Säännöt arkipäivää Miesten muoti, joka voi tehdä tai rikkoa tyylisi

Anonim

Kyllä - yksilöllisyys on avainasemassa, mutta on olemassa joitakin sartorial-must-dos, joita ei voida jättää huomiotta kaikkien aikojen tyylikkään gent. Tässä on 8 sääntöä tyyliä sinun pitäisi aina noudattaa kääntämällä hyvä asu hieno.

Sääntö # 1 Sekoita tekstuurit

Määritelmän mukaan tekstuuri on erottuva fyysinen koostumus tai rakenteen jotain erityisesti suhteessa sen osien koon, muodon ja järjestelyn suhteen. Muodin tavoin helpoin ja tehokkain tapa teksturoida ulkoasua on eri kankailla - kerrostamalla raskaampia kankaita kevyemmillä ja sen ympärillä, jotta rohkeammat materiaalit erottuvat. Tekstuuressa on myös kerrosväri, kuvio ja sävy, mitä käytät.

Smart Casual

Kaapelin neulotut tai löyhästi kudotut neuleet ovat erinomainen tapa lisätä tekstuuria asuihin. Parin raakanauhan farkkujen ja derby-kengän kanssa mokkanahkaa (tekstuurin nahkaa on eniten). Pellava on yksi parhaimmista ja kevyimmistä tavoista lisätä tekstuuria. Blazerina, kivihiekkakankaat pimeässä paidassa ja housuissa etsivät instant älykäs rento tekstuuri.

formalwear

Laskostettu housu on helppo tapa lisätä tekstiiliä tylsään pukuun. Erillisenä, laskostetut housut, joissa on villaa, sekoittuvat hyvin raekokoiseen tweed villaan. Tasaa ulkonäkö raikas valkoinen paita. Käytä kaulaa irti löysällä paisley-kaulanaidalla tai kudotulla silkkityöliitoksella. Yksi tämän vuoden parhaista miesten vaatteista on LBM 1911. Ja tämä kankaaseen sopiva opas on myös ystäväsi.

Rento

Nahkatakit yli tees lisäävät tiheyttä ja loistavat rento näyttää. Rento chinos synteettisessä puuvillaseoksessa antaa pohjallesi keskikokoisen tekstuurin tiheyden ja pienen kiillon (synteettisempi shinier se saa) ja sitten vasikka ihon nahka Chelsea saappaat (joissa nastat ylimääräinen kuhmu) tai tupsu moccasins (materiaalin rakenne siellä) ovat ylivoimainen jalkineet vaihtoehtoja eläimen uudelleenkäsittelyyn piilottaa unison kanssa takki. David Beckham kallistaa nahkaa paremmin.

Urheiluasut

Satiny nylon puffer-takit istuvat hyvin mattapuseripuseripuseroilla tasapainottaakseen loistaa. Saat pohjat, synteettisestä loistosta valmistetut kuntosaliasut irroittavat takin tai neopreeniradan housut (ajatella märkäpuvun materiaalia) lisää arkkitehtonisia kulmia tyypillisiin pukuhuoneisiin. T-paitojen ja singlettien pitää olla tasalaatuisia ja puhtaita. Tarkista Moncler ja H & M jotkut urheilu-luxe inspiraatiota.

Sääntö # 2 Tiedä kokoasi

Tyyli perustuu itsestään sopivaan istuvuuteen ja tuntee kuinka pukeutua kehon tyyppisi. Puvut ja farkut ovat kaksi huonosti sopivaa syyllisyyttä (samoin kuin ostopäätöksiä, jotka ovat Euro-roskakori).

puvut

Katso ammattilainen räätälööri, joka tuntee housunsa "taukoja pukuistuimista", ja huipun ja huivin välinen ero. Mukautetun pukemisen helpottaminen rasittaa kaikkia stressiä. Lyhyesti sanottuna puvut on pidettävä tasomaisina ja terävästi leikattu olalla ja napitettaessa sen ei pidä vetää. Housujen on istuttava lonkan luissa luonnollisesti ilman sagging takana, kun pituus housu ei pitäisi niputtaa nilkka ja pitää jalka ohut sopii. Freshen up lukemalla ensimmäinen puku ostaminen opas.

Farkut

Farkut, jotka pitäisi ostaa varsin ohut, jotta mahdollinen venytys, kaikki denim pitäisi olla mukava, mutta tiukka vyötäröllä. Peukalon pitäisi pystyä liukumaan vyötärönauhaan ilman liikaa voimaa. Tässä on monipuolinen opas suunnittelija-denimille, jotta pääset alkuun.

Sääntö # 3 Korvaa valkoiset perusteet säännöllisesti

Perusvalkojen täydennys, kuten vaatteet itse, on yksinkertainen. Alkaen alusvaatteista sukkia, singlet sukat, mene läpi laatikot kuukausittain ja heittää pois kaikki esineet, jotka eivät ole esillä: harmaa, petsattu, repäisi, ruma. Päästä niistä eroon. Epävarma? Heitä se kuitenkin. Reiät eivät tarjoa ylimääräistä ilmanvaihtoa; ja tahrat ovat kaukana taiteellisista tai tunteellisista; he kuvaavat laiskaa lähestymistapaa tyyliin ja ilmaisevat huonon hygienian kenelle tahansa, joka on todistettava heitä. Vaikka alusvaatteet pysyisivät reikään muutaman kuukauden ajan, täytä kaikki vuodenaika riippumatta. Perusteelliset valkoiset näyttävät paremmilta. Tarvitsetko uutta inspiraatiota? Tässä on sisäpiirin opas miesten alusvaatteisiin.

Sääntö # 4 Pidä yksi painike auki

Painikkeet on tehty kiinnittämään, eikö? Ei aina. Paitoja, polo ja ilmeisesti housut, shortsit ja farkut lukuun ottamatta yksi painike on jätettävä kokonaan irti. Tämä tyyli sääntö liittyy blazers ja puku takit, todella. Istuessaan avoin vaippa lopettaa repimisen ja mahdollistaa vapaan liikkumisen, ja kun seisotetaan vähintäänkin takin alaosan nappia, se on avattava. Kaksi nappulamppua kiinnitä yläpainike; kun taas kolmen painikkeen puku on rajoitettava joko keski- tai kahden ylimpään painikkeeseen. Jotta vältät vaatteen etsimisen venytyksen, paina vain keskimmäistä painiketta.

Sääntö # 5 osaa käyttää ja sitoa solmua

Valitse ensin oikea solmio oikeasta paidasta ja oikeasta tilauksesta. Sitten opi kiinnittämään sitä. (Tarkista YouTube-opetusvideot riippuen solmusta, jonka jälkeen olet). Mestari-virheisiin kuuluu lyhyt tai liian pitkä sidos; herkkä näköinen solmu, joka ei täytä kauluksen välistä kuilua tai solmua, joka osoittaa minkä tahansa osan kapenevan krainan päästä. Pyri kiinnittämään vyön solki kärkeen ja varmista, että solmu istuu kuin nappi kaulusta vasten. Vältä uutuussuhteita ja ota, älä kiinnitä solmua housuihin.

Sääntö # 6 Yksi lausuma-lisävaruste per asu

Samanlainen kuin ylivoimainen brändäyssääntö 3, lisävarusteiden tulee olla täydentäviä eivätkä ne saa ottaa asemaan ohjausta. Sekoita ja sopii hienoihin lisävarusteisiin koko asuissa - kuten metallikello, vihkisormus ja hopea vyötärönauha - mutta kahdesta näistä kolmesta on oltava vähäisiä ja takaa selkänojan kolmannen paistaa. Olemme klassisen kellon faneja, joiden avulla voit tasapainottaa blingin muiden kehon jalometallien kanssa. Materiaaleilla, tasainen neliö ja sovitettu solmio sopivat täydellisesti, mutta silkkipainetut huivit tai koruilla pinottu solmupintti pitävät silmälläpitäväsi pelattavissa.

Sääntö # 7 Jätä jalkineet sopivaksi

Muodolliset tilaisuudet vaativat aina hyvin kiillotettua kengän kengän - joko derby tai oxford tai brogue versio kahdesta. Nahalla (calk iho on mukavaa) ja musta on turvallisin veto, varsinkin jos se kuluttaa tuxia. Pukuihin sopivat sekoitus tummanruskeilla tai jopa ruskeilla ja lisäävät tekstuuria pehmeällä mokkanahalla tai patentti nahalla.

Casual wear on juuri se - rento, mutta ei "mitään-menee". Vaikka tennarit ovat kuningas, mennä retro tyyliin pelata asioita ja kuten pukeutuminen kengät, mutainen, runnerrettu kouluttajien kanssa rikki nauhoja ja reikiä, ovat iso "ei". Kankaassa tai kuljettajamikrofoneissa olevat espadrillit ovat hienoja viikonloppukenkiä, kun taas räpylät pysyvät rannalla. Sandaalit ovat seuraava askel, mutta ne pysyvät maskuliinisina (ei gladiaattorien lauluja).

Smart casual on kyse kengästä. Valkoiset lenkkarit pariin, jossa on blazerit ja farkut ja jopa rento puku. Nahkainen mokkasiinit ovat täydellisiä ja valitsevat sukkia päivän tapahtumaan. Pop-väriset derbys- tai oxford-tyylit kirkastavat ulkoasua ja kulkevat kerrallaan, aina ajoittain.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

$ AP Rocky kääntyi Blazerin seuraavaan tasoiseen Streetweariin

12 naista tyttöystäväsi ei hyväksy sinua seuraamaan Instagramia - osa 4

Parhaat Bad-Ass-nahkakit miesten vaatteisiin juuri nyt

Best Dressed miehet viikolla Feat. Donald Glover, Shaun White ja Bill Skarsgard