OMEGA julkaisi mahtava Superhero Watch mutta et voi sitä, koska se myydään 2 tuntia

Anonim

Yksinoikeusajankohdan hankkiminen voi olla epäselvä peli. Yöpyminen Sveitsin ylellisovellin OMEGA julkaisi toisen kellon itsestään suosittuun #SpeedyTuesday-kampanjaansa - konseptin, joka sallii internet-taitavia asiakkaita ympäri maailmaa ostamaan yksinoikeuden Speedmaster-kappaleen, joka on saatavana vain @OMEGA Instagram -kanavan kautta.

Se on älykäs markkinointi, mutta se on myös varmuuskopioitu hauska hieno ajastin ja jos tarvitset todisteita siitä, miten kaikki 2 012 kappaletta myydään alle kahden tunnin ääni?

Se on nopeampaa kuin rakentaa yksijalkainen IKEA-jakkara. Ansaitseva syyllinen oli OMEGAn Speedmaster Limited Edition 42mm "Ultraman", joka täytti sen varauksen noin 1 tunti, 53 minuuttia ja 17 sekuntia.

Ylivoimainen rannekoru on kunnianosoitus japanilaiselle Superhero-hahmolle, joka tunnetaan nimellä Ultraman, joka hallitsi televisioruutuilla 1960-luvun lopulla. Ajattele häntä Kaijun "jättimäisen hirviön" genren perustajajäsenenä samoin kuin Godzillan kuvakkeita.

Kello ottaa inspiraation tästä kiikarikirjoituksesta samalla, kun se yhdistää sen OMEGA: n 1967 "Moonwatch" - joka tunnetaan myös kuun ensimmäisenä kellonaikaa lainattuna aitoina avaruusmatka-aineina.

Kellojen samankaltaisuudet ovat samat mitat ja sävyttämättömän oranssin sävy. Tämä värimaailma ulottuu myös mustalle ja oranssille kehykselle, joka on asetettu eloksoituun alumiiniin. 42 mm: n ruostumattomasta teräksestä valmistetusta kotelosta löytyy OMEGA: n 1861-kalibrointiliike, joka tarjoaa tunteja ja minuutteja kolmen aikajänteen laskurin rinnalla. Kontrasti on ilmeinen mustan ja oranssinvärisen soittimen ansiosta, jolla on hienot merkkikohtaiset yksityiskohdat ja vanhentuneet lumityöt.

Yksi pääsiäismuna, joka on varma, on minuutti, joka kestää kolme tuntia, ja siinä on kolme ensimmäistä minuuttia oranssin poimimalla - Ultramanin kimppu, joka pystyi vain pysymään superhero-tilassa 3 minuutin ajan. On myös piilotettu siluetti sankarista sekuntien subdial klo 9, joka on paljastettu erityinen työkalu, joka tulee kellon kanssa. Tämä työkalu on mallinnettu Ultramanin "Beta Capsulesta", jossa on UV-lamppu, joka paljastaa kuvion, kun se loistaa valitsimella.

Kauniisti pyöristetty on 48 tunnin virtalähde, 50 metrin vedenkestävyys, NASA-kaiverrus takakannessa ja musta ja oranssi NATO-hihna sekä varaton musta nahkahihna. Ne, joiden onneksi saada yksi, voivat pitää sen turvallisena viileässä kuusikulmainen laatikko, joka on kunnianosoitus futuristiselle taulukolle, jota Ultraman Monster Attack -tiimi käyttää.

OMEGA Speedy tiistai 2 "Ultraman" myytiin 7, 100 dollariin, ja voimme vain kuvata, miten me ajattelimme uutisista läpi Ultraman GIF-sarjan.

Kun kello ilmoitettiin.

Kun kellonaika loppui.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta