Pariisin muotiviikko 5. päivä: Lanvin, Thom Browne, Paul Smith & Ami

Anonim

Tämä kausi Pariisi ei ollut polttavaa, vaan kiehui tavallisessa numerossa. Vaikka Lontoo ja Milano olivat kovia seuraamuksia, Pariisissa ilmeni joitain yksinkertaisia ​​ja kauniita vaatteita, mutta mitään, joka työnsi rajoja britti- ja italialaiskollegoillensa.

Mutta ranskalaiseen muotoiluun tai ainakin miesten vaatteisiin on varaa, ja kun otetaan huomioon viimeaikaiset hyökkäykset, kaupunki on edelleen surussa. Jopa Lanvin ei näyttänyt vaikuttavan, mikä oli Lucas Ossendrijverin kymmenvuotispäivää suunniteltaessa brändiä, mutta se näytti olevan uudempi kuin uusi.

Mutta se ei ollut huono uutinen, erinomaiset perusteet ja ilmeiset yksityiskohdat, joita odotat ranskalaisilta.

Thom Browne

Jokaisella Thom Browne -musiikilla on teatriteettia, ja tällä kaudella oli René Magritte surrealismi, jossa oli bowler-hat-maskit ja pehmoiset koiranpohjat. Kokoelma, joka seurasi, muistutti matkustusvaatteita viime vuosisadan alusta; kultaisen aikakauden uudistettu muotikuvio, jossa hylättiin juna-asemalla esteettinen Paddington Bear.

Päällystakkeita leikattiin erilaisiin koristeluihin, hihojen ja helmien leikkauksesta, niin että ne tuntuivat applikoituneiksi antamaan vaikutelman kulumisesta, turkista ja brodeeratuista paska-motiiveista. Yksi teknisesti silmiinpistävistä kappaleista oli kolmio plaid coats tehty turkisten ja nauhat, erittäin haute couture tekniikka arvoinen Chanel. Kokonaisuudessaan kokoelmalla oli tunne kaipua ja tristesse, mutta silti säilynyt huumorintaju ja mielikuvitukselle, josta Thom Browne tunnetaan.

Paul Smith

Jokaisella Paul Smith -messuilla on taattu kahdesta brändin allekirjoituksesta: Stripes ja räjähtävä väri. Paul Smithin syksyn ja talven kokoelma oli kaiken odotettavissa, klassisen räätälöinnin ja swinging Sixties Lontoon melange.

Vihreiden ja punaisten (ja niiden johdannaisten) päällystakit olivat päivän järjestystä, kun taas pukujen siluetti oli ohut lonkan päällä, mutta jalomielinen. Moderni pinstripes oli kohokohta, jossa harva raidoitus tekee lausunto sopii.

Yksi tämän kauden erottuvista väreistä, kyyhkysiverä, oli läsnä useissa ulkonäön housuissa, jalkineissa, neuleissa ja silmiinpistävässä nahkahousussa.

Olenko minä

Vuodestaan ​​lähtien Ami on nopeasti tullut Pariisin muotiviikolla, koska se sisältää kaiken, mikä on pohjimmiltaan ranskalainen muotoilu.

Erityisesti kokoelma osoitti Amin olemuksen rennon, mukavan sovituksen ja laadun valmistuksen kautta. Muiden suunnittelijoiden tavoin kameli oli vahva kohta, mutta pistooli ja luumu olivat uusi vastalausupaikka talvipukuihin.

Ruutupiirroksen takit olivat luistelijaiset, kuten jos Ami-mies oli luopunut potkuvalaisimista. Bomber-takki oli vahva piirre, kun taas puskurin takit olivat suunnittelija- hoitoja, kontrastisuihkulla ja valaisevalla valmistuksella.

Ehkä kaikkein rohkein kappale ei ollut kuohuviini hopea peacoat, mutta vauvan sininen miehistön kaulanauha pukeutunut vastaavia housuja - jotain, joka kerää vääränlaista huomiota Pariisin kaduilla.

Klikkaa diaesitystä Pariisin muotiviikon AW16-sarjan 5 päivän kohokohdista

RELATED: Paris Fashion Week 4. päivä: Dior Homme, Balmain & Hermès
RELATED: Pariisin muotiviikko 3. päivä: Ann Demeulemeester, Givenchy & Loewe
RELATED: Pariisin muotiviikko 2. päivä: Dries Van Noten, Louis Vuitton & Rick Owens
RELATED: Pariisin muotiviikko 1. päivä: Valentino, Haider Ackermann & Raf Simons

1/61

2/61

3/61

Mielenkiintoisia Artikkeleita

5 viileää tapaa käyttää mustavalkoista (vaikka se on kuuma)

Ansel Elgort on johtava tapa miehille, jotka käyttävät vanhoja graafisia tulosteita uudelleen

Best Dressed Men viikosta, joka oli Feat. Jamie Foxx, Ryan Reynolds & Idris Elba

Paras Blazers & Brands For Men Osta heti