Säästä aikaa ja rahaa näiden alhaisen kunnossapidon miesten kampauksissa

Anonim

Alhainen kunnossapitomies voi tuntea itsensä paikoillaan tyylisuunnittelun ja hoitooppaiden ympärillä. Hän vain haluaa pitää asiat yksinkertaisina, kun taas muoti-gurut ja kampaajat pommittavat häntä jatkuvasti soittamalla enemmän, enemmän, enemmän.

Ei täällä D'Marge. Arvostamme dandies yhtä paljon kuin maanläheiset dudit. Ehkä sinulla ei ole taitoja. Ehkä sinulla ei ole aikaa. Ehkä olet aivan liian laiska. Riippumatta siitä syystä, että mieluummin vaivatta hiukset, olemme keränneet viisi tyylejä, jotka näyttävät hyviltä ja vähän työtä.

Ajeltu täydellisyyteen

Let's get tämä yksi pois tieltä juuri nyt. Ei hiustyyliä on huonompi kuin ei lainkaan hiuksia. Jos päänahka on luonnollisesti sileä, tämä on ei-aivot. Jos et ole siunattu baldness, se on edelleen yksi helpoimmista näyttää saavuttaa. Ainoa vaatimus poistaa tämä anti-tyyli on kauniisti muotoiltu pää.

Sopivasti kietoutunut

Buzzcut on maskuliininen ja vaatii vähäistä rasitusta. Rock sitä ilman tuotetta tai tyyliä ja hieman tahnaa enemmän hoidettu ulkonäkö. Uutta uutta kohinaasi voidaan täydentää lyhyt, siististi leikattu parta, joka poistaa päivittäisen parranajelun tarpeen ja kaksinkertaistaa alhaisen huoltotehon.

Slick It Back

Soita se sotilaalliseksi takaiskuksi tai Macklemore-kopioksi. Kummassakin tapauksessa alittavuus tai perinteinen leikkaus on helppokäyttöinen vaihtoehto myös kaikkein ineptille miehelle. Pidä hiukset lyhyt takana ja sivuina, ja pitkät päälle, ilman sekoitus. Jätä alkuun koskematon, vedä se takaisin ja lisää hieman pomettä liukkaalle vaikutukselle. Kestää 2 minuuttia ja sinä olet ovellemme.

Shaggy kuin sunnuntaiaamu

Jos olet teini-ikäinen poikamies, jolla on murskaus Taylor Swifen tai surullisen miehen kanssa, joka tykkää suolaisen veden vaikutuksesta, tämä on sinun ulkoasua. Kasvaa hiukset pitkiksi ja irtoavat. Ovatko ne leikattuja kerroksittain hieman epämuodostuneilla, pehmeillä tuntureilla. Tyyliä varten, käytä vain tuotetta kosteisiin hiuksiin ja ravista. Pidä ravista koko päivän. Se tekee fanit nukkumaan.

Elää pitkään (& liitä se takaisin)

Jos se toimii Jared Leto ja Willy Cartier, kuinka huono se voi olla? Ei hyvä elämä mottona, mutta hyvä lähestymistapa hiuksiin enemmän Jännitystä miehille. Leto varoitti tuulen varovaisuutta ja pyyhkimiä antaen hänen herkullisia lukkojaan vaikuttavan Jeesuksen tasolle. Emme voi olla kaikki rock-tähtiä, mutta ainakin voit näyttää niistä.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta