Richard Unsworth puhuu suunnittelija puutarhanhoito ja miksi oikeat miehet kasvattavat kasveja

Anonim

Richard Unsworth on oudosti sijoitettu toimistoon keskustelun aikana. Odd, koska viehättävän englantilainen on yleensä syvä vehreän kasvillisuuden ja humaanikokoisten ruukkujensa ympärille.

Tämä ei ole pelkästään tarina levittämästä pensaita. Sen jälkeen kun Unsworth on siirtynyt Sydneyn etsimään villi seikkailua, se on onnistunut muotoilemaan ja ohjaamaan Australian maisema-aluetta viimeisten viidentoista vuoden ajan.

D'Marge istuutui kerta-ajan stereotyyppisen backpackerin kanssa selvittääkseen, miten puutarhanhoito kasvoi elämänsä verestä, kuinka ihmisten pitäisi integroida kasveja koteihinsa ja hänen kalleimmasta puustaan, jota "Yummy Mummies" on taistellut.

"Pakeni Englannista seikkailulle ja löysin sen Sydneyssä."

Elämä puutarhassa on yksi ulkona luonnollisen tyyneyden ja hämmentyvien T-paitojen keskuudessa. Richard Unsworthille tämä rakkaus vihreälle ei noudattanut tavanomaista polkua lainkaan.

"Alussa oli enemmän taskurahaa kuin puutarhanhoito", hän sanoo.

Unsworth kasvoi Yorkshiressä, Englannissa, jossa hänen vanhempiensa oli suuri esikaupunkialue. Osana hänen edellytyksensä kerätä taskurahaa, hänen vanhempansa tekisivät hänet leimaan nurmikon ja leikata kulkevat reunat.

Hänen kykynsä olisi nopeasti toteutettu ja sana oli levinnyt kaduilla kykynsä leikata keskimmäinen nurmikko. Heti hän löysi itsensä naapureiden nurmikoilta, jotka yrittivät poiketa niille harvoille ylimääräisille kiloille.

Unelma oli lyhytikäinen. Ensimmäisellä palkkatyössään paikallisessa puutarhanviljelykeskuksessa koulun jälkeen Unsworth menestyi asioista vähittäiskaupassa, mutta tuli yhä turhautuneempana, että englantilaiset talvet taipaisivat koko kauden työnsä.

"Talvi tuli. Se oli kurjaa ja kaikki vain kuoli. Yritin repotoida kasveja ja potting-sekoitus jäädytettiin. Silloin tiesin, etten halunnut tehdä tätä urana. "

Unsworth tarvitsi poistumisstrategian. Hänen suunnitelmansa? Pakene erinomaisessa seikkailussa.

"Olin aluksi tietoinen, mutta heti kun opin ajaa, menisin pubiin."

Nuori Richard lähti koulusta ilman monia pätevyyksiä. Hänen mielestään koulu ei ollut vain potti, jonka hän halusi käsiinsä.

"Olin varovainen aluksi, b ut heti kun oppin ajaa aion mennä pubiin; Minua häiritsisi enemmän tällainen asia. "

Hänen kaksikymppisenä, Unsworth löysi itsensä tuhansia kilometrejä pois aurinkoisessa Sydneyssä, vain muutamia kertoja hänen nimensä ja työpaikan. Hän etsi seikkailua ja muuttui stereotyyppiseksi englantilais-backpackeriksi.

Puutarhanhoito kuitenkin löytää hänet uudestaan ​​tavoilla, joita hän ei koskaan uskonut mahdolliseksi. Unsworth näki nopeasti houkuttelevan Sydneyn säästä ja päätti antaa kaatolle toisen mahdollisuuden. Hän aloitti tekemällä outoa maisema-alaa itäisillä esikaupungeilla, mikä näkisi uransa pyörät liikkeelle seuraavalle vuosikymmenelle.

"Minä lähdin pois puutarhaviljelystä Englannissa, koska se oli niin kova ilmasto työskennellä, mutta asiat kasvavat täällä", hän selittää.

Lähes kaksi vuosikymmentä ja Richard Unsworth hoitaa nyt oman onnistuneen myymälänsä, joka seuraa vankkaa mainetta loistavien ulkotilojen hoitamisesta eräiden Sydneyn varakkaimpien ja suunnittelukeskeisten esikaupunkien keskellä.

Se on menestys, jota näyttää olevan auttamassa Unsworthin puutarha-kappaletta, joka kanavoo ainutlaatuisen, luonnollisen, nykyajan ja muinaisen.

"Se on nälkäinen muumioita ja milfit, jotka ajavat suuntausta viuluviikun viikunoille".

Hänen arvostetuin ja kalliin kasvi tänään? Suuri Wollemi Pine.

"Wollemi Pines löydettiin vuosituhannen vaihteessa, " Unsworth kertoo meille.

"Ostimme asiakkaillemme joitain tehtaita huutokaupassa, joka oli $ 5, 000 jokaista. Nämä ovat kasvit, jotka on kasvatettu luonnonvaraisista pistokkaista. Ne ovat hyvin erikoisia kasveja, ja jotkut ovat erittäin haluttuja. "

Toinen kasvi, hän kertoo, ajaa myös erilaista hullua.

"Fiddle Leaf Figs ovat suosittuja kasveja sisätiloihin. Meillä on odottava luettelo niistä, ja voit maksaa jopa tuhannen dollarin suuresta puusta. Yritämme aina saada ne, koska heti kun saamme ne sisään, ihmiset haluavat heidät. Se on nälkäinen muumioita ja milfit, jotka ajavat suuntausta viuluviikun viikunoille ", hän nauraa.

"Yummy Mummies" ja "Milfs" syrjään, Unsworth on joitakin vakavasti kätevä neuvoja miehille, jotka haluavat saada kasveja kodeistaan, mutta eivät tiedä mistä aloittaa puhumattakaan, miten pitää ne elossa.

Hän sanoo, että mehikasvit ovat parhaita valintoja ihmiselle, jolla on vähän kärsivällisyyttä kasveille.

"Jade, jota kutsutaan myös rahapuuksi, on runsaasti ja runsaasti taloutta. Jos haluat ruokaa yrttejä ja olet aurinkoisella paikalla, Rosemary on parasta grilliin. "

Sisällä Unsworth suosittelee jotain nimeltä äiti-in-lain kieli. Hän ei ole hauskaa. "Se on hauskaa, koska usein kaverit eivät halua muistuttaa heidän äitinsä, mutta se on melko pommisuojattu sisäkatos."

Miehistymätöntä kosketusta puutarhaan Unsworth suosittelee, että jokainen pitäisi kasvattaa omaa ruokaa ja valita sen aivan kuten esihistorialliset metsästäjät tottivat. Sillä on vähemmän tekemistä elävän ja liitettävyyden kanssa. Unsworth kertoo, että omalla yrttikasvillasi rohkaisee tuntemista uteliaisuudesta ja yhteisöstä menettämässä vieraita.

Otsikko sisätiloissa, on tärkeää, että työn- tekijät valitsevat oikean tehtaan oikeaan asentoon. Pienten alueiden tapauksessa aina ajatella suurta.

"Sijoita aina jotain suurempaa kuin luulet voivasi työskennellä avaruudessa. Vaaka on tärkeä. Usein ihmisillä on pieni tila ja he käyttävät pieniä kasveja. Sinun täytyy tehdä päinvastainen pienessä tilassa. Olipa kyse ulkona tai sisällä. Käytä vain yhtä asiaa, mutta tee se hyvin. Se luo draamaa ja vaikutusta. "

Koska puutarhanhoito voi olla taidemuoto omassa, se ei tule ilman kauhea tai kaksi. On olemassa tiettyjä aloja, joiden vuoksi miesten tulisi olla varovaisia ​​tämän puutarhaviljelyn mukaan: vihreät seinät, terrariot ja kustannusodotukset.

Kauniit puutarhat edellyttävät hyviä budjeteja. Heittämällä viisi tai kymmenen suurta puutarhassa ja odottaen sen olevan esteettisesti miellyttävä on suuri no-no Garden Life -ohjeen mukaan. "Ihmisten on oltava realistisia talousarvioista", hän sanoo. Ja ne viileät terrariot?

"Älä häiritse."

"Jos haluat mennä, mene sinne. Mielestäni se on muoti, joka on juuri tullut uudelleen. He ovat hyvin raskaita ja olen nähnyt paljon huonoja terrariumeja. Se on villitys kuin vihreät seinät. Vihreät seinät ja terrariat, älä vain mene sinne. "

Unsworthilla oli hyvät naurustit miesten muodin hämärässä aiheessa, jota pidettiin puutarhanhoitoon sopivana. Hän vakuutti meille, että ei todellakaan ole salaista kaavaa, joka näyttää hyvältä puutarhan aikana, paitsi välttää vihreää käyttöä ja tehdä iso levykypu, mieluiten panama-lajikkeesta.

Koska Richard Unsworthin Garden Life -projektin tulevaisuus jatkaa vihreämpää kuin koskaan, Sydneysiderillä on mielenkiintoisia uusia ideoita, jotka pitävät itsensä kiireisenä. Myymälä siirtyi Sydneyn Redfernista viime vuonna St Petersissä suurempaan vähittäiskauppaan ja Unsworth sanoo, että vierekkäinen keittiö ja kahvila tekevät tervetulleeksi uuden tilan.

"Pakeni Englannista seikkailulle ja löysin sen Sydneyssä."

Hitto suoraan.

Peter Van Alphenille pelkästään D'Margen tuottamat valokuvat - Ei kopioita ilman lupaa.

Lisää tässä sarjassa

14. helmikuuta 2017

Alesandro Ljubicic kertoo liiketoiminnan taiteesta ja siitä, miten se on kannattavaa

12. huhtikuuta 2016

Angus McDonald kertoo Electro Musicin ja yksinkertaisuuden merkityksen

15. maaliskuuta 2016

Grant Smillie keskustelee Hollywoodin houkuttelemisen ja Fixing Sydney Nightlife

8. maaliskuuta 2016

Richard Unsworth puhuu suunnittelija puutarhanhoito ja miksi oikeat miehet kasvattavat kasveja

1. maaliskuuta 2016

Tim Robards keskustelee elämässä julkisessa silmissä ja salassa kiropraktiikka liikkuu

30. joulukuuta 2015

Shane Delia kertoo Art of Hip Hop Cuisine & Family

9. joulukuuta 2015

Jim Chapman keskustelee YouTube-uhkien ja valloittavan miesten muodin

1. joulukuuta 2015

Darren Kennedy esittelee showbiz, maskuliininen kastike ja monipuolinen elämä

24. marraskuuta 2015

Giles Englanti keskustelee Lost Art of British Watchmaking

17. marraskuuta 2015

Maurice Terzini kertoo perintönsä ja ravitsemuksellisen elämäntavan

27.10.2015

Nick Venäjän keskustelut tyyli, perhe ja heitto Coolest puolueet

13.10.2015

Melvin Tanaya käsittelee räätälöityjä säikeitä, kulttuurisia esteitä ja muokkaa uutta muotoilua

6. lokakuuta 2015

Dion Horstmans puhuu modernin taiteen luomisesta, kasvattaen karkeita ja katkoviivoja

29.9.2015

Roger Shamoun puhuu räätälöinnin ja rakentamisen luksusempoumia

15. syyskuuta 2015

David Caon puhuu suunnittelua, italialaista luovuutta ja klassisia autoja

8. syyskuuta 2015

Anthony Puharich kertoo perheen, luksusluokan suunnittelun ja rakentamisen lihamyynnin

1. syyskuuta 2015

Chris Kvyetos kertoo lenkkitossut, itsensä tekemisen ja Kanye Westin pukeutumisen

25. elokuuta 2015

James Spithill keskustelee purjehduksesta, vaarantaa elämän merellä ja voittaa

18. elokuuta 2015

Nick Fordham puhuu Surviving Show -yrityksen, perheen ja muotin

4. elokuuta 2015

Steve Cordony keskustelee muotoilun inspiroinnista ja elämästä muuttuvista hetkistä

28. heinäkuuta 2015

Herbert Appleroth keskustelee Ferrarin, perheen ja siitä, mitä se on voittanut helvetissä

14. heinäkuuta, 2015

Darren Robertson kertoo todellisesta ruoasta, Chili Peppers & Life Farmista

30.6.2015

Tobie Puttock keskustelee ruoasta, lenkkareista ja räikeistä luista rullalaudalla

17. kesäkuuta, 2015

Brent Wilson kertoo polkupyörille, liikemiehelle ja tyylikkäälle miesten kengille

9. kesäkuuta 2015

Gary Mehigan puhuu tyylin ja elämän yli keittiön

2. kesäkuuta 2015

Steven Greene kertoo elämän jälkeen jalkapalloa ja neuvoja pysyä sopivana vähittäiskaupassa

19. toukokuuta 2015

Jonathan Barthelmess kertoo elämästä yli keittiön ja neuvoja helsinkiläisille kokkeille

12. toukokuuta 2015

Jason Grant puhuu suunnittelijoiden tilat ja salaisuuden täydelliseen kotiin

28.4.2015

Arthur Galan keskustelee pitkäikäisyydestä muoti- ja elämässä kiitotien ulkopuolella

23. huhtikuuta 2015

Vincent Fantauzzo keskustelee elämästä kangasta takana ja neuvoja aspiraalisille taiteilijoille

26. maaliskuuta 2015

Joe Snell puhuu palkittua kotisuunnittelua upealle paskiaiselle

22. tammikuuta 2015

Neale Whitaker - Suunnittelusta, unelmista ja elämänneuvoista

1. syyskuuta 2014

Matt Moran - Keskustelee ruokaa, leluja ja elämää

26. elokuuta 2013

Man About Town: Bradley Cocks, perustaja - Hotelinsider.com

Mielenkiintoisia Artikkeleita

5 viileää tapaa käyttää mustavalkoista (vaikka se on kuuma)

Ansel Elgort on johtava tapa miehille, jotka käyttävät vanhoja graafisia tulosteita uudelleen

Best Dressed Men viikosta, joka oli Feat. Jamie Foxx, Ryan Reynolds & Idris Elba

Paras Blazers & Brands For Men Osta heti