Suit-brändit dominoivat tämän päivän sartorial-pelin

Anonim

Jos olet yrityspakko, asut ja hengittää miesten puvut. Ja jos olet sartorial schmuck, on todennäköistä, että hauska puku on tärkeä viikonloppupaketti, joka on koristeltu päivällisiksi tai helposti juomiksi, mitä tahansa.

Vaikka räätälöity miesten puku on unelma, meillä ei ole aikaa tai rahaa tällaiseen räätälöityyn hoitoon. Joten, miten liikutat meren valmiita miesten puvut siellä, ilman kaatumista halvalla poly-sekoitus tai uppoava alus ultra-laiha sopii?

Kun arvauspeli lähtee irti telineestä (tai verkosta), tässä on paras ylellisyystuotteiden miesten tuotemerkki, joka tietää juuri nyt. Nailaistus, että yritysten toimisto näyttää, fine dining päivä yhdistelmä, ja pariskunnan häät varusteet vain helppoa näiden suave takki ja housut besties.

1/29

Zenga

Ermenegildo Zegna edustaa italialaista ylellisyyttä. Zegnan pukuvärit ovat tyypillisesti klassisia ja pysyvät neutraaleina suurimmaksi osaksi, mikä tekee heidän nykyaikaisista sopuistaan ​​- pehmeästä italialaisesta villasta - täydellisen bisnesvaatteen. Tarkastukset, raidat ja tekstuuriset puutteet, ota valinta.

OSTAA

2/29

Dunhill

Maskuliinisuus kohtaa eleganssia Dunhillissä. Tyypillisesti brittiläinen, Dunhill-brändi on moottoroitu alkupuoleltaan autojen lisälaitteiden valmistajaksi, osoittaen itsensä voimalaitoksi Lontoon miesten muotipiirissä, valmiina ja mittatilauksin sopivina vaatteisiin, jotka on tehty juuri sinulle - ja sinä yksin.

OSTAA

3/29

finni

Kehittynyt ruotsalainen akne alkoi farkkujen farkkujen brändiksi ennen ompeluun joitain parhaita nykypäivän miesten puvut nykyaikaisissa väreissä ja muodoissa. Akne on yksinkertainen ja houkutteleva - aivan kuten ruotsalaiset. Tule tänne rohkeisiin pukuihin.

OSTAA

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mene ulos rytmestä MISMOn SS16 "Retreat" -mallistoon

Kith luo New Yorkin ensimmäisen koskaan viljapalkin

7 menestyneitä suunnittelijoita antavat parhaan yritystoiminnan

Gucci: n uusin miesten vaatekokoelma vahvistaa uudelleen ymmärrystä Holiday Wearista