Nämä sovellukset auttavat tehostamaan mielenterveyttäsi

Anonim

Tämä tarina julkaistiin alun perin Collective Hubissa

Nopeassa tahdissa olevassa 24/7-maailmassa, jossa elämme, voi olla hankala löytää jopa viisi minuuttia aikaa hengittää ja keskittyä itseesi.

Uudelleenkäynnistys mielialaa ja mieltä.

Aina meillä on aina sähköpostia, tekstiä tai sosiaalisen median hälytys, joka kiinnittää huomiomme pois. Onneksi, jos voit löytää aikaa hengittää, on yhä enemmän sovelluksia, jotka on suunniteltu auttamaan sinua lisäämään mielialaasi, lieventämään stressiä ja parantamaan mielenterveyttäsi.

Vaikka nämä sovellukset eivät saisi korvata ammattimaista apua niille, jotka sitä tarvitsevat, niitä voidaan käyttää ammattimaisten tukipalvelujen ohella tai kätevinä apuvälineinä työkalupakkasi säilyttämiseksi.

MoodKit

MoodKit on kattava sovellus, jossa on neljä integroitua työkalua, joiden avulla käyttäjät voivat hoitaa mielialansa ja kehittää terveellisiä henkisiä näkymiä. Ensimmäinen työkalu kiinnittää CBT-tekniikoita tarjoamaan käyttäjilleen yli 200 mukautettavia toimintoja, jotka auttavat parantamaan tunnelmaa.

Toinen työkalu on Ajatuksentarkistus, joka opettaa sinulle vinkkejä mielialan hallitsemiseen. Mood tracker näyttää kuvioita ja edistystä, kun taas päiväkirjan avulla voit tehdä muistiinpanoja. Kaikki, jos huomaat tarvitsevasi vauhtia, MoodKit on yksi perusteellisimmista työkaluista siellä.

Lyhty

Jos etsit tarkkaa ohjattua ohjetta, Lantern saattaa olla oikea sovellus sinulle. Kun olet kirjautunut Lyhtyyn, otat tietokilpailun selvittämään, mitä haluat työskennellä elämässäsi.

Sitten sinut sovitetaan ammattitaitoisen valmentajan kanssa ja hänelle annetaan joukko harjoituksia. Toiminta on suunniteltu päivitettäväksi, ja ne ovat auto-ohjattuja. Kun työskentelet harjoituksesi läpi, voit myös levätä helposti tietäen, että henkilökohtainen valmentaja on vain muutamia tekstejä.

Syvä uni

Ei ole mikään salaisuus, että laatuun liittyvän unen puute voi vaikuttaa valtavasti mielialallesi ja henkiseen hyvinvointiin. Deep Sleep -sovelluksella pyritään nipistämään nukkumisongelmia alkuunsa tarjoamalla käyttäjille ohjattua meditaatiota. Sovelluksella on asetuksia, joita voit säätää oikean meditaation löytämiseksi omalle nukkumenetelmälle.

Voit esimerkiksi miettiä, että meditaatio toistuu kerran tai haluat toistaa sen koko yön. Sillä on myös vaihtoehto, jonka avulla sovellus voi ilmoittaa sinulle, että otat varhain hetkiä koko päivän ajan.

Happify

Happify tyytyy teoriaan, että vaikka käytät vain muutama minuutti päivässä onnellisuuttasi, näet merkittäviä tuloksia muutaman päivän sisällä. Happify tarjoaa käyttäjilleen aktiviteetteja ja pelejä, jotka hyödyntävät positiivista psykologiaa, tietoisuutta ja CBT-tekniikoita.

Happifyin mukaan 86 prosenttia yleisimpiä käyttäjiä kertoo, että onnellisuus on kasvanut kahden kuukauden kuluessa sovelluksen alkamisesta. Sovellusta voi käyttää missä ja milloin tahansa, sillä se on käytettävissä tietokoneissa ja mobiililaitteissa.

Yksinkertainen Habit

Yksinkertainen Habit on hieno meditaatio ja huomaavainen app niille, jotka ovat käynnissä. Ei ole väliä kuinka paljon aikaa sinulla on, missä olet, on varmasti meditaatio sinulle. Esimerkiksi jos matkustat bussiin, on erityinen meditaatio, joka auttaa sinua olemaan tietoisia huolimatta melusta ja kaaoksesta ympärilläsi.

Jos olet juuri saapunut kotiin pitkän päivän jälkeen, meditaatio on kyseisestä skenaariosta. Ja huipennus päälle kaiken? Sovellus on luonut Harvardin psykologien ja meditaation asiantuntijoiden ryhmä, joten tiedät olevasi hyvissä käsissä.

flowy

Jos sinulla on paniikkikohtauksia, Flowy on erinomainen sovellus, kun tarvitset jotain täällä juuri nyt. Sovelluksen loi Simon Fox, joka oli kokenut paniikkikohtauksia itse. Simon tietää, että kun olet hyökkäyksen kurssilla, sinulla ei ole aikaa yksityiskohdille, joten Flowy on erittäin yksinkertainen.

Sinä itse asiassa pelaat peliä - tavoitteena on auttaa Aegiriä, meren jumalaa, korjaamaan venettä - mutta käytät hengitystekniikoita. Flowyn mukaan 90 sekunnin kuluttua tunnet itsesi rentoutuneemmaksi.

alkaa

Jos sinulla on masennus, saatat olla hyödyllistä ladata Aloita. Tämä hyödyllinen sovellus luotiin perustajat jodi, sivusto, jonka avulla sen käyttäjä voi jakaa kokemuksiaan eri lääkkeitä. Aloitus on kuitenkin keskittynyt yksinomaan masennukseen.

Sen avulla käyttäjät voivat seurata heidän masennuksen oireita ja hallita kaikkia siihen liittyviä lääkkeitä. Koska masennuslääkkeiden vaikutukset voivat kestää jonkin aikaa, sovellus auttaa sinua seuraamaan mitä tahansa haittavaikutuksia ja sitä, miten tunne, mikä auttaa luomaan koko kuvan. Ihannetapauksessa jakaa tulokset lääkäreiden kanssa, jotka hoitavat sinua.

Sanat: Bryna Howes
Seuraa Collective Hub Facebookissa ja Instagramissa

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta