Tutkijat saattavat löytyä huumeiden kääntääkseen miehen kuvion baldness

Anonim

Joten on olemassa hyviä uutisia ja huonoja uutisia miehille, jotka käsittelevät hiustenlähtöä.

Hyvät uutiset? Johns Hopkinsin lääketieteen tutkijat ovat menestyksekkäästi kokeillut kokeellista yhdistettä, joka kääntää hiustenlähtöä, harmaita hiuksia ja ihon tulehdusta, joka on yleisesti sidoksissa länsimaailman korkean rasvan ja korkean kolesterolitason ruokavalioon.

Lyhyesti sanottuna: Olemme virallisesti yksi askel lähemmäksi löytää parannuskeino miesten kaljuuntumiselle.

Tutkijat uskovat, että kokeellinen yhdiste lopettaa tiettyjen rasvojen, glykosfingolipidien (GSL: t), tärkeimmät komponentit, jotka muodostavat ihon ja solukalvot.

Tutkimuksia tehtiin hiirillä, jotka saivat runsaasti rasvaa ja kolesterolia sisältävää ruokavaliota. Tämä johti kohteet näyttämään hiusten värjääntymisen mustasta harmaasta valkoiseen, laajaan hiustenlähtöön ja useiden haavojen osoittamiin ihon tulehduksiin.

Kun hiiret syötettiin yhdisteisiin, nämä vaikutukset kuitenkin päinvastoin.

Nyt huonoja uutisia varten - yhdiste on testattu vain hiirillä ja tutkijat sanovat, ettei ole varmuutta siitä, että se toimii turvallisesti ihmisillä vain vielä.

Mikä läpimurto tuo mukanaan pöytään on mahdollinen polku hiustenlähtöön. Subroto Chatterjee, joka on Johns Hopkinsin yliopiston lääketieteen laitoksessa pediatrian ja lääketieteen professori, kertoo, miten tämä tulos voi muuttaa miesten elämää.

"Tuloksemme osoittavat, että länsimaisen ruokavalion aiheuttaa hiustenlähtöä, hiusten valkaisuun ja ihon tulehdusta hiirissä, ja uskomme, että samanlainen prosessi tapahtuu miehillä, jotka menettävät hiuksiaan ja kokevat hiusten valkaisuun, kun he syövät rasvaa ja kolesterolia sisältävää ruokavaliota", Chatterjee sanoo .

Tällä hetkellä tutkijat jatkavat D-PDMP: n tunnetulla yhdisteellä tekemistään löydöksistä sen tehokkuuden ja määrän määrittämiseksi, joka tarvitaan hiusten kasvun aktivoimiseen.

"Toivottavasti joskus tulevaisuudessa tämä voi tarkoittaa nopeampaa ja tehokkaampaa elvytystä kaljuudesta, hiusten valkaisusta ikääntymisen populaatioissa ja haavan paranemisessa", Chatterjee sanoo.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta