Shirt & Tie Combos, jotka saavat sinut huomannut oikeista syistä

Anonim

Kun jumissa on täynnä valkoisia paitoja ja tukkeutuneita ruskeita puvustoja ainoana vaihtoehtona toimistolle (miettiä Jon Hammia Mad Menissa), miehet ovat vapauttaneet käyttämään lähes kaikki värillinen paita työskennellessään näinä päivinä. Ja siellä on jopa mahdollisuus käyttää solmua - tai ei, useimmissa työpaikoissa. Ja painettu, värillinen.

Vapaudesta huolimatta monet ovat jumissa työvaatteen reitissä: pakotettu turvalliseen värinen solmioon ja valkoinen paita-yhdistelmä, yksinkertaisesti siksi, ettet halua katsoa liian kovaa vertaillesi . Muille kapinoituminen porausta vastaan ​​on johtanut neon-sidokseen, jossa on meluisa kuvioitu paitayhteistyö, joka on paljon sairaampi kuin suloinen.

Tässä on perimmäinen opas paita ja solmio komboja (jotka saavat sinulle edistäminen). Teet työt vakavasti ja ammattitaitoisesti vakavasti, joten koputa ne kuolleeksi seuraavaan kokoushuoneen kokoukseen.

# 1 Väri Kontrasti

Paitoja taivaansinisellä on erittäin hyvää viihdettä näinä päivinä. Ja viime vuosina myös vaaleanpunainen. Paras uutinen? Molemmat pastellit ovat virallisia värejä vuodelle 2016. Tämän vuoksi olemme valinneet kaksi sävyä tässä artikkelissa. Aloitetaan vaaleat vaaleanpunaiset tai vaaleansiniset paidat - käyttäen kontrastivärejä.

Kontrastivärit istuvat toisiaan vasten värirenkaalla. Joten sinistä, katsokaa oranssiksi, punaiseksi tai keltaiseksi mutta muttei versioissa (ei tangeriinia), joten sävyt ovat enemmän kuin palaneen oranssin, viininpunainen ja sinappi tai kulta.

Vaaleanpunainen? No, pastelli-paita on naisellinen ei ollenkaan, miehisestä laivastollesi (vaaleanpunainen kontrastiväri pyörällä). Jatka, lisää sass työympäristöön.

# 2 Täydentävä väri

Sininen paita-teeman pitäminen, löytää täydentävä, sävyinen tai analoginen värivaihtoehto tieossa on toimisto-voitto. Vihreä on täydentävä väri sininen. Metsävihreä tie tekee hienostuneen ja vaivattoman lausunnon työssä, kun taas perus neutraalit - hiili ja ruskea - ovat ihanteellisia miehille, jotka urheilevat kuviohkaa - olipa se, ikkunapaneeli tai liidun raita.

Violetti tai violetti (aina syvällä sävyllä) ovat vaaleanpunaisen paikan värisävyt. Vain vältä punaista (räikeää) ja vaaleanpunaista-vaaleanpunaista, joka näyttää hieman sappikas makea. Luota esteettisiin vaistoihisi vaaleanpunaisella, ja jos olet liian sakkarinen, vaihda se tout de suite .

# 3 Knit on Print

Texture - in fashion - on suunniteltu ottamaan keskinkertaisen lohkon väriä ja antamaan sille jonkin verran tarvittavan syvyyden. Neulottuja siteitä ovat tekstuurin ensimmäiset madonnat, etupuolella edessä ja keskellä; upstaging jopa kaikkein värikäs ja tulostaa paita niiden rakeinen potkia.

Neulottujen tai neulottujen takkipaidat, jotka ovat neutraaleja neuloksia, näyttävät toimivan parhaiten; niiden rakeisuus, jossa on savi, orgaaninen tunne, joka lisää luonnollisen elementin kuvion kohinan alle. Valitse vihreä, laivastonsininen, musta tai ruskea varmasti palo voittaa toimistossa - varsinkin jos paita on jo värillisellä kortilla.

Neulottu siteet tekevät virkistävästä muutoksesta läpäiseviä silkkityylejä ja lisäävät räätälöimään tervetullut hissin. Saat ylimääräisen bang, mene puhdas silkki lajike kaksisävyinen neuloa; se näyttää mielenkiintoiselta läpäistyä (suuri asiakkaiden kokouksille) ja kylmästi sekoittunut kaukaa (kallistunut tarpeeksi, kun esitellään hallitsijalle).

# 4 Pattern Clash

Painetut paidat ovat, jos asiat voivat saada hankalia. Raidalliset paidat ovat monipuolisempia ja ne voidaan yleensä yhdistää isompiin tai pienempiin kuvioituihin solmioihin ilman että tie katoaa. Kuitenkin, tarkista paidat näyttävät paremmilta suuremmalla kuvioidulla solmimalla.

Kaveri, joka haluaa mennä rohkeasti, etsi paisley ja geometriset tulosteita. Avain tarttuu vakiovärisääntöihin, kuten edellä mainittiin - täydentäväksi tai kontrastiseksi - ja on hieno ilme, kun osa paita-väristä on sidetulostuksessa.

Raidat näyttävät hyvältä myös check-paidat. Pidä vain sitova raita iso ja rohkea raita - pitää omat vastaan ​​tarkistaa paita ja varmistaa yksi värejä tie käytetty (jonnekin) paita. Sama koskee polka-pisteitä.

Kuten milloin tahansa pukeudut, muista tarkistaa itsesi ennen kuin sitoudut ulkoasuun. Jos se tuntuu hankalalta, liian kiireiseltä tai pakotetulta, lisätään sen sijaan lohko värillinen solmio. Ja kulje ulos ovesta.

# 5 Pattern Perfect

Vastaavat kuvat - raidoitetut raidat tai tarkastustarkastukset - huolimatta siitä, että ne ovat tuttuja, voivat olla yhtä monimutkaisia ​​kuin ristiriitaiset kuvat. Aloitetaan tarkastuksilla.

Ikkunan tarkastus on avoimempi vastaamaan toiseen tarkistukseen, koska mittakaava on niin suuri ja kuvio niin hienovarainen. Pienet ginger-check-paidat ovat perinteisimmät ja rentoiset liike-elämässä, mutta eivät toimi hyvin tarkasteltuna.

Sen sijaan, valitse lohko värillinen solmio ja täydentää yksi tarkistaa värit paita.

Raidat ovat paljon helpompi tuplata. Vain vaihtamalla suuntaan. Pystysuora raidallinen paita näyttää hyvältä yhdistettynä vaakasuoraan tai läpikuultavaan raidoitettuun solmioon. Näiden kahden kappaleen välillä on voimakas kontrasti, joka näkee, että molemmat ystävällisesti vievät sinut toimistoviikkoon tyylillä.

# 6 Casual & Clean

Minimaalinen, näyttävä siisti ja puhdas pitää sinusta itsevarmuutta työssä. Sävy- ja tekstuuri-ilmeen muodostaminen on täällä tapahtuva tyyli.

Valitse lohko värillinen paita - sininen, vihreä, harmaa tai suosikki pastelliväri - solmio. Shined kuvioitu paita, valita grenadine silkki solmio - on tehty kiinteä väri ja visuaalinen kiinnostus on ainutlaatuinen kutoa - hienompaa kuin tavallinen silkki neuloa solmio, mutta rakeampaa kuin tasainen solmio.

Yksivärinen paita ja solmioyhdistelmät toimivat - vaaleansininen paita, jossa tummansininen solmio - varsinkin kun takki on kovaa tulosta, värejä tai tekstuurista mestariteosta, kuten tweedistä.

Lopuksi, rento perjantaisin tyyli arsenal tarvitsee denim paita - yksi leikkaamalla tai suoraan kaulus säilyttää liiketoiminnan tyyliin. Runsaasti tekstuuria ja indigo-värisävyjä, kaikki puuvillapaidat tarvitsevat nyt neutraalin flanelli-tie - sopusoinnussa perinne-denim-paidan ja maalaismainen tweed-takin kanssa.

RELATED: Opas Rocking Denim paidat kuten varovainen Gentleman

Lopullinen sana

Älä aina ole valkoinen paita. Pelaamalla kontrastin ja värisävyn sekoituksella - ja kuvio tulosteessa - tulet pian oppimaan, mikä toimii ja mikä ei.

Ajatuksena on löytää muutamia go-to-yhdistelmiä, jotka sopivat ihon sävyyn ja persoonalliseen tyyliin, jolloin pukeutuminen maanantaiaamuna on vain vähän helpompaa. Yksi kultainen sääntö? Sinun solmun on aina oltava tummempi sävy kuin paita, poikkeuksetta.

RELATED: Nämä siteet vievät pelisi nollasta sankariin

1/9

2/9

3/9

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta