Tutkijat vahvistavat rakastetun lihapalan, joka sabotoi korkean proteiinisi ruokavalion

Anonim

Jos lounasruokailu tai harjoittelun jälkeinen Maccas ovat osa "korkean proteiinin" ruokavaliota, tutkijoilla on huono uutinen sinulle.

Viimeisin CSIRO Healthy Diet Score -tutkimus, jossa tutkittiin 200 000 aasialaisten ruokavaliota, paljasti, että "heikkolaatuisilla" ruokavaliolla oli kahdeksan kertaa enemmän proteiineja kuin roskaruokavaliosta kuin korkealaatuisista ruokavaliosta, ja heistä oli yli kolme kertaa todennäköisesti liikalihavia.

Tämä tutkimus muistuttaa, että "ei kaikki elintarvikkeet, jotka sisältävät proteiinia, ovat sinulle hyviä", toteaa CSIRO: n pääaineen tutkija professori Manny Noakes.

"Tutkimuksemme osoittaa myös, että monet ihmiset eivät saa proteiinia terveiltä elintarvikkeilta."

Toinen ongelma on se, että suurin osa australialaisista ei ole keskimääräistä painoa. Kuten Gizmodo ilmoitti, yli 60 prosenttia meistä on "ylipainoisia tai liikalihavia", ja meidän käsitys proteiinista voi olla myötävaikuttava tekijä.

Käsitellyt elintarvikkeet, kuten piirakat, hampurilaiset, pizzaa jalostetuilla liha, kana-, makkara-, kakku-, jäätelö- ja keksejä, olivat toiseksi suurin tuottaja proteiinien saantiin heikkolaatuisille ruokavalion tuloksille.

Toisaalta korkealaatuisemmilla ruokavalioilla olevat ihmiset saivat proteiininsa kokonaisista elintarvikkeista, kuten kanaa, punaista lihaa, kalaa, munia, maitoa, viljaa, pähkinää ja jogurttia. Tätä ryhmää varten roskaruoka vastasi vain noin kolme prosenttia koko proteiinin saannista.

Ei vain tämä terveellisempi sinänsä, mutta "korkeammat proteiinipitoiset ateriat auttavat hallitsemaan ruokahalua ja voivat auttaa vähentämään rohkeutta roskaruokaan", professori Noakes sanoi.

Tämä tarkoittaa sitä, että tutkimusta koko elintarvikeperäisen proteiinin kohtuuhintaisuudesta on tärkeä sekä CSIRO: n tammikuun suosituksen tekeminen, että syömme "vähintään 25 grammaa proteiinia kullekin pääruokalle, joka auttaa hallitsemaan nälkää ja lisäämään lihaksen aineenvaihduntaa" .

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka pukeutua liiketoimintaan Casual & Own Smart Office Style

Miten voit käyttää lenkkareita ja näyttää hyvältä kaikenlaista tyyliä

Paras pukeutunut miehet viikosta, joka oli Feat. John Legend, Jared Leto ja Sam Smith

Alessandra Ambrosio kertoo Bare For Lui -lehdestä