Todellinen syy sinä et koskaan ole muotoa ja mitä tehdä sen suhteen

Anonim

Henkilökohtaisena kouluttajana saan käsityksen monista ihmisen käyttäytymisestä.

Oma keskiviikkona keskiviikkona voidaan käyttää stressaantuneen keskitason johtajaa pienyrityksessä, jolla on identiteettikriisi, ei nukkunut ja myöhästynyt koulutukseen.

Keskipäivällä, asiakas, joka lensi yönä ennen Pohjois-Amerikasta 4-5 tunnin nukkumassa, käy lämpimästi keskustellessamme afrikkalaisen poliitikon pääsystä putkilinjoihin.

Mielentila, jota tarvitset

Nämä ovat täydellisiä esimerkkejä asiakkaista, jotka voivat näyttää 110-prosenttisen keskittymän istuntoon ja sitten napsauttaa kokousvalmisteluamme, kun lopetamme, kun he matkustavat kaupunkiin allekirjoittamaan miljardin dollarin vuokrasopimukset.

He ovat täysin erilaisia ​​ihmisiä, jotka elävät todellisuuttaan, niin intensiivisesti eri tavoin, niin kiireisinä. Ja se on tyyppiä sinun tarvitsee tulla, jos haluat tulla sopivaksi, repimällä, jakamalla tai mikä tahansa fyysiset tavoitteet.

Mutta miksi et koskaan pääse sinne?

Intensiivisyys on itsensä pysyvää. Kun puut katoavat metsään, meidän kykymme keskittyä käsillä olevaan tehtävään mehiläisluetteloidemme pilveten. Olipa toimistoaikasi kello 10.00-18.00 tai klo 5.00-12.00, "varattu" on tyypillisesti termi, jonka heitämme, kun olemme menettäneet aikataulun hallinnan ulkoisten muuttujien vuoksi.

Sinun valintasi tulevat reaktioiksi ja menetät kontrollin

Jos olet kelvoton, todennäköisesti käytät seisokkeja jumissa eikä palauta. Kun kunto Yoda kerran sanoi: "Poisimme hyvät aikomuksemme, terveellistä elämää ulos ikkunasta". Toisin sanoen saat paskaasi kuntosalin ulkopuolella ja näet tuloksia.

Viikkoasi eivät ole varovasti tullut varattu

Mallit ovat ilmeisiä työskennellessäsi työvuoroja, katsokaa asiakkaita koko päivän tai tiedät, että torstaisin on interstate-matkapäivä. Meistä tulee stressaantuneita ja kiireisiä, kun painotamme rajoja, kun näemme nämä ennustettavat mallit ja tehdään päätöksiä, jotka vaarantavat suorituskyvyn kuntosalilla.

Yliopistuminen Viikonloppuisin on suurin virhe

Näin varmistat, että sinulla on vain vähän aikaa lepoa varten. Lepoajan ja kuntoutuksen aika on yksi yleisimmistä skenaarioista. Samoin yli viikonloppujen tekeminen yleensä jättää ammattilaiset loppuun viettämään viikonloppua ja etsivät numbing käyttäytymistä, kuten huono ruokavalintoja ja liikaa alkoholia.

Nämä tottumukset yhdistyvät itsestään

Joku, joka kamppailee, etsii varmuutta. Vaikka joku, joka on hänen pelinsa päällä, näyttää luottavaiselta ja kykenevältä. Muut ihmiset näkevät entisen sotkuisena, jälkimmäisenä johtajana. Messkaa etsitään juoda perjantaina, johtaja on tavoitteita lyödä ja kasvaa aikaisin ajaa lauantaina.

Heillä on hyvin erilaisia ​​viikonloppuja ja koska sykli jatkuu, heitä kohdellaan eri tavoin ja kasvaa eri tuloksiin. Nämä tulokset on asetettu päivittäisessä käyttäytymisessä.

Yritä päästä eroon joustavuudesta

Se on aina helpommin sanottu kuin tehty, mutta suorituskyky on tiedossa, missä haluat päästä ja optimoida päivittäiset valintasi saadaksesi sinut sinne.

Istumalla ja asettamalla etusijalle tärkeä asema nykyisessä elämässäsi, voit saada valtavan selkeyden päivittäisistä rutiinivalinnoista, joita sinun on tehtävä. Ensimmäinen vaihe on tunnistaa, mikä on sinulle tärkeä ja mitä sen on sovi mukaan joka viikko.

Sieltä tavoitteet voidaan asettaa eliminoimaan regressiiviset käyttäytymisesi, jolloin aikaa liikkumiseen eteenpäin.

Beyonce, kuten sinä, on vain 24 tuntia päivässä. Juominen, televisio ja sosiaalinen media yhdistettyinä käyttävät valtavasti aikaa. Numbing-käyttäytymiset, jotka häiritsevät mielen, toimivat vuorovaikutusmekanismina päivittäisen intensiteetin suhteen.

Oletetaan yksinkertaiseksi tapaustutkimukseksi, että teet:

  • 3 tunnin juominen perjantaina ja lauantaina
  • Yhdessä tunnin tunti-TV: n kanssa
  • Facebookin ja Instagramin tarkistaminen 5 minuuttia kolme kertaa päivässä.

Tämä vastaa 14 tuntia ja 45 minuuttia viikossa, mikä vastaa 22% tai heräämisaikaa tai 2 tuntia liikuntaa päivässä.

Alleajoitus, harjoittelu ja ruoanvalmistusaika ovat päämäärän luomisessa selkeyden vuoksi.

Oman elämän vaiheen ymmärtäminen, painopisteet ja valintojenne vaikutukset ovat avainasemassa, jos tila on tehdä unelmistasi todellisuus.

Toisin sanoen, kun teet aikaa kuntoa varten, tasapainottakaa aikataulusi painopisteidesi mukaan ja pidä kiinni aseistasi. He tarvitsevat täydellisen henkisen ja fyysisen huomionne kasvaa.

Jordan Ponder on Paramount Recreation Club & Transform Healthin perustaja Sydneyssä, Australiassa. Transform Health on luotu innostaa tavanomaista terveyttä ja parantaa suorituskykyä. Ota yhteyttä Jordaniin ravitsemus-, kunto- ja elämäntapakonsultaation järjestämiseksi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta