Space Made Vodka on seuraava juoma baarissa

Anonim

Yksi pieni askel mies, yksi jättiläinen harppaus sci-fi boozehounds; Silver Screen Bottling Company on yhdistynyt Star Trekin kanssa tuomaan meille "Ten-Forward" Vodka, joka on nimetty avaruuden Odyssey's on-ship -baarista. Ja ne (kirjaimellisesti) menevät ylhäältä päin ja tuovat tuotteitaan aidosti.

Yrityksen mukaan pieni vodkan erä lähetetään pian mesosfäärille korkealla ilmatyynyllä ja dokumentoituna valokuvamateriaalilla - pysy ajan tasalla Instagramin kanssa todisteeksi - ennen kuin se sekoittuu maanpäällisiin veljiin.

"Uuden alkoholin takana olevat kaksi yritystä lupaavat, että pieni lähde Ten-Forward Vodka lähetetään mesosfäärille korkealla ilmatäytteellä." @SilverScreenCo @ CBS // t.co / eJGpMVF9ue

- Phil Cain (@philcaincom) 23. heinäkuuta 2018


"Saapuessaan takaisin maan päälle", verkkosivuilla lukee: "Tämä viljaproteiini on huolellisesti suojattu ja sekoitettu Ten-Forward Vodkan varastoihin, jotka varmistavat, että osa pullosta sisältää vodkaa avaruudesta, jolloin erottamiskykyiset vodkan juovat voivat mennä kukaan ei ole mennyt ennen. Tislattu kuusi kertaa amerikkalaisesta viljasta ja suodatettu lehtipuuhiilen läpi, Ten-Forward Vodka on pehmeää ja herkkää juoda suoraan tai sekoittua lempikuviin. "

"Pieni erikseen muotoiltu asiantuntemus, Ten-Forward Vodka on Star Trekin tuulettimen ja vodkan harrastaja."

Joten jos pidät Moskovan muulista, jossa on julkisuus-temppu; Ten-Forward Vodka on nopea ystävä. Kuten kaikki hyvät vodkasat, sen pitäisi liukua käytännöllisesti katsoen huomaamattomiin makuelämiinne, syvälle Martiniin tai valintasi tonniin, ennen kuin teet sisäkorvan tasapainotustasoa kovempaa kuin Silver Screenin kirjanpitäjä teki hänen yrityksen hiilidioksidipäästösuunnitelmasta.

Ten-Forward Vodka on tällä hetkellä saatavilla preorderille 30 dollaria kohti pulloa kohti ja sen odotetaan käynnistyvän syyskuussa.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka pukeutua liiketoimintaan Casual & Own Smart Office Style

Miten voit käyttää lenkkareita ja näyttää hyvältä kaikenlaista tyyliä

Paras pukeutunut miehet viikosta, joka oli Feat. John Legend, Jared Leto ja Sam Smith

Alessandra Ambrosio kertoo Bare For Lui -lehdestä