Panerai Luminor California 8 päivää DLC käyttää kellonajan suosituimpia ominaisuuksia

Anonim

Se on aina jännittävä uutinen, kun Panerai ilmoittaa ajastimen ja viimeisin jatkaa tätä suuntausta italialaiselle ylelliselle kelloseppälle.

Kiitos Panerai Luminor Kalifornian 8 päivän DLC 44mm PAM00779 -kellosta, joka vie kaikki Officine Panerain määritellyt (ja haluttuihin) ominaisuuksiin ja vie sen maskuliiniseen kappaleeseen, joka on tehty erottumaan kaikista ranteista.

PAM0079: ssa on tunnusomaista 44 mm: n Luminor-kotelo, joka on valmistettu DLC (Diamond Like Carbon) -päällystetystä titaanista, joka takaa maksimaalisen kestävyyden ja naarmuuntumisen tinkimättä keveydestä. Tämä sisältää myös pakollisen sillanvivun laitteen. Kalifornian dial-näkökulma on peräisin kelloseppien sotilaallisista juurista, jotka pitävät asioita erittäin puhtaina vain tuntien ja minuuttien funktiona pariksi arabi-roomalaisin numeroin merkittyjen ja termisesti sinisten käsien kanssa. Muita viileitä tapaamisia ovat Panerain sisäinen Caliber P.5000 -mekaaninen liike, joka antaa miehen 8 päivän tehovarannolle.

REALTED: Panerai avaa ensimmäisen Australian Boutique Melbourne

Käsittelemätön ruskea nahkahihna kiillottaa asioita mukavasti kontrastin beige-ompeleella ja lämpimällä leimalla varustetulla OP-logolla. Laatikossa on myös musta musta kumihihna, jos maallisiin harrastuksiin kuuluu vähän sukellusta - Panerain tehtävä on sen 300 metrin vedenpitävyysluokitus.

Houkuttelevin uutinen on kuitenkin todennäköisesti kellon hinta, joka tulee 7 900 euroon - merkittävä edellinen Panerai-julkaisu, jolla on paljon samanlaisia ​​ominaisuuksia, mutta vähitellen muutamia tuhansia euroja enemmän.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta