Qantasin päätös ensisijaisesti mielenterveydelle on erinomainen liikematkalaisille

Anonim

Lentomatkalla on aina ollut erinomainen tekosyökalu, joka katkaisee puhelimen käytöstä ja jättää sähköpostiasi.

Kuitenkin Qantas hiljattain korotti pelinsä, priorisoimalla asiakkaiden mielenterveyttä ja mahdollistanut heille mahdollisuuden ottaa lennonlähetys-meditaatio-ohjelmaa, "Suunniteltu herättämään rauhan tunteen ja auttamaan sinua (lentämään) ilmassa."

Ohjelma toteutetaan videojonon kautta, jossa on 10 minuutin ohjattu meditaatioistunto; joka on asetettu antennin kuvaksi joitakin kauneimmista maisemista ympäri Australiaa.

Qantas-lehdistötiedote kertoo, että asiakkaat voivat valita viidestä erilaisesta kohtauksesta, kuten australialaisista aavikoista, hökkeleistä, rannikoista, metsistä ja sijainneista, kun he kuuntelevat meditaatiota. "

Qantasin pääkonttori Vanessa Hudson kertoi laajennetusta lennonvideosta, että asiakkaat pääsivät lisäämään "minulle aikaa" lennon aikana.

"Asiakkaat kertovat, että he arvostavat, että he voivat ottaa aikaa itselleen lennolle ja katsella elokuvaa tai lukea kirjaa, ja nyt voimme auttaa heitä löytämään hieman ylimääräistä rentoutumista ohjaavalla meditaatiolla."

Sarja on tällä hetkellä nähtävissä YouTubessa, ja viehättävä virtuaalitodellisuusversio voidaan ladata ennen Qantas VR App: n kautta.

Mutta niille, jotka haluavat kokeilla sitä laivalla, videolevyt ovat saatavilla kesäkuusta Qantasin infrapunavälinejärjestelmästä.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta