Sydneyn viinimyymälät, jotka tasoittavat viinipelisi

Anonim

Viinipuhelu voi olla yhtä pretensious kuin se tulee. Kuitenkin vuosisatojen ajan rypälemehu on käynyt itsensä "kulttuuriksi", jotain, mitä sinun pitäisi tietää. Joten nyt viiniasiantuntemuksesi voi joko parantaa eurooppalaista jännitystäsi (tai tehdä kuumaa päivämäärää) niin paljon kuin tietämättömyyden puute voi hankaloittaa sinua tärkeän asiakkaan edessä liiketoiminnan lounaalla.

Ja Sydney, epävirallinen pääkaupunki Australia, on täydellinen paikka esitellä tämä savoir vino-faire. Olipa ensimmäinen tapa tavata vanhoja, olet isännöivä ylellinen illallinen, tai haluat vain tuntea tavaraasi, kun tarjoilija antaa sinulle viinilistan, nämä ovat parhaita viinikauppoja Sydneyssä.

Kent Street Cellars

1/168 Kent St, Sydney NSW 2000

Sydney voi olla upeita rantoja ja enemmän työmahdollisuuksia kuin valkoisen kauluksen kaveri voisi heittää paitaansa, mutta kun on kyse viinistä, on tuskallista ilmeistä, ettemme elä Euroopassa. Siesta-talouteen tai paikallisiin mafioihin (ja fyysiseen etäisyyteen Italien Piedmontin kaltaisista paikoista) puute on korkea hinta ja valinnanvapaus alhainen. Kunnes löydät jonnekin Kent Street Cellarsin. Olitpa lahjaksi yritys- tai henkilökohtaista tilaisuutta varten: löydät täältä mitä tarvitset.

Viisi reittiä

4 Heeley St, Paddington NSW 2021

Jos pidät "luottamuksellisista" viineistä (kuten Bordeaux'sin Vins des Gardes ), jotka tavallisesti ovat saatavilla vain ystäville ja paikallisille viljelijöille, laita Five Way Cellars Paddingtoniin ämpäri (ja ostos) listan yläreunaan. Facebook-sivulta löytyvät tyytyväiset asiakkaat ovat testamentti kokemuksestasi tässä eeppisessä Sydneyn vintage-viinikellarissa.

Jim's Cellars Woollahra

41 Ocean st, Woollahra, NSW 2025

Woollahra ei ole Toscana. Kuitenkin astu sisään Jimin nöyrästi nimettyjen Cellars-esikaupungin ensi-viinikellarissa - ja sinusta tulee enemmän valinnanvaraa kuin mitä tahansa Bordeaux- supermarkeella . Vuonna 1994 perustettu perheyritys on kasvanut yhdeksi suurimmista itsenäisistä alkoholijuomareista Sydneyssä, joka palvelee sekä Sydneyn että muun Australian.

Jim's Cellars pyrkii etsimään maailmaa parhaista viineistä ja väkevistä alkoholijuomista ja toimittamaan sen sinulle kohtuulliseen hintaan. Vaikka heillä on kaikki valtavirran linjat, he siirtyvät pois massatuotetuista vuosista (jotka he pitävät liian lineaarisina makuprofiilissa), ja heillä on vaihtoehtoisia tapoja hyökätä hienoihin moottoriteihisi (ja palvovat makuhermojasi) esittelemällä Proseccoa, Cavaa, Sparkling, Aperol, Champagne ja maku (kuten Gosset, Laurent - Perrier ja Alfred Gratien).

Darlinghurst Fine Wines

407 Bourke St, Darlinghurst NSW 2010

Darlinghurst Fine Wine -viini, joka sijaitsee yksi Sydneyn vilkkaimmista ja monipuolisista sisäkaupungista, on yksi Australiassa kaikkein informatiivisimmista ja hyvin varustetuista viinikaupoista. He ovat intohimoisia, runsaasti vähittäiskauppaa ja antavat animaatiota jokaisesta tuotteesta: kaikki auttavat tekemään hyviä päätöksiä.

"Lopulta joku hyvällä maulla Sydneyssä."

He tuottavat ja myyvät erinomaisia ​​tuotteita viineissä, alkoholijuomissa, olut- ja siidereissä. Tunnettu rikas, värikäs ja hauska asiakaskunta, he ovat olleet kaupankäynnin jälkeen vuodesta 1957, ja tervetuloa pyrkivien ystäville pudota.

Oak Barrel

152 Elizabeth St, Sydney NSW 2000

Oak Barrel on yksi Australian vanhimmista perheyritykkeistä (perustettu vuonna 1956), ja se on ylpeä Surrey Hills'n Elizabeth St -huvipuistossa. Se on luonnollisen viinin, yhden mallasviskin ja käsityön olut.

Boutique-viinialan asiantuntijat - erityisesti orgaaniset ja luonnonmukaiset tyylejä - Oak Barrel on Sydney CBD: n instituutti, ja siellä on yksi maan parhaista valikoimista. Kuten Oakleyhurstin kaltainen, Oak Barrel tarjoaa viinien, viskin ja oluen koulutusluokkia ympäri vuoden. Sydämellisesti juhlittuja tapahtumia, kuten Sydney Whisky Fair, Sydney Craft Beer & Sider Fair ja Sydney Craft Spirits Fair, kutsuvat myös Oak Barrelin kotiin.

Viiniyhdistys

66 Bay St, Ultimo NSW 2007

Viiniyhdistys on yksi viimeisimmistä viinimyymälöistä Sydneyssä, joka sijaitsee Ultimo-yhtiöissä aina aina parhaiden itsenäisten tuottajien, vaikeasti löydettävien tarrojen ja nykyisten ja huomisten huippujen vuoksi.

"Elämä on liian lyhyt juoda huonoa viiniä."

Todellinen joukko intohimoisia ihmisiä, jotka eivät voi lopettaa lukemista, kirjoittamista, puhumista ja tietenkin juomista - Viiniyhdistys on sitoutunut varmistamaan, että et vain oppii, tutkelemaan ja juomaan parhaita viinejä, mutta myös nauttimassa hyvää kokemusta kun teet sen.

Viininviljelyä

Kauppa 1/780 Bourke St, Redfern NSW 2016

Redfernin salainen eliksiiri, Vine Wine ei ole vain toinen pullohalli - se on hienoiden viinien tarjonta . He varastoivat monenlaisia ​​rypäleitä; päivittäisistä raaka-aineista viineihin vanhoihin ja harvinaisiin vuosikertoihin sekä vaikuttavaan valikoima eksoottisia alkoholijuomia ja liköörejä sekä valtava valikoima paikallisia ja maahan tuotuja oluita. Henkilökunta on ystävällinen, täynnä asiantuntemusta viinin ja vieraanvaraisuuden alalla ja on valmis auttamaan kaikissa mahdollisissa kysymyksissä tai ostopäätöksissä.

Istuinovi - Käsikirjoitetut viinit

50 Kensington St, Chippendale NSW 2008

Chippendale's Cellar Door ei ole Narnia: se on parempi. Missä muualla maailmassa #healthfood pääkaupungissa löydät paikan, joka aktiivisesti rohkaisee juuston ja alkoholin kulutusta? Sydneyn CBD: n sydämessä sijaitseva Cellar Door sijaitsee kätevästi Central Parkin vieressä sijaitsevassa kauniissa varastossa ja samassa laiturissa kuin Koi, Automata, Old Clare Hotel ja Spice Alley. He kutsuvat sinut pudottamaan viininmaisteluun, nippleihin tai yksinkertaisesti poimimaan pullon mennä.

Bellevue Hillin pullo

100A Bellevue Rd, Bellevue Hill NSW 2023

Sekoitettu valikoima ja super intohimoinen henkilökunta, Bellevue Hill Bottle Shop on Itäisen Sydneyn paikallinen kellariovi. He ottavat sen itse maistelemaan yli viinistä viinejä viikossa - ja heittävät näiden pisaroiden parhaat puolet hyllyille, jotta voit viedä kotiin.

Porters Pyrmont

119 Harris St, Pyrmont NSW 2009

Porters Pyrmontilla on laaja valikoima tuotemerkkejä ja jopa tuntemattomia (tai vähemmän tunnettuja) tarroja. Bonus: heillä on myös koulutuskeskus, joten saat erittäin asiantunteva ja henkilökohtainen palvelu.

Porter's Liquor Balgowlah

404 Sydney Rd, Balgowlah NSW 2093

Porter's Liquor Balgowlah ovat maanläheinen todellinen kauppa: johtajat ovat kaikkialla. Kerran kerran he näkivät, että he viettävät 15 minuuttia asiakkaalle ja suosittelevat sitten 12 dollarin viinipullon. Rehellinen, ystävällinen, informatiivinen. Kaikki suuret punkit meiltä.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

5 viileää tapaa käyttää mustavalkoista (vaikka se on kuuma)

Ansel Elgort on johtava tapa miehille, jotka käyttävät vanhoja graafisia tulosteita uudelleen

Best Dressed Men viikosta, joka oli Feat. Jamie Foxx, Ryan Reynolds & Idris Elba

Paras Blazers & Brands For Men Osta heti