kirrawee

Nyrkkeilytyöt

Yleisten taistelulaukkujen osalta Boxing Works on ollut tukipilari Sydneyn vilkkaimmilla sisäkaupunkialueilla jo jonkin aikaa. Boxing Works on myös luonut vankan edustajan koulutusta MMA, BJJ ja Ju Jitsu varten sekä lounasaikaan että asianmukaiseen nyrkkeilykoulutukseen amatööri- / pro-taistelijoille. Näillä kaverilla on myös paikkoja Kings Cross, Surry Hills ja Glebe. Paino kuntosali myös saatavilla sisällä.

74 - 84 Foveaux Street, Surry Hills

Corporate Fitness Center

Corporate Fitness Center on paras tapa älypuhelimen aikakauteen saamaan tuohon yön tunteen.

Osana kokonaisohjelmaa Corporate Fighter -ohjelma ohjaa sinut läpi voimakkaan 12-viikon nyrkkeilyjärjestelmän, jonka tarkoituksena on antaa kaikille, jotka allekirjoittavat asianmukainen taistelu jollakin heidän kaksitahoisesta Corporate Fighter -tapahtumastaan.

Koko asia hoitaa pro-kouluttajat, ja sinulla on mahdollisuus jatkaa harjoittelua sen jälkeen, kun ohjelma on valmis.

36-38 Wentworth Ave, Surry Hills

Ultimate Fitness Center

Yhdellä monimutkaisella CBD: ssä ja toisella Northern Beaches -alueella on turvallista sanoa, että The Ultimate Fitness Centerillä on Sydney-nyrkkeilijöitä Spit -sillan molemmilta puolilta hyvin ja aidosti katettuina. Mikä tahansa tavoitteesi, Ultimate-kuntokeskuksen moderni koulutus, asiantuntijoiden ohjaajat ja vertaansa vailla oleva kuntosalikokoonpano varmistavat, että premium-hintaluokassa on eeppisiä tuloksia.

305 Kent Street, Sydney, NSW, 2000 (CBD)

7/505 Pitwater Rd, Brookvale, NSW, 2100 (pohjoiset rannat)

Valkoinen kaulus nyrkkeily

Toinen boxing kuntosali, joka on suunnattu Sydneyn liikemiesten kanssa, White Collar Boxing käyttää samanlaista tapaa kouluttaa ja opettaa Corporate Fitness Centerille.

Kaikkien koulutusten tarkoituksena on päästä erääseen White Collar Boxingin säännölliseen taisteluun, jota valvoo vakiintunut nyrkkeilyvalmentaja ja päällikön henkilökohtainen valmentaja Simon Mitchell.

Vihjeitä taistelupäivään tulee heidän suosittuun "nolla 2-sankarijärjestelmään" - omaan Eye of the Tiger -kokemuksensa 8 viikkoon.

14 Carter Road, Brookvale

Bodypunch

Nyt yli vuosikymmenen vanha, Bodypunch on johtava nyrkkeilykuntosali Sydneyn liian keskellä lännessä. Bodypunch on perustanut Billy Hussein, Jeff Fenechin Team Fenechin kuntosali, entinen päävalmentaja. Hän on kouluttanut 3 maailmanmestaria sen avaamisesta lähtien. Hussein itse on myös kouluttanut Danny Green ja Vic Darchinyan. Melko jatkaa.

Taso 3 71/75 Wangee Road, Lakemba

PCYC

Rehellisesti, niin typerä kuin se kuulostaa asettavan PCYC: n tähän luetteloon, maine, jonka se on kehittänyt nuoria nyrkkeilijöitä, on lähes vertaansa vailla.

PCYC-ohjelman puitteissa on kehitetty joukko valtiollisia ja kansallisia mestareita sen perustamisesta lähtien yli 80 vuotta sitten, eikä niillä ole merkkejä hidastumisesta. Helposti kustannustehokkain tapa päästä urheilusta vakavasti, ja voit auttaa koko nuorisotalon lahjoituksen kanssa, joka ainakin saa karman pistettä tuomarin tuloskortilla.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta