Online Watch Shops palata Perfect Luxury Timepiece

Anonim

He sanovat, että tieto on paras ase, ja siitä tulee tarve tuntea parhaat online-markkinapaikan hallitsevat vähittäismyyjät. Sveitsiläisestä ylellisyydestä edulliseen rakastettuun, tämä on oppaasi täydellisen ajastuksen löytämiseen verkossa täydellisen mielenrauhan avulla.

Chrono24

Chrono24 on Karlsruhessa Saksassa yksi maailman tunnetuimmista verkkokauppiaista, joka liittyi markkinoille vuonna 2003. Heidän palvelunsa on peräisin yli 10 000 ammattimaisen jälleenmyyjän ja yksityisen myyjän yli 90 maasta, joissa on yli 300 000 kelloa tarjota milloin tahansa. Tuotemerkkejä ovat mm. Rolex, Omega, IWC, Breitling, Patek Philippe, Audemars Piguet, Panerai, TAG Heuer, Tudor, Cartier ja Montblanc.

Aitous on taattu Chrono24: n ostajasuojausohjelmalla, johon kuuluu yli 2 000 suojattua jälleenmyyjää, jotka arvioidaan talon sisällä ennen kuin he voivat myydä omalla sivustollaan. Myös takeet, kuten henkilökohtainen tuki myynnin jälkeisille asioille. Jotta lisää mielenrauhaa, Chrono24 ei salli jäljennösten tai väärennösten myyntiä, ja kaikkien jälleenmyyjien on tutkittava kellon aitous ja lueteltava kaikki tunnetut muutokset mahdollisimman yksityiskohtaisesti kohteen kuvauksessa ennen myyntiin.

Kaikki tilaukset Chrono24: n kautta ovat täysin vakuutettuja ja niissä on seuranta-tunnus. Sivusto on täysin optimoitu sekä kansainvälisille että ostajille ja myyjille, joiden sisältö on 22 kielellä.

SHOP CHRONO24

Herra Porter

Toinen tärkeä mies miesten ylellisyystilaisuudessa on palkittu MR PORTER, joka saapuu Iso-Britanniasta. Lisäksi high-end-miesten muodin lisäksi heillä on myös vaikuttava valikoima uusimpia kelloja brändeistä kuten Breitling, Bremont, IWC, Jaeger-LeCoultre, Panerai, Piaget ja TAG Heuer vain mainitsemaan muutamia. Heidän kellon palvelu tarjoaa ilmaista toimitusta 170 maahan samalla päivällä Lontoossa ja New Yorkissa.

Tämä vahvistuu entistä paremmin ajoituksen aitousturvalla, joka tulee olemaan valtuutettu vähittäiskaupan kumppani jokaiseen tuotemerkkiinsä. Heidän mielenkiintoisen katselusisinsä, joka on parhaillaan valittuna, antaa MR PORTERille säännöllisesti tarjota yksinoikeuksia ja rajoitetun version malleja, jotka ovat vain heidän saatavillaan. Varustamo puolestaan ​​on vakuutettu ja jäljitetty, kunnes se saapuu kotiovellesi ja ostajat voivat ilmoittaa paketin saapumisestaan.

MR PORTERilla on myös 24/7-palvelu mikäli jälkikäteen myytäviä kyselyitä. Heidän jälkihoitopalvelunsa sisältää myös viiden vuoden takuun kaikille työosille ja valmistusvirheille.

SHOP MR PORTER

Hodinkee

Tiedät blogin, tiedät nyt kaupasta. Se oli vain ajankohta ennen kuin maailman arvostetuin online-katselujulkaisu avasi oman myymälänsä. Kuten MR PORTER, Hodinkee on valtuutettu kelloalan jälleenmyyjä niille tuotemerkkeille. Tämä sisältää hyvät sekalaiset sveitsiläisiä, saksalaisia ​​ja japanilaisia ​​nimeä, kuten Grand Seiko, NOMOS, TAG Heuer ja Vacheron Constantin. Julkaisu perustettiin New Yorkissa vuonna 2008 ja se on hankkinut haluavansa tuotetta, joka on suunniteltu yksityiskohtaisesti, muotoiltu huolella ja rakennettu viimeiseksi. Kuten useimpien online-myymälöiden myydyissä tuotteissa, Hodinkee tarjoaa vakuutuksia jokaiselle kellolle, joka lähetetään osoitteeseen kaikkialla maailmassa. Ne tarjoavat myös ilmaisia ​​palautuksia ja vaihtoja 7 päivän kuluessa ostosta.

SHOP HODINKEE

Jomashop

Toinen hyvämaineinen online-watch-jälleenmyyjä, joka saapuu New Yorkista, on Jomashop. Nämä kaverit ovat olleet noin vuodesta 1987 ja ovat erikoistuneet tukkukaupan hieno ylellisyystavaroita, kuten kellot kilpailukykyisin hinnoin. Niiden valikoima sisältää sekä uusia että aikakauslehtiä joidenkin alan arvostetuimmista kellojen valmistajista, kuten Baume & Mercier, Panerai, Cartier, Rolex, TAG Heuer, Tissot ja muut. Niiden aitousohjelmalla varmistetaan, että kaikki uudet ja hylättyjä tavaroita taataan autenttisesti ostojen kautta valtuutettujen jälleenmyyjien ja jakelijoiden kautta. Kaikissa uusissa malleissa on alkuperäiset valmistajan sarjanumerot sekä 1-5 vuoden takuuohjelma. Kaikkiin lähetettyihin tuotteisiin sisältyy myös täysi vakuutus.

SHOP JOMASHOP

Autenttiset kellot

Autenttiset kellot ovat olleet noin vuodesta 1979, ja se näkyy selkeästi sen paljain luiden sivuston suunnittelussa. Jokes syrjään, emme sano, että he eivät ole työssä. Perheyritys aloitti toimintansa valtuutettuna kellojen ja korujen jälleenmyyjänä ennen kuin he siirtyivät verkkoon ja perustivat toimiston Etelä-Kaliforniassa.

Sieltä he ovat tarjoutuneita maailman halutuimmista sveitsiläisistä kelluuksista erittäin kilpailukykyisillä hinnoilla samoin kuin samat palvelut kuin 70-luvulta lähtien. Kaikkien tässä myydyissä kelloissa on täysin uusi nimi ja 100 prosenttia aito. Odota nimiä, kuten TAG Heuer, Breitling, OMEGA, Rolex, MontBlanc, Panerai ja muuta. Kaikki kulkuneuvot ovat täysin vakuutettuja valituille maille, joten tarkista asiakaspalvelu ennen kuin vedät liipaisinta.

SHOP AUTHENTIC WATCHES

Jura kellot

Liittyminen Yhdistyneen kuningaskunnan ylimääräisten kellojen jälleenmyyjiin on Jura Watches. Nämä kaverit ovat erilainen, vaikka heillä on 7 nykyistä tiiliä ja laastin putiikkeja mukana niiden sähköisen kaupankäynnin sivusto - kaikki ovat valtuutettuja jälleenmyyjiä tuotemerkkejä he varastossa. Perheyritys harjoittaa kumppanuuksia brändeillä kuten Breitling, Grand Seiko, TAG Heuer, Longines, Oris ja Bremont. He myös huolehtivat markkinoiden edullisemmasta päästä, kuten Junghans, G-Shock, Victorinox ja Daniel Wellington.

Ne tarjoavat myös viileitä tarjouksia, kuten maksuttoman kellonkeittimen, jonka tilaukset ovat yli £ 1 000 tai palvelu, jonka ostajat antavat ranteen mittasuhteilleen, että kellon ennalta säädetty ennen kuin se saapuu kotiovellesi. Toimitusosastolla Jura voi tarjota seuraavana päivänä toimituksen Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Kansainvälisille ostajille voi ostaa myös Juraa maailmanlaajuisen toimituspalvelun ansiosta.

SHOP JURA KATSOO

Bobin kellot

Bob's Watches on yksi suurimmista ja luotetuimmista nimeistä esillä olevasta ylellisyydestä. He aloittavat kaupankäynnin vuonna 1999 ja ovat sen jälkeen rakentaneet nimenomaan Rolexin erikoisvaraston, mutta he käsittelevät myös katsojia kuten Patek Philippe, Panerai ja Cartier. Olitpa sitten ostamassa tai myymässä korkealaatuista ajastinta, Bobilla on tietoa ja asiantuntemusta saada se valmiiksi. Kaikki Rolex-rannekellot tarjotaan Californian-pohjaisesta sivustosta ovat sertifioituja aitoja, kun taas kansainväliset toimitukset ovat saatavilla. Muista tarkistaa verot, joten ei ole mitään ikäviä yllätyksiä.

SHOP RYHMÄN NÄKYMÄT

Farfetch

Aloittaminen elämästä online-muotikohde Yhdistyneestä kuningaskunnasta vuonna 2008, Farfetch on nopeasti sopeutunut itsensä ylivoimaisen vähittäismyynnin voimatekijäksi. Hop on heidän katselusivunsa ja sinua tervehtii pienellä, mutta huolella arvostetulla valikoimalla kellokoneita useista sveitsiläisistä nimistä suunnittelijan tarrojen rinnalla. Mieti kaikkea Bell & Rossista Gucciin G-Shockiin Ulysse Nardiin.

Sivusto on myös luokitellut intuitiivisesti kellot, jotka perustuvat kilpa-, sukellus-, lentoliikenteeseen ja suunnittelijaan, jotka tekevät helpon selausprosessin. Hinnat voivat vaihdella muutamasta sadasta Daniel Wellingtonille muutamasta tuhannesta Zenithille, joten sinun paras panoksesi on lyödä sivustoa itse nähdäksesi mitä olet tekemässä. Farfetch tarjoaa kansainvälisiä toimituksia UPS-standardin tai DHL Expressin kautta.

SHOP FARFETCH

Selfridges

Ymmärrät heidät Yhdistyneen kuningaskunnan high-end-tavarataloiksi, mutta mitä et luultavasti tiedä, oli se, että Selfridges myy myös joitain verisiä hienoja kelloja verkossa. Niiden valikoima koostuu sekä brändeistä kuten Baume & Mercier, Bell & Ross, Blancpain, Bremont, Cartier, IWC, Hublot, Jugnhans, TAG Heuer, Zenith ja Apple.

Kansainvälistä toimitusta katetaan ja asiakkaat voivat seurata tilaustaan ​​käyttäjätunnuksensa kautta. Selfridges voi myös lähettää päivityksiä pakettisi puhelimeesi tekstin kautta, jotta tiedät tarkalleen, milloin se saapuu.

SHOP SELFRIDGES

Harrods

Harrods ei myy vain kellot, vaan kouluttaa asiakkaita kaikesta tyylistä ja komplikaatioista varmistaakseen, että valitset täydellisen kappaleen sopivaksi elämäntapaanne. Venture verkossa ja voit hauskaa tuotemerkkejä kuten Breitling, Cartier, Jaeger-LeCoultre, Montblanc, Hublot ja TAG Heuer.

Harrodsin nimi ei tarvitse käyttöönottoa, mutta jos se ei tiennyt, se on yksi vuonna 1934 perustetusta Britannian tunnetuimmista luksusmarkkinoista. Niiden tiilien ja laastien myymälöissä on hieno katselokero, joten voit olla varma, että kaikki ne myyvät verkossa on 100% uutta ja aitoa. Toimitus on saatavilla kansainvälisille asiakkaille.

SHOP HARRODS

kultasepän

Britannian varautumattomuudesta ei ole pulaa ja Goldsmithin toinen maininta on lisätä luetteloon verkkokauppojen jälleenmyyjille. Englannissa toimivat Goldsmith's ovat Rolexin virallinen jälleenmyyjä, mutta ne tarjoavat paljon enemmän. Uudet rannekellot, ylellisyyskellot, suunnittelija-kellot, yksinoikeudenkäynnit, valmiiksi omistamat älykkäät kellot; sinä nimeät sen ja Goldsmithin todennäköisesti se varastoi sen.

Niiden brändisalkku sisältää suuret lipputunnukset, kuten Omega, IWC, Cartier, Zenith, Breitling, Bremont, Nomos, TAG Heuer, Tudor ja paljon muuta. Mielenrauha on myös siellä, kun Goldsmith's on Yhdistyneen kuningaskunnan suurin valtuutettu jälleenmyyjä ylellisyystuotteiden ja sveitsiläisten kellojen osalta.

SHOP GOLDSMITH'S

Saks Fifth Avenue

Astu sisään yhdestä New Yorkin hienoimmista luksusmyymälöistä tarvitsematta mennä New Yorkiin. Saks Fifth Avenuella ei katsella verkkoja, ja voit odottaa tuotemerkkejä kuten Alpina, Baume & Mercier, Longines, Tissot ja Victorinox.

Toimitus kansainvälisesti on myös tuulta nyt paikallisen valuutan hinnoittelun ja mahdollisten kulujen ja verojen laskemisen perusteella. Asiakkaat voivat valita vakio (7-14 päivää) tai pikalähetys (5-9 päivää).

SHOP SAKS VIIDES AVENUE

Neiman Marcus

Saksin jälkeen on toinen amerikkalainen ylellisyystavaratalo, Neiman Marcus. Nämä kaverit ovat pääkaupunkiseudulla Dallasissa, Texasissa ja tarjoavat rajoitetun mutta erottuvan rivikohdan online-asiakkaille. Hinnat voidaan näyttää paikallisena valuuttana, ja tulleja ja veroja lasketaan sinulle kassalla. Mukana alhaiset kansainväliset toimituskulut ja Neiman Marcus voisi olla lippusi uusiin rannekkeisiin.

Heidän luettelo on suunnittelija, joka keskittyy brändeihin kuten Bvlgari, Chopard, Franck Muller, Hermes ja Piaget.

SHOP NEIMAN MARCUS

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta