Sylvester Stallone Just Got lahjoitti 983.000 dollaria Richard Mille Watch

Anonim

Näyttää siltä, ​​että Kris Kringle on täyttänyt suuret kengät. kuten miljoonan dollarin kengät. Sylvester Stallone sai lahjakkuuden Richard Milin uusimmista luomuksista 983 000 dollarin kelloa.

Labeled RM 25-01 Tourbillon Adventure, hullu kallis ajastin on rajoitettu julkaisu, ja vain 20 esimerkkiä on saatavilla maailmanlaajuisesti. Sveitsiläinen ylellisorvaattori loi RM 25-01 kunniaksi Stallonen kestäväksi uraksi Hollywoodin kova kaveri.

Tässä Master, Richard MILLE, Tämä on ensimmäinen kerta, kun tämä kello on nähty maailmassa on loistava kellokoneisto Richard Mille, on BEAST! Virallinen nimi on RM 25-01. Olen uskomattoman palkittu saamaan tämän upean lahjan

.

. Se on äärimmäinen explorer-katselu, joka kesti neljä vuotta, ja ne ovat vain 20 koko maailmassa! Amazing teknologia. @richardmilleamericas

Toinen Stallone (@officialslystallone) jakama viesti 7. elokuuta 2018 klo 13:13 PDT

Ilmeisistä syistä katsominen on täysin ennenaikaista sen raa'asta muotoilusta, joka yhdistää onnistuneesti Stallonen näytöllä olevat henkilöt kosketuksella Rambo camoa hänen henkilökohtaisten harrastustensa lisäksi Hollywoodin ulkopuolella.

Teknisessä edessä kello sisältää kevyt tourbillon-liikkeen, jossa on titaanikomponentteja tarkkaan ajankäyttöön uppoamisen takia. Siellä on myös vaihdettava Carbon TPT -runko, jonka avulla Stallone voi muuttaa kellonsa ulkoasua riippuen hänen sijainnistaan.

Yksi kehysvaihtoehto on kaksisuuntainen päiväkohtainen kehys, jossa on 24 tunnin mittakaava, kun taas toisessa ominaisuutena on kardinaaliset kompassikohdat, joista jälkimmäinen on varustettu Grade 5 titaanikannella, jossa on peilattu sisäpuoli, mikä helpottaa kompassin luettavuutta.

Peto on lähellä! @richardmilleamericas

Post Stallone (@officialslystallone) jakama viesti 7. elokuuta 2018 klo 13:32 PDT

Mutta todellinen potkuri? Kello sisältää viisi vesipuhdistuskapselia, jotka on peitetty hiilen TPT-osastossa hätätilanteissa. Jokainen kapseli tuottaa litran turvallista juomavettä 30 minuutin - 2 tunnin kuluessa, riippuen nesteen epäpuhtauksista.

Kappaleeseen kuuluu luonnollinen kumihihna pakollisessa naamioinnissa.

Ei huono tutkimusmatkailija, joka kesti neljä vuotta luomaan. Nyt kun huomaamme, että miljoonan dollarin varastosta olemme kadonneet.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta