Nämä ovat yksinkertaisimpia tapoja estää ikääntymisen merkkejä

Anonim

Ellet aio pian löytää nuoruuden lähdeä lähiaikoina, on todennäköistä, että aiot alkaa osoittaa ikääntymisen merkkejä.

Ennemmin tai myöhemmin ruumiimme kaikki kärsivät "isäajan" ja "isäpalkin" tuhoista. Mutta vain siksi, että vanhenette, se ei tarkoita, että sinun on näytettävä se.

On olemassa useita yksinkertaisia ​​toimenpiteitä, joita voit ottaa nyt näkyviin nuoremmiksi ja samalla hidastaa ihon ikääntymisprosessia. Monet näistä toimenpiteistä sopivat normaaliin ihonhoitorutiiniin, kun taas toiset eivät maksa senttiä.

Joten me puhumme helvetistä ikääntymisen miellyttävän. Käytä näitä yksinkertaisia ​​vinkkejä, jotta kirkas, nuorekas ulkonäkö voi olla hyvin erinomainen vuosi.

Hit tauko partaalla

Olemme puolustajia hyvälle partaalle, mutta on sanottava, että jos olet nuoremman näköinen, on luultavasti hyvä murtaa partakone säännöllisesti. Ison-Britannian johtavan hiusneulauskeskuksen, Crown Clinicin, tutkijat uskovat, että kasvava parta voi tehdä miehistä jopa kymmenen vuotta vanhempia. Tarkemmin tutkimuksessa kävi ilmi, että jopa kevyt sänki voi lisätä kolme vuotta tuntemasi ikäsi, kun taas viikset voivat olla jopa viisi vuotta.

Joten kysymys, jota sinun on kysyttävä itseltäsi, haluaisitko kuvata karuisen herrasmies tai kuolematon Keanu Reeves? Vastaus: miksi ei molempia. Vaihtoehtoi ulkonäköä. Ja jos se ei vieläkään ole tarpeeksi syytä pitää parta tarkasti, sinun kannattaa ottaa huomata kasvojen hiustyypit, joita naiset ehdottomasti vihaavat.

Moisturise, You Magnificent Bastard

On osoitettu, että ne, jotka kärsivät kuivasta ihosta, ovat alttiimpia ryppyille ja ikääntymisen oireille, kun taas rasvaisen ihon rasvakudoksilla on vähemmän ryppyjä ja vähemmän alttiita. Nyt emme kerro sinulle, että lähdet ulos ja kylvetään itsesi Vaseliinissa (ellei ole kyse tavaroista); Tärkein asia ottaa pois täällä on pitää ihosi kosteutetaan tasaisesti säännöllisesti.

Hyvä kosteusvoide anti-aging ominaisuuksia pitää ihon jatkuvasti hydratoitu, mikä minimoi ulkonäkö hienoja viivoja ja ryppyjä samalla tuo myös elinvoimaa tylsää ja eloton ihoa. Kiehl's Facial Fuel Raskas Lifting Kosteusvoide tekee kovaa työtä taistelemaan ikääntymisen merkkejä.

Ihoa kosteutetaan samalla kun lisätään ihon kimmoisuutta ja sitkeyttä ainesosien kuten kofeiinin, pellavansiemenuutteen ja C-vitamiinin kanssa. Salisyylihapon sisällyttäminen auttaa tasaisiin epätarkkuuksiin ja kiristää ihoa.

Huuhtele ne vuodet

Kuolleiden ihosolujen kertyminen ajan mittaan antaa iholle tylsä, eloton ilme. Kun vanhempia, kuolleet ihosolut lisääntyvät ja eivät irtoa luonnollisesti tai yhtä nopeasti kuin kerran. On tärkeää puhdistaa nämä kuolleet ihosolut käsin, jotta uudet, nuoremmat solut pääsevät pinnalle ja tarjoavat kirkkaamman ja nuorekkaan ulkonäön.

Kun ostat kasvopyyhkeitä tai jopa kasvojen pesua anti-ikääntymiseen, etsi ainesosa hydroksihappoa - tämä ainesosa sileä hienoja viivoja ja auttaa kuolleen ihon irtoamiseen. Anna Lab-sarjan virkistävä kasvopyyhkäisys kuolleiden ihosolujen kertymisen poistamiseen samalla kun huokoset irtoavat.

Tämä pensaikko sisältää mentolia, joka iholle levitettynä stimuloi verenkiertoa, parantaa sen ulkonäköä ja nopeuttaa ihon luonnollista irtoamista.

Keskity ympärillä silmiin

Anti-ikääntymistä varten silmät eivät ole sielulle avautuva ikkuna - ne ovat häikäisevä osoitus ikääntymisestä ja katsomisesta. Koska ihon herkkä luonne on silmän ympärillä, ne ovat aina ensimmäinen, joka osoittaa ikääntymisen merkkejä.

Vartalon jalat, ryppyjä, tummat paikat ja pussit silmien alla ovat kaikki tekijöitä, jotka tekevät sinusta vanhemman. Shiseido Men Deep Wrinkle Corrector auttaa nuoria ikäviä ihmisiä.

Retinolin ihmeen anti-ikääntymisen ainesosan sisältävä tuote on suunniteltu koko kasvona, mutta on erityisen tehokas silmän alueella. Se takaa kirkkaamman ja nuorekkaan tuloksen tasoittaen ryppyjä ja hienoja viivoja, jotka sopivat variksen jalkoihin.

Paina Torkku-painiketta

Väsyneiden näköisten silmien tarttumiseen emme voi korostaa, että on tärkeää saada nukkumaan tarpeeksi auttamaan ikääntymisen merkkejä. Anti-ikääntymistä varten "kauneushoito" on aivan liian totta, ja ihanteellisesti sinun pitäisi saada 7-9 tuntia lepoa yön hyötyä varten.

Keho ja vielä tärkeämpää ihosi korjautuu samalla kun levät, joten varmista, että pääset tyynyyn kovaa säilyttääkseen nuorekkaan ilmeen.

Slip, Slop, Slap

Liiallinen altistuminen auringolle on merkittävä tekijä ikääntymisen varhaisessa vaiheessa, mikä aiheuttaa ryppyjä ja ikäpisteitä. Auringonsuojan käyttö on säännöllinen osa päivittäistä rutiiniasi välttääksesi auringonpoltta- misen ja potentiaalisen ihosyövän, SPF 30 tai uudempi auttaa välttämään tällaisia ​​nastieja säilyttäen ihon kuivumasta ja ikääntymisestä ennenaikaisesti.

Levitä aurinkosuojatuoli vähintään puolen tunnin ajan, ennen kuin lähdet ulos ulkokäyttöön ja aseta se uudelleen tarpeen vaatiessa jatkuvaa suojausta varten. Varmista, että käytät hyvin varustettuja aurinkolasien paria, kun olet poissa, koska liiallinen squinting aiheuttaa ryppyjä silmän ympärillä.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta