Ryan Reynoldsin taistelu ahdistuneisuudella todistaa, että miesten käsitys mielenterveydestä muuttuu

Anonim

"Hei miten menee?"

"Niin hyvä, miten" sinua "?

"Niin, ei paha, ei paha."

Missä vaiheessa jaloa taidetta ei tuoda ystäväsi alas, kun sinulla on ollut huono päivä alkaa vaikuttaa mielenterveyteen? Onko vielä tabu siitä, että kaverit puhuvat ~ tunteistaan? Kummallakaan näistä kysymyksistä ei ole selkeää vastausta. Kuitenkin, jos Ryan Reynoldsin uusin haastattelu New York Times -tapahtumassa on mitä tahansa, ajat muuttuvat.

Kaikissa haastattelussa Deadpool-tähti paljasti: "Minulla on ahdistusta, minulla on aina ollut ahdistusta. Vähän sydämessäni" olen huolissani tästä "sellaisesta asiasta, ja olen ollut syvyydessä tumman pään loppu, joka ei ole hauskaa, "( NYT ).

"Hän saa raivoa pelästyneenä ja pahoinvointi ennen jokaista puhetta-show ulkonäköä ja tulee täysin vakuuttunut, että hän voi kuolla."

Vaikka hän myöntää isänsä opettamaan häntä "olemaan varovainen, kuuntele tarkasti ja murskata tragediaa absurdin takia", Reynolds kertoi The Timesille, että hänen ahdistuneisuutensa alkoi hyvin varhaisessa iässä, jolloin hänestä tuli "ihonsuojattu mikro-johtaja". talon ja nurmikon leikkuun, yrittäen korjata "mitä tahansa, mikä saattaa asettaa isänsä pois."

Huumorin lisäksi (katso: hänen twitter-syötteensä), ahdistusta ajatellen Reynolds kertoi NYT: lle, että hän käyttää Headspace-sovellusta ja muistuttaa itseään, että heti kun hän kävelee näyttämöllä, tunne katoaa; "Kun verho aukeaa, käännyn tämän nuppineulan päälle, ja hän ottaa itsensä takaisin ja lähtee pois, kun lähden liikkeelle."

Ei ole väliä, mitkä lapset lukevat luen huutaa vauvalle lentokoneessa, moraalin tarina on aina jotain vasectomia.

- Ryan Reynolds (@VancityReynolds) 7. elokuuta 2016

Keskustelemme Reynoldsin julkisuudesta avautuvasta merkityksestä ja osuimme D'Margen perustajan Luc Wiesmanin kanssa, joka sanoi, että tämä voisi olla miesten mielenterveyden käännekohta:

"Miespuoliset julkkikset, jotka puhuvat avoimesti ahdistuksesta ja masennuksesta, ovat valtava askel kohti miehiä, jotka tarkastelevat asiaa positiivisemmassa ja hallittavammassa valossa. Se vaikuttaa niin paljon miehiä, mutta niin monet kieltäytyvät puhumasta siitä. Täydellinen luottamus Ryanille saadakseen itsensä ja puhumasta siitä. "

Miesten reaktio Redditissä, paikka, joka tunnetaan paremminkin huonoista uisteluista kuin emotionaalisista epiphanieista, viittaa myös siihen, että kaverit alkavat nähdä ahdistusta ja masennusta uudessa valossa. Tulee olemaan varma hetki, mutta vastaukset Reynoldsin haastatteluun korostavat, kuinka pitkälle olemme tulleet, koska puhumme jotain muuta kuin urheilusta ansaitseman sinulle hankalaa hiljaisuutta.

  • Ahdistus ei ole vitsi. Joskus se on viikon tai kaksi ärtyvän suolen ja huonojen huulien, ja joskus se on kurkku kurkussa. Joskus on huolestuttavaa jalkapohjallasi ja joskus on huimausta ilman syytä lainkaan.
  • Ahdistuneisuus voi ilmetä itsensä fyysisesti ja olla aika heikentävä. Mielestäni tällaisia ​​ihmisiä, jotka eivät saa sitä, eivät ymmärrä. Se ei ole vain hermostunut. Se on emotionaalisen paniikin fyysisiä oireita, joita et edes tiedä, että olet kokenut.
  • Jätin töistä jonain päivänä, koska minulla oli teräviä kipuja rinnassa. Mielestäni se oli sydänkohtaus (se ei ollut). Lähes ollut todellinen sydänkohtaus, kun lasku tuli.
  • Se on kuin paha alter ego. Se tietää tarkalleen, mitä pelkäät tuossa vaiheessa ja juuri siinä se osuu sinuun.
  • Olen asunut GAD: llä 9-vuotiaiden (ja 24-vuotiaiden) kanssa nyt ja vain kerännyt voimaa mennä psykiatriin kuten 9 kuukautta sitten, koska se ilmeni myös masennukseksi. Hitto karkea.

Ja se ei ollut vain tunnustuksia. Lukijat olivat myös valmiita tarjoamaan motivaatiota ja tukea.

  • Onnittelut löytääksesi matkasi psykiatriin. Tämä askel on kovaa kuin vittu, mutta kun se on tehty, olet matkalla hyvään aasi paskaaseen.
  • Olen iloinen, että otit sanoihin tunteet, mistä tunnen.
  • Joskus luit jotain ja se on kuin "wow että henkilö saa sen" auttaa minua tuntemaan paremmin tietäen, etten ole yksin!
  • Minulla on sama asia. Harjoitus auttaa minua paljon. Erityisesti käynnissä. Minulla on ollut huono muutamia päiviä ja se imee. Minun on aina tehtävä jotain.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta