Milanon väylät - miesten muotiviikon tyyli - 3. päivä

Anonim

Milanon muotiviikolla käsitellään yhteistyössä Peronin kanssa D'Margen päätoimittaja Luc Wiesman, joka on tällä hetkellä Milanossa. Seuraa päivittäistä toimintaa täällä #PeroniStyle

Tänään tuntui sinisiltä - mutta hyvällä tavalla - Milanon kaduilla tappaen muotiviikolla 3. päivä. En vain puhu turvallisesta laivastosta tai kevään pastelliväestä (vaikka he olivat täällä), mutta sinistä enemmän kesäisin, maalaismainen sävy, joka tuntui ajoissa lämpötilan noustessa.

Puuvillapyyhkeitä orgaanisen-pesun sinisenä oli Milanossa ominaisuus, joko kaksinkertainen tai yksirivinen; jokainen takki, joka kuljettaa vaivattomasti putoamisessa yhteen, yli puoli-täynnä valkoista t-paitaa tai puuvillapaita ja sotkuinen silkki-kaulapanta.

Kesäpäivät täydentävät, täydelliset kesäpäivät sopivat täydellisesti myös pienoiskohteisiin, neonpunaisiin ja luumuihin, tasapainoittuivat perinteisempien milanerilaisten miesten tyylikkyyttä, jotka eivät voineet ohittaa pastellin sinistä ikkunapaneelia ja koboltti chinoja. Katso? Sininen.

Klikkaa diaesityksenä parhaalla tavalla Milanon muotiviikon 3. päivänä.

Tarvitsetko lisää inspiraatiota?

RELATED: Milanon muotiviikolla Street Style - 1. päivä
RELATED: Milanon muotiviikolla Street Style - 2. päivä

1/27

2/27

3/27

Mielenkiintoisia Artikkeleita

5 viileää tapaa käyttää mustavalkoista (vaikka se on kuuma)

Ansel Elgort on johtava tapa miehille, jotka käyttävät vanhoja graafisia tulosteita uudelleen

Best Dressed Men viikosta, joka oli Feat. Jamie Foxx, Ryan Reynolds & Idris Elba

Paras Blazers & Brands For Men Osta heti