Naurettavasti Cool kuntosalilaukut, jotka eivät näytä sinusta tuntuvaa Creep

Anonim

Olkaamme rehellisiä: oikea syy menee kuntosalille ei saa repimään.

Toki, se on mukava perk, mutta rippling abs ja buff hauisot ottaa takapenkillä todellista motivaatiota lyödä kuntosali: koko joukko sopii hotties.

Ensimmäinen sääntö, jolla on vaikutelma kuntosalissa olevista hottiesista, näyttää hyvältä, joten varmista, että paketit harjoitteluvälineet urheilupussiin, joka tekee oikean vaikutelman. Tietenkin on käytännöllistä.

Herschel Supply Co. Sutton-kangaskassi

Herschel Supply Co on ollut vain paikalle vuodesta 2009, mutta niiden korkealaatuiset pussit ovat hyvin nähtävissä. Sutton Tarpaulin Duffel Bag on klassinen siluetti, joka on luotu pohjasta, jotta käytännöllinen ja tyylikäs kuntosali. Se on valmistettu vedenpitävästä, räpylästä kestävästä suojapeitteestä varmistaaksesi, että kuljetat tätä 28-litraista kääpiötä vuosien varrella vain vähän hässäkkää. Tiedot sisältävät kätevän etutaskun ja hihnat, jotka on valmistettu samasta materiaalista kuin turvavyöt.

OSTA NYT

North Face Base Camp Duffle

Todistettu keskuudessa kovimmista elementeistä, viedään takaisin kaupunkien viidakkoon. North Facein kirkkaan keltainen Base Camp -ruusu on kasvoillasi hyvällä tavalla, ja siksi se on urheilupussin otsikko. 50 litran pussi on valmistettu lujitetusta laminaatista, joka on vankkarakenteinen ja sisältää vedenpitävyyden. Suunnittelu itsessään ei ole muuttunut 30 parin vuoden aikana, ja se palaa tähän käsitykseen, jos se ei ole rikki, älä korjaa sitä.

OSTA NYT

Head Porter 3-Way Boston -laukku

Japanilaisen etiketin Head Porter pitää yksinkertaisia ​​ja klassisia asioita 3 Way Boston Baginsa kanssa. Laaja varastointi, kengätaskut ja nopeat taskut pienemmille lisävarusteille, Boston 3 Way tekee ihanteellisesta kuntosalista. Vesitiivis rakenne on bonus niille, jotka haluavat harjoittaa koulutustaan ​​ulkona.

OSTA NYT

Y-3 Logo Holdall

Urheilun minimalismin kuningas tuo meille yhden tyylikkäimmistä ulkonäöltään olevista urheilulaukkuista. Yohji Yamamoto liittyi Adidaan takaisin vuonna 2003 perustaa Y-3 ja kumppanuus on kukoistunut siitä lähtien. Tämä erityisesti holdall on yksinkertainen tapaus, jossa on vetoketjullinen suljin ja keilailutyyli. Pakollisen Y-3-logotyöskentely näkyy pussin etupuolella.

OSTA NYT

Ienki Ienki Quilted Holdall

Jos jotain vähän siellä, et voi mennä ohi Ienki Ienkin metsän vihreä puuvilla ja hanhi alas tikattu tontti. Pussissa on yläkahvat, irrotettava olkahihna, kaksitiivinen vetoketju, pääosasto, sisäinen logo, sisäinen slip tasku ja tikattu vaikutus pehmustettu sisustus. Onko joku sanonut gilet-liivi?

OSTA NYT

Stella McCartney Tubular Holdall

Brittiläinen etiketti Stella McCartney jatkaa vaikutuksensa väkijoukkoilla viileillä kuvioillaan ja uusin putkimaali ei ole erilainen. Athleisure-inspiroima esteettinen kulkee syvälle tämän Italian käsityön alla, ja siinä on olkaimet, vetoketjullinen kiinnitys, etuosan etiketti ja logo edessä.

OSTA NYT

Saint Laurent Cylindrical Holdall

Olemme tulossa urheilupussi-segmentin pointier-päähän nyt ja vaikka ne ovat kalliita, niiden terävä muotoilu on toissijainen. Ota esimerkiksi Saint Laurentin talli. Ranskalainen muotitalo sulaa asiantuntijan käsityötaidon etiketin allekirjoituksella rock 'n' roll flair. Tämä Saint Laurentin musta, puuvillainen sylinterimäinen pyöreä kaula-aukko ja kaksinkertainen vetoketju takaavat nopean ja helpon pääsyn milloin tahansa.

OSTA NYT

Tomas Maier Camo viikonloppu

Tässä on yksi camo fanit. Tomas Maierin sataprosenttinen puuvilla-arkki sisältää pyöreät päälliset kahvat, irrotettava ja säädettävä olkahihna, ylhäällä oleva vetoketjullinen kiinnike ja pääosasto. Se on myös ikävästi kaunista tarkastella.

OSTA NYT

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mene ulos rytmestä MISMOn SS16 "Retreat" -mallistoon

Kith luo New Yorkin ensimmäisen koskaan viljapalkin

7 menestyneitä suunnittelijoita antavat parhaan yritystoiminnan

Gucci: n uusin miesten vaatekokoelma vahvistaa uudelleen ymmärrystä Holiday Wearista