Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Anonim

Sormi googlingin miesten lyhyistä kampauksista ja keksimättä mitään, mutta tarvitsee tyylipäivitystä?

Olet mennyt pitkään vuodesta teidän vuosi 10 mohawk strukturoitu PVC liima. Tai ehkä olit osittain hiukan tilapäistä hiusväriä, ehkä Greendayn vaiheessa punaisia ​​ja mustia raitoja? Emo-aikakauden muodikkaita mulletteja ja sivureunoja oli jopa.

Jos et ole jo päivittänyt kampaustasi vuonna 2018, et ole myöhässä - vielä on aikaa saada uusi kampaus. Viime aikoina miesten dosit ovat saavuttaneet uusia korkeuksia (joskus kirjaimellisesti). Hyvin hoidetut miehet kokeilevat leikkauksia, tyylejä ja tuotteita enemmän kuin koskaan ennen, ja lyhyt löytää miesten lyhyet kampaukset ideoita ja kuvia voi olla aikaa vievää asiaa.

Jos kampauksesi tuntuu jumittuneelta, tutustu gallerian lyhyisiin miesten kampauksiin ja hiusten leikkauksiin julkkiksia (lyhyt hiukset kuninkaat - vanha koulu Brad Pitt, Jon Hamm, Adam Levine) ja alan johtajat kuten amerikkalainen miehistö ja Kevin Murphy. Luota meihin, on enemmän miesten lyhyitä kampauksia kuin silmään. (Huomaa: päivitämme tämän artikkelin säännöllisesti ja tarkistamme kuukausittain uusista tyyleistä.)

Miesten lyhyet kampaukset: Vinkit ja vihjeet

Anthony Nader - RAW Hair Salon Sydney

# 1 Texture-tekstuuri ja tekstuuri on salainen pitämään lyhyt tarkkuus hiusten leikkaus näyttäen upealta ja muodoltaan kauemmin. Pyydä hiustarttasi leikkaamaan lisää tekstuuria seuraavaan hiustenleikkuun, niin saat lisää vipua ja luo entistäkin hienoja hiusmuotoja päälle.

# 2 Jotkut päivät, jotka haluat mennä tuon kouristetun hämmentävän ulkoasun, päästä itseäsi altaaksi muovauslipeäksi ja tämä tekee kampanjan näyttävältä.

# 3 Jos haluat mennä pehmeämmälle reitille, mene itsellesi pulloa Kielin Silk Groomia.

Phoenix Thomson - Amerikkalainen miehistö All Star

# 1 Hiusten lyhyt säilyttäminen voi usein olla vähemmän kuin jännittävää, jos et pidä vähän aikaa työskennellä. Minun neuvoni tänä kautena on pitää monipuolinen, lisäpituus ylhäällä.

# 2 Jotta pystyt muokkaamaan lyhytnäköisi paremmin hoidettuun ja kauhean muotoiseen muotoon, voi olla yhtä helppoa kuin tuotetta, jolla on korkea loisto ja muotoilu kampuksella, jotta saataisiin aikaan sileämpi viimeistely. Yritä kuivata American Crew Firm Hold Gel hiuksiin tukemaan ja lopettamaan pienen määrän amerikkalaista Crew Pomadeä pyyhkäisemällä pinnan päälle, jotta hiukset pysyvät paikallaan ja tuottavat korkean sävytuloksen.

# 3 Lyhyet hiukset merkitsevät enemmän käyntejä salonkiin pitämään hiusviiva muodoltaan ja kaikki ei-toivottuja kaulahampaita. Pidä tapaamiset neljässä viikkorutiinissa varmistaaksesi, että ulkoasu on aina tuore.

1/45

2/45

3/45

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka pukeutua liiketoimintaan Casual & Own Smart Office Style

Miten voit käyttää lenkkareita ja näyttää hyvältä kaikenlaista tyyliä

Paras pukeutunut miehet viikosta, joka oli Feat. John Legend, Jared Leto ja Sam Smith

Alessandra Ambrosio kertoo Bare For Lui -lehdestä