Sydney -suitamyymälät, jotka varmistavat, että etsit terävää millään talousarviolla

Anonim

Jokainen ihminen ansaitsee hienon pukunsa kahvilassaan ja tehdä niin tarvitset oikeat nimet sartorial-pelissä. Sydney, sinä olet. Olemme koonneet yhteen tämän kaupungin parhaimmat räätälöidyt ja sopivat myymälät sopivaan budjettiin ja tilaisuuteen.

Olipa kyse työstä, häällestöstä tai haluat vain näyttää joka päivä pirun tyylikkäältä, nämä ovat parhaita Sydneyn vaatemyymälöitä, joihin sinun täytyy osua.

MJ Bale

Kauppa 30, 455 George Street, Sydney CBD

MJ Bale on yksi Australian innovatiivisimmista pukupäälliköistä, jotka ovat selkeästi keskittyneet rakentamiseen, monipuolisuuteen ja tunnelmaan. Tarra tarjoaa lukuisia kaupoissa ympäri kaupunkia, joten etsimällä ei pidä olla liian kovaa. Vielä tärkeämpää on, että MJ Bale tarjoaa eräitä markkinoiden parhaimpia vaatteita käyttämällä australialaista merinovillaa, joka lähetetään Italiaan jyrsintään ja Japani lopulliseen rakentamiseen.

Suitustyypit: Poispuh. / Suunniteltu

Suitsupply Sydney

5 Martin Place, Shop T3, Sydney

Sydneyn Martin Place hiljattain tyytyväinen upouusi kansainvälinen pelaaja paikallinen muokkaus kohtaus. Vastaus on jo kauan ollut Amsterdamin vastaus korkealaatuisen sovituksen tarjoamiseen edullisimmilla hinnoilla.

Se auttaa yritystä integroituna vertikaalisesti, joten asiakkaille taataan mukava tasapaino arvoon ja laatuun. Tuotemerkki käyttää kankaita, jotka ovat peräisin italialaisista tehtaista, kuten Vitale Barberis Canonico ja Reda, ennen rakentamisen aloittamista Kiinassa.

Puvustyypit: Poispäin

Farage

Taso 1, Kauppa 79, Strand Arcade, Pitt Street Mall

Vuonna 1998 perustettu Farage oli yksi ensimmäisistä myymälöistä, jotka todella työntivät Australian sartorial-tyylin ja käsityön rajat. Heidän omistautuminen korkealaatuisten miesten asusteiden tuottamiseen ei ole tuottanut. Farage on erikoistunut klassisiin räätälöityihin puvus- ja paitaosiin, joten se on välttämätöntä kaikille, jotka etsivät vaatteita, jotka seuraavat perinteisempiä tyyliä hienovaraisella modernilla kierroksella.

Suitustyypit: Poispuh. / Suunniteltu

Brooks Brothers

Kauppa 2, 44 Martin Place Sydney

Brooks Brothers ovat yksi tärkeimmistä arkkitehtien preppy puku tyyli. ne ovat myös yksi harvoista brändeistä, jotka tarjoavat edelleen aitoa Oxford-painiketta, joka ei tule hikipölyltä. Niiden kokoelma kattaa kaiken klassisesta suitingista nykyaikaiseen Americanaan heijastavammaksi. Made in America elää Brooks Brothersissä.

Puvustyypit: Poispäin

Kaliiperi

4024/188 Pitt St, Sydney, Westfield Sydney

Vaikka miesten vaatetus on heidän ensisijainen peli, australian tarra Caliber jatkaa tyytyäkseen sovitukseen joidenkin yllättävien tulosten kanssa. Moderni leikkaukset, tuoreet yksityiskohdat, kausiluonteiset ulkoasut ja erittäin edullinen hintapaikka ovat mahdollistaneet Caliberin kukoistuksen kotimarkkinoilla. Niiden myymälät sijaitsevat myös Sydneyn, joten löytää ei pitäisi olla kysymys.

Puvustyypit: Poispäin

Henry Bucks

23-25 ​​O'Connell Street, Sydney CBD

Henry Bucks on kehittänyt sopivia Sydneyin erinomaisia ​​herrasmiehiä vuodesta 1999 lähtien. Heidän CBD-myymälä on yhden luukun ompelu laadukkaasti, housut, paidat, neuleet, takit ja paljon muuta. Vaikka me kannatamme sopivaa omistaa puku, Henry Bucksilla on myös pukujen vuokrauspalvelu useiden muiden brändien, kuten Bogliolo, Canali, Richard James, Kent & Curwen, Isaia ja Eton, rinnalla.

Puvustyypit: Poispäin

Reiss

4057/8/500 Oxford St, Westfield Bondi Junction

David Reiss oli edelläkävijä design-johtoisten miesten vaatteet vuonna 1971, ja se on muodostunut nimeksi selkäranka. Niiden palat tarjoavat innovaatiota, laatua, yksityiskohtia ja arvoa samalla kun brändi tunnetaan nykyaikaisesta, joka vie miesten klassisia, rentoja ja muodollisia malleja. Jos se on mikä tahansa merkki heidän työstään, heidän palasistaan ​​löytyy usein julkkiksia ja muotivaikuttajia.

Puvustyypit: Poispäin

Huippumies

Queen Victoria Building, CBD

Moderni brittiläinen räätälöinti täyttää Topmanin edullisimman edullisuuden. Vaikka niiden puvut eivät välttämättä vastaa sitä, että jotkut muut räätälöidyt putiikit tarjoavat, se on arvo ja look, joka voittaa täällä. Topman tarjoaa sisäisiä muutostöitä, jotta varmistat, että omat telineesi sopivat niin mukavaksi kuin mahdollista. Myös loput tapoja muokata ja kerata pukua kaikkien muiden Topman-kappaleiden ansiosta samalla katolla.

Puvustyypit: Poispäin

Zara

Pitt St & Market Street, Westfield CBD

Samanlainen kuin Topman, Zara tarjoaa samanlaisen tyylin kohtuuhintaan sopivaksi miehille Sydneyssä. Se on out-the-rack affair täällä, mutta hieman enemmän kasvaneet kypsempiä sävyjä ja sleeker yksityiskohdat ilman iso lippujen hinnoittelu. Heillä on myös useita myymälöitä ympäri Sydneyä tekemään ostoksia tuulta.

Puvustyypit: Poispäin

Herra A Taylor

Taylor nimen mukaan, räätälöity luonteeltaan. Ja että Sydneyillä on pääsy johonkin uusimpiin kykyihin tehdyistä mittasuhteista. Herra A Taylor seuraa tapoja, joilla perinteinen napolilainen soitto on suunniteltu Australiassa ja ylpeänä käsityönä Italiassa. Mr. Taylorin kankaat ovat peräisin Yhdistyneen kuningaskunnan ja Euroopan tehtailta, joihin kuuluvat mm. Holland & Sherry, Dormeuil, Reda ja Ermenegildo Zegna. Jokainen kangas leikataan sitten käsin, ommellaan käsin ja asennetaan käsin. Herra A Taylor on Bondissa sijaitseva matkaviestintäpalvelu, mutta hän myös palvelee Australian suurimpia kaupunkeja.

Puvustyypit: Mitoitettu

GA Zink & Sons

56 Oxford St, Darlinghurst

Yksi aikaisimmista räätälöidyistä räätälöistä Sydney, GA Zink & Sons -työpaikoista on tehty mittojen mukaan. Ne sijaitsevat Darlinghurstissa ja ovat erikoistuneet luomaan täydellinen puku miehelle, joka etsii arvokasta tai mykistynyttä pukua. Se ei ole halpaa, mutta kannattaa käydä katsomassa, mitä rahaa voi ostaa.

Puvustyypit: Mitoitettu

Oscar Hunt

2/73 York St, Sydney CBD

Oscar Hunt sijaitsee Sydneyn CBD: ssä upeassa näyttelytilassa, ja se on täydellinen paikka selvittää omat bisnestesi tarpeet helposti ja kätevästi.

Ystävälliset asentajat täällä työskentelevät asiakkaiden kanssa ymmärtääkseen heidän ainutlaatuisia vaatimuksiaan ennen kuin he ohjaavat heitä eri tyylisuhteiden, suunnitteluvaihtoehtojen ja viimeistelyn avulla. Kaikki tämä tapahtuu Oscar Huntin mukavassa ensimmäisessä huonetilassa parin juoman päässä baarista.

Puvustyypit: Mitoitettu

Crane Brothers

410/350 George St, Sydney CBD

Ei vierailu Sydneyn olemaan täydellinen ilman pudotusta käymään Uuteen-Seelantiin syntyvään Crane Brothersiin. Crane Brothers on perustanut entinen Zambesi-menswear-suunnittelija Murray Crane, ja se tarjoaa hienon valikoiman käsintehtyjä miesten vaatteita, ja se keskittyy voimakkaasti viimeistelyyn sekä valmisvaatteisiin että mittoihin. Pukujen lisäksi voit löytää laadukkaita Uuden-Seelannin tehtyjä paitoja moitteettoman palvelun rinnalla. Löydät ne George Street, mutta vain tapaamisella.

Puvustyypit: Mitoitettu

Räätälöity kulma

Kauppa 1, 55 Regent Street, Paddington

Kuten nimensä mukaan, Räätälöity kulma mahdollistaa miesten rakentaa muokatun pukun kokonaan tyhjästä. Miles Whartonin ja hänen liikekumppaninsa johtama tyylikäs duo ylpeilee tarjoamalla kattavin räätälöintipalvelun Australiassa niin, että lopputulos on enemmän ilmoituskappale kuin vain toinen päiväpuku. Jokainen varausmaksu on ilmainen, ja oma räätälöidä vie runsaasti aikaa istua alas, jutella ja ymmärtää tarpeitasi ennen kuin annat pukun nimesi siihen.

Puvustyypit: Mitoitettu

osalta siten

Kauppa 1/3 Sussex Street, Barangaroo

Belance tarjoaa asiakkaille vapaasti hallitsevan muotoilun, kun kyseessä on nykyaikainen muokattava sovitus. Tietenkään se ei tarkoita, ettet saa tarvitsemasi apuasi täältä. Niiden uusi myymälä Barangarossa voi neuvoa miehiä tyylillä ja sovittaa valintoja koko prosessin aikana ohjaamalla heitä esteettisiin mieltymyksiinsä. Kolmivaiheinen prosessi on myös yksinkertainen kuulemisen, mittauksen ja suunnittelun sekä sovituksen avulla, ennen kuin lopullinen tuote joutuu käsiisi.

Puvustyypit: Mitoitettu

P. Johnson Tailors

7 Walker Lane, Sydney CBD

P. Johnsonin nimi on tunnettu koko Australian sisustustilanteesta. Yksi ensimmäisistä räätälöistä, jotka tuovat moderniin italialaiseen tyyliin taaksepäin, P. Johnson on voinut viljellä rohkeaa uutta liikettä hämmentyneitä herroja, jotka tietävät jotain sprezzatura-tyylistä. Niiden mitatut puvut eivät ole halpoja, mutta se on huippuluokan kamaa alusta loppuun, jotta varmistat, että valmis puku on ainoa kaupunki.

Puvustyypit: Mitoitettu

Suit Shop

412-414 George St, Sydney CBD

Suit Shop on serkkamerkki P.Johnsonille. Ajatuksena on tarjota sama taso yksityiskohdat ja tyyli ilman suurta lippua hinta. Niinpä niiden puvut valmistetaan Kiinasta, mutta kaiken muun kangasvalinnasta tietoon ja palvelukseen on puhdasta P.Johnson.

Suit Shopin mittatilauksin sopivat puvut ovat alle 1000 dollaria, ja siellä on runsaasti vaihtoehtoja, jotka sopivat vaihdettaviin, taskutyyppeihin ja liinoihin.

Puvustyypit: Mitoitettu

Jack London

680 George St, Sydney

Moderni brittiläinen sovitustyyli ei tarvitse rikkoa pankkia. Australian tarra Jack London tuo kohtuuhintaisuuden off-the-rack-sovitustilaan ilman hätää. Ajattele lyhyet pukujalustat, joissa on kapeat hihat ja kapeat housut, anorakepyörät ja lyhyet kauluspaidat, jotka ovat kuluneet ohut solmiot 1960-luvun mod rocker vibeille. Vaikka heidän myymälänsä ovat Sydneyssä, etiketissä on myös myymälöitä Melbourne, Adelaide ja Perth.

Puvustyypit: Poispäin

sadetakki

343 George St, Sydney

Britannian sovituksen huippu voi olla kokenut Sydneyin Burberry-lippulaivamyymälässä. Mitä miehet löytävät täältä, ovat uusimmat ulkonäköä suoraan kiitoratoista Burberryn allekirjoittamien esteettisten, laadukkaiden ja premium-hinnoittelun ohella. Vaatteet eivät ole halpoja, mutta ostat huipputason juttuja täältä, joka ei mene menneisyyteen kuin David Beckham.

Puvustyypit: Poispäin

Brent Wilson

Kauppa RG25, 500 George Street, The Galeries

Brent Wilson on ollut yksi Sydneyn merkittävimmistä nimistä sovituksessa. Brent Wilson on ollut yksi Sydney-CBD: n ensimmäisistä tilaustyökaluista, ja se on voinut kerätä runsaasti kokemusta ja moitteetonta asiakaspalvelua omille asiakkailleen. Hyvin hoidettu yrittäjä on nykyään lahjakkaalla tiimillä takanaan ja jatkaa pukeutumista osaan Australian suurimmista julkkiksia.

Puvustyypit: Mitattu / irrotettava

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta