Off-White's Virgil Abloh on Louis Vuittonin uusi miesten asusteiden taiteellinen johtaja

Anonim

Valtava uutinen maailmanlaajuisesta muotikuvasta LVMH: n kanssa ilmoittaen, että Off-White-suunnittelija Virgil Abloh on noussut alukseksi Louis Vuittonin miesten vaatetusalan johtajaksi.

Abloh ja hänen Off-White-brändi ovat maailmanlaajuinen voima streetwear-näyttämöllä, mutta ennen sitä amerikkalainen suunnittelija nousi esiin Kanye Westin luovaa ohjaajana. Hän julkaisi hiljattain joukon yhteistyössä olevia Nike-tennareita, jotka ovat muuttuneet joistakin maailman halutuimmista potkuista.

Vaikka Ablohin saapuminen Louis Vuittoniin viime kuukausina oli huhu, se on tähtien perintö, jonka hän siirtyy edeltäjältä Kim Jonesilta, joka on mielenkiintoisin kehitys. Jones oli Louis Vuitton x Supreme -yhteistyön takana, joka yllätti ylellinen eurooppalainen brändi taitavaksi tuottoisaksi uudeksi markkinaksi.

Voiko Abloh luoda tätä samaa hypeä lisäämällä omaa kosketusta Off-White-taikuudestaan? Vain aika näyttää.

"Olen iloinen. Tämä tilaisuus miettiä, mitä seuraavassa luvussa muotoilu ja ylellisyys merkitsee brändillä, joka edustaa huippu ylellisyyttä, oli aina tavoitteeni villinä unissani. Ja näyttää nuoremmalle sukupolvelle, että ei ole mitään sellaista tapaa, jolla kenenkään tällainen asema on näyttävä, on fantastisesti moderni henki, johon alkaa ", Abloh sanoi lausunnossaan.

Postin jakama @virgilabloh 25. maaliskuuta 2018 klo 9.43 PDT

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta