Erikoisjoukot Commandos-junan pitää näin saada inhottavaa voimaa ja kestävyyttä

Anonim

Special Forces Selection on sotilasalan kova testauslaitos - kaksitoista kuukautta kestävä prosessi, jonka mukaan 85 prosenttia ehdokkaista epäonnistuu. Se on suunniteltu rikkomaan sinua.

Valittavissa on vain kolme vaihtoehtoa: lopetat, loukkaantuu tai ylität. Ihmiskeho on rakennettu hengissä ja sopeutuu paremmin käsittelemään kylmää, lämpöä, stressiä, kipua ja juuri mitään, mitä voit heittää.

Special Forces -koulutus on suunniteltu testaamaan sinua fyysisesti, henkisesti ja emotionaalisesti rakentaen henkistä voimaa. Henkilökohtaisesti, kun on kyse henkisestä voimasta, mielestäni sinun on lisättävä kehosi kykyä kestää kipua ja saada mukava olla epämiellyttävä.

Oikea mielentila

Viesti, jonka ѕ ¢ σтт єνєηηєтт (@scottevennett) jakaa 29. maaliskuuta 2018 kello 21:23 PDT


Ihmiset usein kysyvät minulta, "Miten saan henkisesti tiukempia, Scotty?", Ja vastaus on melko yksinkertainen. Salaisuus ei ole ruumiissa vaan mielessä. Jotta voisit menestyä elämässäsi, sinun on kyettävä tarttumaan asioihin, kun meneminen kestää - nykypäivän yhteiskunnassa vakavasti puuttuu asia.

Minulle kiehtovaa on se, että henkisellä sitkeydellä kehittävässä maailmassa on hämmästyttävä etu. Rakentamalla kapasiteettia tarttua siihen, kun kaikki ympärilläsi meidät ajautuvat, asetamme itsemme menestykseen.

Monet ihmiset tarjoavat sinulle tekosyyden lopettaa kärsimyksesi, mutta sinun on löydettävä ihmiset, jotka tarjoavat sinulle haasteen. Seuraavassa on vinkkejä henkisen sitkeyden parantamiseen.

Aseta tyhjät tavoitteet

Viesti, jonka ѕ ¢ σтт єνєηηєтт (@scottevennett) jakaa 8. maaliskuuta 2018 klo 15:26 PST

Ole tarkka, mihin olet menossa. Sen sijaan, että saisit häiritä ajattelemaan kuinka suuri harjoittelu on ja kuinka tuskallista se on, keskity vain pieneen voittoon kerrallaan. Käännä aivosi osaa, joka kertoo sinut lopettamaan ja sotilas.

Kuvittele menestystäsi

Viesti, jonka ѕ ¢ σтт єνєηηєтт (@scottevennett) jakaa 31.1.2018 klo 02:26 PST

Erikoisjoukkojen valinnan aikana ne, jotka käyttävät henkistä visualisointia, ovat suuremmat mahdollisuudet ohjata kuin ne, jotka eivät. Kun käytät henkistä visualisointia toistuvasti, se opettaa sinut ja avaa aivasi alkeellisella tasolla.

Seuraavan kerran, kun astut kuntosalille, käytä tätä tekniikkaa harjoittelun aikana, visualisoi menestys harjoittelun suorittamisessa. Haluan käyttää sanonta "fake it till you make it". Jos näet sen ja usko sitä tarpeeksi, pääset siihen.

Hallitse emotionaalista tilaa

Viesti, jonka ѕ ¢ σтт єνєηηєтт (@scottevennett) jakaa lokakuu 5, 2017 kello 13:37 PDT

Onko sinulla usein polvipituisia reaktioita asioihin? Tämä johtuu valtavista voimakkaista korteista ja adrenaliinista, jotka sekoittavat stressiä tai pelkoa aiheuttaen irrationaalisia päätöksiä.

Yksi tapa korjata nämä tunne-eroja on käyttää hengitysmenetelmiä ja positiivista kehonkieltä. Special Forces -valinnan aikana opimme hallitsemaan tunteitamme erittäin stressaavissa ympäristöissä näiden menetelmien avulla.

Seuraavan kerran kun tuntuu, että menetät kontrollin, ottakaa neljä pitkää syvää hengitystäsi ja kiinnittäkää huomiota kehon kielen vaihtamiseen myönteiseen asenteeseen.

Jos haluat suorittaa huippusi aikana jännittyneiden jaksojen aikana, sinun täytyy olla keino hallita emotionaalisia vastauksia.

Kun sinulla on mielesi kohta, on aika päästä alas koulutuksen kehon vastaamaan. Tämä vaatii myös aivojen uudelleensuuntaamista; meillä on niin paljon rakennettu ideoita koulutuksesta ja ravitsemuksesta, että kaikki sekoittuu ja yritämme yhdistää kaikki tietämämme, johon olemme koskaan oppineet.

Mitä sinun tarvitsee ymmärtää on, että kaikki ruumis ei ole sama kuin seuraavalla, joten kaikki suunnitelmat eivät toimi samanlaisella tavalla kuin joku muu.

Voit asettaa itsesi menestykseen ja motivoidaksesi sinut tarvitset räätälöidyn suunnitelman, joka on erityinen koulutus- ja ravitsemustavoitteidesi kannalta.

Valvottu ravitsemus

Toinen viesti on ѕ ¢ σтт єνєηηєтт (@scottevennett) syyskuu 29, 2017 klo 9.43 PDT

Ruokavaliosi ja mitä laitat keholle voi kirjaimellisesti tehdä tai rikkoa kunto-ohjelman ja oman ajattelutavan. Mikä on tiukempaa koulutuksessa tai ravitsemuksessa? Ravinto aina voittaa useimmille ihmisille.

Minulle ravitsemus on kyse suorituskyvyn perustuista tuloksista ja estetiikka on erinomainen bi-tuote. Kun vaihdat aivosi syömiseen suorituskykyä varten, nautit yllättävän tavasta muotoilla kehosi. Sinun on syötettävä kehon laatua oleva polttoaine optimaalisen energian ja suorituskyvyn kannalta - oikea polttoaine oikealle moottorille.

Jätetään suuria määriä jalostettua, roskaruokaa järjestelmään, joten sinusta tuntuu hitaalta, levottomalta ja hitaalta. Tämä puolestaan ​​hidastaa hitaasti kunto- ja kehon tavoitteita.

Oikealla täydentämisellä on myös valtava vaikutus tuloksiinne; tämä antaa sinulle nopeamman tuloksen ja parantaa huomattavasti suorituskykyä. Jos aiot laittaa rahaa, aikaa ja vaivaa koulutukseen, mutta ravitsemuksesi on huono, tuhlaat aikaa.

Fyysinen harjoittelu

Toinen viesti on ѕ ¢ σтт єνєηηєтт (@scottevennett) 13. kesäkuuta 2018 klo 17:22 PDT

Erityisjoukkojen kehon ja mielen onnistunut koulutus vaatii tiettyä sitoutumista ja kurinalaisuutta. Harjoitteluperiaatteisiin sisältyy usein vastuskoulutus, työkyky (HIIT), voimistelu / liikunta ja kestävyys.

Ei ole mikään yllätys, että SF-sotilaat ovat hyvin pyöristettyjä urheilijoita, koska tavoitteena on rakentaa keho, joka toimii missä tahansa ympäristössä. Mutta me kaikki haluamme esteettisesti miellyttävän puolen oikein?

Avain tähän on pitää koulutus toimiva ja kehittää voimaa paitsi massoille ja lihaksille, myös nostaa, pidättää, työntää, vetää, heittää ja heittää. Tämä varmistaa, että elimistössäsi on todellinen kunto sopivaksi estetiikan kanssa.

Kun koko keho on vahva ja toimii synergistisesti, kehittyy virtaus ja voima, jota ei ole helppo saada perinteisen ruumiinosan jakautumalla yhden lihasryhmän päiväkohtaisesta koulutuksesta.

On aika astua laatikon ulkopuolelle koulutuksellasi ja alkaa saada vakavia toimintakykyjä.

Erikoisjoukotesti

Toinen viesti on ѕ ¢ σтт єνєηηєтт (@scottevennett) elokuu 12, 2017 klo 9:22 pm PDT

Tässä on minun Special Forces WOD, jonka voit kokeilla:

Lämmitellä

3 x kierrosta - 30 sekuntia jokaisessa harjoituksessa

 • Polvennostot
 • Tuumaa matoja
 • lunges
 • Burpees

Resistance Session

 • 3 sarjaa - 5 x Heavy Back Squats - superset 25m kelkka
 • 3 sarjaa - 5 x Heavy Deadball Ground to Overheads - Superset Tire Flips

Voimistelu / Plastinen voimistelu

 • 3 Asettaa ajan;
 • 5 Wide Grip -ohjattu vedonpoisto
 • 5 tiukkaa varpaat
 • 5 Pistä kissat
 • 5 Handstand Push Ups

Työkapasiteetti (HIIT)

 • 9 minuutin EMOM (minuutin välein)
 • 6 Deadball Slams
 • 6 Burpee Box yli

Endurance / Stamina

 • 2km Pack (painotettu liivi) marssi ajaksi; 10-20kg

Scott Evennett on terveys-, kunto- ja mielenterveystyön asiantuntija, joka on toiminut Australian erikoistoimintaneuvostossa (SOCOMD) Australian kommandina

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta