Nämä jännittävät harjoitukset nopeuttavat painonpudotusta nopeammin kuin lenkkeily

Anonim

Jogging on halpa tapa käyttää sitä, jonka avulla voit nauttia suuresta ulkona, mutta olkaamme rehellisiä: se on kyllästyttävä (sanan kaikessa merkityksessä). Jos etsit jotain niin hauskaa, se innostaa sinua työntämään itseäsi (olkaa tuo nyrkkeily tai nopeus syö Messina sohvalla), tutustu näihin hienoksi harjoituksiin.

Nyrkkeily on ensin tutkaasi (ei vain Conor McGregorin ja tämän pukun vuoksi). Supplementin brändin Forzan tutkimuksen mukaan nyrkkeilyn päällä on luettelo liikenteistä, jotka polttavat eniten kaloreita. Yhden tunnin rengas voi polttaa valtavan 800 kaloria.

Mikä tekee nyrkkeilystä näin tehokkaan tavan käyttää? Se on harjoittelu, joka rekrytoi koko kehon, eli se harjoittaa useita lihasryhmiä kerralla. Se sisältää myös toistuvaa räjähdysmäistä voimakasta aktiviteettia, mikä tekee siitä tehokkaasti välikoulutuksen äärimmäisen muodon.

Squash ajoi toisella 748 kalorilla poltettua tunnissa, poistaen muita metsätaloutta, koska sen rallit kestävät pidempään ja pisteiden välillä on vähemmän taukoja. Pelaajat käyttävät suuren osan ajastaan ​​sprintissä, silmiinpistävänä, kaivettaessa ja kiertyneenä, mikä lisää lihasvoimaa, lisää kestävyyttä ja lisää joustavuutta.

Float kuin perhonen, sting kuin hyvin sopiva mehiläinen

Kymmenen parasta liikuntaa, jotka polttavat eniten kaloreita ovat:

  1. Nyrkkeily (800 / h)
  2. Squash (748 / h)
  3. Soutu järvellä tai joella (740 / h)
  4. Tie kulkee nopeasti tai keskitasolla (700 / h)
  5. Uinti - etumatka tai perhonen (680 / h)
  6. Rugby (614 / h)
  7. Jalkapallo (612 / hr)
  8. Tie pyöräile nopeasti (604 / h)
  9. Kuntosali - painot tai sydän (590 / h)
  10. Juoksumaton juoksu (580 / h)

On myös joitain, mitä sanotaan, luovia aktiviteetteja, joita et ehkä ole koskaan harkinnut sisällyttääkseen kuntosi järjestelmään. Piano soi 100 kaloria tunnissa ja lintujen tarkkailu (tai oletettavasti seisomaan ilmapiiri) palaa 101 kaloria tunnissa. Samaan aikaan seksi saa taskussa 200 kaloria tunnissa.

Seksin aikana poltatte niin paljon kaloreita kuin juoksevat 8 kilometriä. Kuka vittu kestää 8 kilometriä 30 sekunnissa?

- Bob Kostic (@causticbob) 10. heinäkuuta 2018


Niille meistä, jotka ovat aina myöhässä: hyviä uutisia. Porraskäytävä voi polttaa lähes 300 kaloria enemmän kuin käydä tasaisella pohjalla ( lääketiede ja tiede urheilussa ja liikunta ), joka on 852 kaloria tunnissa.

Lisää hiilidioksidipitoisuuksia, joita on harkittava, ovat kylpyamme: 35 kaloria tunnissa ja televisiota katsellen seisomassa: 20 kaloria tunnissa. Valitettavasti useimmat meistä kuitenkin katsovat televisiota sohvalla, menettää sinulle yhteensä 0 kaloria tunnissa.

Jos haluat kaataa ja kaataa mahdollisimman tehokkaasti, tutustu hienoimpiin boxing-kuntosaleihin Melbournessa ja Sydneyssä.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta