OMEGA Rocks Denim Rautatientorille viimeisimmäksi julkaisuksi

Anonim

Denim oli kerran sinisen kauluksen sukupolven olennaisia ​​työvaatteita. Ei tänään. Sveitsiläinen kelloseppä OMEGA on ottanut klassisen kudoksen ja muokannut sen yhtä klassiseen kelloonsa, Railmaster.

Rautateiden työntekijät olivat alun perin suunnitelleet rautatieyhtiöitä vuonna 1957 antimagneettisten ominaisuuksiensa ansiosta. Tänään se on herättänyt 40 mm: n ruostumattomasta teräksestä valmistetusta kappaleesta, jossa on hihnan ja soittimen denimin allekirjoitusmerkkejä. Nykyaikaisissa design-nimityksissä on ainutlaatuinen kartiomainen kruunu, sininen denim-malli harjattu valitsin, punainen "Railmaster" -logo, joka on innoitettu farkkujen ompelemalla ja edellä mainitulla Nato-hihnalla, jossa on kontrastia valkoisia ompeleita ja ruskeita nahkoja.

Aikakappaleen huippu paljastaa OMEGA: n todetun Co-Axial Master Chronometer Caliber 8806: n, joka on magneettisesti suojattu liike, joka on 15 kertaa kestävämpi kuin magneettinen häiriö. Sveitsin Federal Metrology Institute (METAS) on luonnollisesti sertifioitu alan parhaimmillaan.

Kelloa kiillotetaan naarmuuntumattomalla safiirikristallikupilla, jossa on heijastamattomia hoitoja, jotta se sopii päivittäiseen kulutukseen.

Mitään virallista australialaista hinnoittelua ei ole vielä annettu, mutta OMEGA-denim Railmaster, jolla on NATO-hihna, myydään hintaan 4 900 Yhdysvaltain dollaria, kun taas teräksisen rannekkeen versio myy 5000 Yhdysvaltain dollaria.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta