Yksinkertaiset tottumukset, jotka osoittavat, että olet hyvin hoidettu mies ja ole verinen slobo

Anonim

Hoitotuotteita. Kuinka vaikeaa se voi olla? Erittäin paljon, pitäen kiinnostuksemme viimeisimpiin kampaustrendeihin ja pikakuvakkeisiin paremmin kasvojen hiuksiin. Ja sitten, siellä on mancaping - alla alla. Voi ei.

Riippumatta siitä, mikä on kauhuhelmi, yksinkertainen on niin paljon parempi kuin mitä tahansa ylipainoitua. Miksi olemme koonnut nopean luettelon siitä, mitä pidetään nöyränä tapana tulla hyvin hoidettuun ihmiseen: virheetön iho, hyvät hiukset ja valkoiset hampaat. Kukaan ei syntynyt kauniin. Tässä on 6 yksinkertaista tapoja hyvin hoidettuja miehiä, että jokainen ihminen olisi käytettävä hänen päivittäisessä kylpyhuone rutiinia.

Olet saanut allekirjoituksen tuoksun

Kölnin tai tuoksu kertoo paljon henkilökohtaisesta makuudesta, minkä vuoksi hyvin hoidetuilla miehillä on tämä alas. Ensin mennä hyvämaineiseen hajusteen myyjään - joka myy sekä ison nimen, parhaiten myyjiä että boutique-tuoksuja. Levitä ja nuuskata ja anna tuoksu täyttyä kortille tai iholle. Tunne se, ota se kotiin kanssasi, asuta se ajan - vain silloin voit todella tietää, pidätkö vai ei.

Jos et ole tyytyväinen merkkituotteisiin (tai sisältöön, joka tuoksuu kuin kaikki muutkin), kehitä sinä itse tuoksu. Kuten räätälöity puku, se sopii persoonallesi ja tyyliisi kuin käsine. Yhteenvetona, vie aikaa yrittää-ennen-te-ostaa. Tuoksu on enemmän kuin muodostaa uskollisuus Team Citrus, Team Sugar tai Team Spice kanssa.

Sinä Brush (Ja Floss)

"Kuinka kuuma on paha hengitys", sanoi kukaan, koskaan. Siksi hammaslääketieteellinen hygienia - alas nitty-gritty, on välttämätöntä. Flossing tekee noin 40% tehtävästä poistaa tahmea bakteerit, tai plakin hampaista, erityisesti välillä hampaiden, jossa harjaus ei pääse.

Plakki tuottaa happoa, joka voi aiheuttaa onteloita, ärsyttää ikeniä ja johtaa kumisten sairauksien - yksi pahimmasta hengityksestä. Sinä seuraat? Ei edes suuvesi tai satunnainen minttu korvaa hyvän hammaslääkkeen hurmio. Pelkää punaista tavaraa? Verenvuoto tarkoittaa, että kumit tulevat tulehtumaan, koska plakin on muodostunut ja se on puhdistettava. Gross. Mutta älä anna sen estää sinua. Floss - vähintään kerran päivässä, ja verenvuoto, plakki ja pahanhajuinen hengitys lakkaavat.

Tiedät hiustyyppisi

Kaikki on hyvin ja hyvä haluat kauden viilein leikkaus. Mutta hyvin hoidetut miehet tuntevat hiustyyppinsä ensin ja päättävät sitten toimivasta kampauksesta sen perusteella, mitä genetiikka heille antoi. Nämä ovat tärkeimmät hiusten ominaisuudet, jotka on otettava huomioon:

  • Tiheys: paksu, keskipitkä tai ohut
  • Huokoisuus: hiusten kyky pitää kosteutta (matala, keskitaso tai korkea)
  • Elastisuus: hiusten kyky venyttää ja ei hajoa (matala, keskisuuri tai korkea)
  • Curl Pattern: suora, aaltoileva, kihara tai karkea

Kuvaa hiustyyppisi käyttämällä yllä olevaa tarkistuslistaa. Mutta varmista, että näin tapahtuu vain, kun hiukset ovat au naturel : kuiva, puhdas ja mitätön hiustuotetta, joka estää todellisen arvioinnin. Sitten pääset parturiin (kuva, jos haluat), selittää ulkonäkösi. Sitten pro-hyväksynnällä kannattaa jatkaa unelmiesi kampausta.

Tiedät ihosi

Aivan kuten hiukset, hyvin hoidettu mies tietää erikoistuneen ihon tyypin. Miesten päätyyppiset ovat rasvaisia, kuivia, herkkiä ja normaaleja. Haluatko lisätä kosteutta takaisin ihoon tai poistaa öljyjä tukkeutuneiden huokosten vuoksi, ihon luonnollinen tila (genetiikan ja ruokavalion aiheuttama teko) vaikuttaa siihen, mitä ihonhoitotuotteita tarvitset ja kuinka kovaa ihoa järjestelmää.

Sitten on olemassa fyysinen ympäristö, jossa asut / työskentelet. Toimita toimistossa? Harkitse ilmastuksen vaikutusta ihon kuivumiseen. Ja jos olet ulkopuolella työskentelemässä aurinko ja tuuli, molemmat ovat osa kuivausta ja jopa polttavat ihosi. Ihon hoitoelementteihin kuuluu ei-rasvainen kosteusvoide (lisätty UV-suoja on plus), kasvojen puhdistusaine ja exfoliator (käytettävä ennen esilajoitusta).

Sinä aina varata etukäteen

Barberistä, joka leikkaa kynsilakan kynsilentokoneelle, hyvin hoidettu mies on sopusoinnussa hänen ulkoistetusti hoidettujen rutiiniensa kanssa (tietysti tietysti tietysti parhaille partituotteille). Vielä tärkeämpää on, että hänellä on hiukset, parta, vahaus ja "mikä tahansa" nimitykset varattu etukäteen.

Joten, se ei ole koskaan syy katsoa levottomaksi, yksinkertaisesti siksi, että hän ei voinut saada istuntoa hänen go-to henkilö. Käy näillä ihmisillä 4-6 viikon välein, ja hätätilanteissa heillä on nämä henkilöt pikavalintaan.

Sinulla on pallot hakemaan apua ja neuvoja

Tämä johtaa hyvin hoidettujen miesten tärkeimpään tavalliseen tapaan - he etsivät apua tai neuvoja muilta. Jos olet epävarma ihosi tyypistä, ota yhteyttä iho / kauneudenhoitohenkilökuntaan tai GP: hen, etenkin suhteessa raskaaseen rasvaiseen / kuivalle iholle (ongelma voi olla paljon syvempi kuin tietyn kasvovoiteen käyttö).

Etkö pysty määrittämään hiustyyppisi? Keskustele parturiin seuraavalla kerralla ja kysy, minkälaista olet. Takaamme, että heidät tulevat olemaan vaikuttuneita siitä, että olet jopa vaivautunut kyselemään. Ja sitten ammattilaisina he voivat ehdottaa sopivia hiustyyppejä hiustenpätkän nostamiseksi.

Lopuksi löytää naispuolinen elämäsi (tyttöystävä, vaimo tai sisko) ja chat-hoito temppuja vähän. Yhä enemmän kuin miehet, naiset ovat joutuneet kauneudenhoitojärjestelmiin ja hoitavat tuotteita (erityisesti ihoa ja hiuksia) koko elämänsä ajan ja hoitavat jalokivikauppoja, jotka odottavat paljastumista.

Vaikka urokset ja naiset eivät ole täsmälleen samankaltaisia, on selvää, miten nämä kaksi sukupuolta (molemmat ovat inhimillisiä) reagoivat "elämän" ympäristöihin (fyysinen sää, ruokavalio / liikunta ja työn / suhteiden stressi). Kaikki tämä vie sen maksua iholle, hiuksille ja hammashoitoon.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta