Sydneyn parhaat pihvit ovat piilossa näissä ravintoloissa

Anonim

Tänä vuonna taas kun D'Margen kova työryhmä suhtautuu syvälle foodie-alueeseen, joka etsii joitakin maan hienoimpia mehikasleikkuja.

Tämä ei ole $ 10 pub pihvi kilpailu vaikka (vaikka siellä on pubi luettelossa). Osa paikoista tässä ei ole edes omistettu pihvi taloa. Sen sijaan nämä ovat kahdeksan ahneutta Sydney-ravintoloita, jotka kaikki ovat allekirjoittaneet pihviastian omassa mielikuvituksessaan edistäneessä kulinaarisessa asiantuntemuksessa ja ainutlaatuisen tulkinnan siitä, mikä täydellinen pihvi on.

Haluatko palkkion leikkauksia ja suurta makua? Olet tullut oikeaan paikkaan. Tämä on sinun lopullinen pihviopas Sydneylle.

Palo-ovi

Houkuttelemalla tiesi läpi hipsterin alueen maapohjan nolla johtaa sinut Surry Hillsin ylellisimpiin ruokapaikkoihin nimeltä Firedoor. Head Chef Lennox Hastie johtaa tietä tällä innovatiivisella laitoksella, joka käyttää vain tietynlaisia ​​palopuita ruoanvalmistukseen, jolloin se tuottaa erilainen aromi jokaiseen ruokalajiin.

Firedoor esitteli meidät kuuluisalla 160-vuotisella kuivalla vanhempana kylkensä luussa, joka tulee lihaksikas 500g.

Viileä tosiasia: Firedoor-keittiö on täysin auki ja voit katsella henkilöstöä tekemästä ruokaa ilman kaasua tai sähköä. Emme suosittele, että katsot ja hymyilet liian kauan, vaikka tämä voi heikentää niitä.

Sijainti: 1a / 23-33 Mary St, Surry Hills

Vicin lihamarkkinat

Oletko koskaan ollut Sydneyn kalamarkkinoilla vain hajuilla BBQ: n makealle hiirelle? Se Vic tekee. Anthony Puharich on Woollahran Victor Churchillin takana oleva mies (ts. "Bulgari of Butchers") ja johtaa myös tätä lihakaupunkia Gleben, johon kuuluu Wagyu-baari. Valikossa? David Blackmoren Australian arvokkain Wagyu-naudanliha.

Vic's Meat Market esitteli meidät Top of the line Blackmore Wagyu linnun marble rating 9 +. Älä anna 250g: n tarjoilua pettää sinua - jokainen ylimitoitettu purenta pakkaa enemmän mehukas maku kuin koko lehmän karja.

Cool asia: Eric on Wagyu Barin omistettu kokki. Hän on maestro grillin takana ja ihme katsomaan. Hän myös mielellään grillaa, jos hän näkee sinun osoittavan syömäpuikot väärin. Ajattele häntä Karate Kidin Mr. Miyagin ja Seinfeldin Soup Nazisin välisenä ristinä.

Sijainti: 50-60 Bank St, Pyrmont

Fratelli Paradiso

Pihvi Italian yhteisellä? Usko se. Lisäksi Fratelli Paradiso kestää yhtä kovaa kuin jokainen autenttinen italialainen kahvila, jossa on paljon huutaa. Myös Fratelli Paradiso ruokkii yhden Sydneyn tavallisimmista pihveistä. Yksinkertaisuus on avain, he kertovat meille, vaikka kehittynyt levy ylös näyttää jotain muuta kuin yksinkertaista.

Fratelli Paradiso esitteli meidät allekirjoituksellaan Fiorentina, joka tunnetaan myös nimellä O'Connor Black Angus, joka painaa massiivisessa 1kg: ssa.

Viileä tosiasia: Fratelli Paradison runsas henkilökunta näyttäisi juosta kahvia ja adrenaliinia. Tarjoamme kahvia vähintään viisi kertaa, kunnes sanoimme "kyllä, nonno". Ravintolapäällikkö kertoi myös, että kotona Fiorentina on yleensä enintään 5 kg premium-lehmää, mutta heidän oli alennettava se paikallisten makujen mukaan.

Sijainti: 12-16 Challis Ave, Potts Point

The Oaks Hotel

Klassinen pihvi ja pubi ansaitsevat ansaitun makeoverin sillan yli The Oaks -hotellissa. Tunnettu heidän 2kg Tomahawk pihvihaasteestaan ​​lähestytään keittiötä ja kysytään, mitä todellinen herrasmies syö. Syötä Oaks-allekirjoitus kuivana ikäisenä. Se ei ole hirviöitä pihvi, mutta se oli varmasti upea pala prime leikata puolin boot.

Oaks esitteli meidät kuivalla korteillaan kylkiluun silmällä luussa täydellisenä paahdetun luuytimen kanssa.

Viileä tosiasia: Olutpuutarhassa kasvaa valtava tammi, joka luultavasti selittää paikan nimen. Henkilökunta on myös erittäin ystävällinen siihen pisteeseen, jossa haluat halata niitä, kun he antavat sinulle laskun.

Sijainti: 118 Military Road, Neutral Bay

Porteño Sydney

Yksi Sydneyn kuuluisimmista argentiinalaisista ravintoloista on myös lautasen, joka lentää foodie-tutkan alla. Heidän Wagyu-hame on yksi ainutlaatuisimmista pihan leikkauksista, joita ikinä maistat tämän kaupungin puolella. Valmistettu allekirjoituksella Porteño tavalla hiilellä, lautasen tulee kuumaa rauta pannulla.

Porteño esitteli meidät Wagyu-naudanlihan ulkopuolella hame hiilellä hiilellä.

Viileä tosiasia: Kaikki Porteñon kokkeja pukeutuvat paremmin ja kylmempiä leikkauksia kuin sinä. Itse asiassa ne ovat kaikki malleja, jotka vain kokki hauskaa.

Sijainti: 50 Holt Street, Surry Hills

Rockpool Bar & Grill

Et voi sanoa pihviä ajattelematta yksi Sydneyn hienoimmista pihvirakennuksista. Sydneyn CBD: n keskustassa on Neil Perryn palkittu Rockpool Bar & Grill. Pihvi-valikko on laaja sanottavaa vähäisimpään ja tilan korkeat katot ovat sopivia mihin tahansa moderniin Gatsby-goeriin.

Rockpool Bar & Grill esitteli meille Cape Grim -renkaan silmänsä, joka on ollut ruoho ruokkimalla ja kuivunut 60 päivän ajan.

Viileä tosiasia: Tässä laajassa laitoksessa on tarpeeksi liukas sisustus, joka sopii sen korkeaan ruoka-aineeksi. Baarissa alakerrassa on viinilasin ominaisuus, joka taluttaa vähintään tuhat lasia pään yläpuolella.

Paikka: 66 Hunter St, Sydney City

Musta Bar & Grill

Tähti ei ole vain hyvä pöytää varten. Siihen kuuluu myös yksi Sydneyn hienoimmista ravintoloista, joka on palkkion leikkauspihan peto. Dany Karam innoittaa sekä klassista amerikkalaista grilliä että nykyaikaista eurooppalaista ruokaa, ja keittiön ruorissa oleva mies on allekirjoittanut 1kg, 28 päivän kuiva-ikäinen Wagyun kylkiluut.

Viileä tosiasia: niiden suuremmissa pöydissä on todellisia korallin ominaisuuksia, jotka voivat leikata kätesi, jos pelaat sen kanssa. Ne näyttävät todella hyviltä veden taustalla, mutta emme suosittele, että otat itsekuria. Tarvitset myös kaksi henkilöä siirtämään sitä.

Sijainti: Star Level G /, 80 Pyrmont St, Pyrmont

Cut Bar & Grill

Sydneyn Rocksin alue ei ole vain hyvä haamukertomusten ja matkailutyyppien kannalta. Heillä on myös premium-pihvirakennus, joka antaa Sydneyn parhaalle pihalle omistuksen, ja se on nimeltään The Cut. The Rocksin kulttuuriperintökiven kiviseinät sijaitsevat Cutillä on laaja valikoima Sydneyn parhaita makuista pihviä. Ja kuten he sanovat, mene isoihin tai mene kotiin. Joten menimme suuria.

Cut Bar & Grill esitteli meille leimansa nimeltään Cut, odotamme sitä. 4 tunnin hidas paahdettu Wagyu, joka kelloilla on 1kg.

Viileä tosiasia: Ruokailu Cutissä on kuin ruokailu vankilassa, jossa on paljon onnellisia ihmisiä ja suuri keskiaikainen / teollinen sisustus. Alueen vibe voi myös antaa sinun juoda riippumatta siitä, onko se tiistaiaamuna.

Sijainti: 16 Argyle St, The Rocks

Darwin Gomezin pelkästään D'Margen tuottamat kuvat - Ei kopiointia ilman lupaa.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka pukeutua liiketoimintaan Casual & Own Smart Office Style

Miten voit käyttää lenkkareita ja näyttää hyvältä kaikenlaista tyyliä

Paras pukeutunut miehet viikosta, joka oli Feat. John Legend, Jared Leto ja Sam Smith

Alessandra Ambrosio kertoo Bare For Lui -lehdestä