Taloudellisin edullisin vaatemalleja miehille

Anonim

Olitpa opiskelija paistettua papuja koskevassa budjetissa, tai suurta ansaitseva herrasmies, joka on tuhlaa viikoittain palkkaa muista keskeisistä klassikoista - halvat puvut ovat kuin tuhma suolisto, joka parhaiten sopii hetken ajan. Nopea muoti, kuten McDonald's, on paikkansa näinä aikoina. Älä tee sitä sartorial-tapana.

Breaking Cheap sopii alas

Edulliset puvut eivät sovi heikkolaatuiseen räätälöintiin tai takkiin ja housuihin, jotka on valmistettu kammottavista materiaaleista ja hämärästä rakenteesta. Miehillä on runsaasti puvustoja useilta arvostetuilta jälleenmyyjiltä, ​​jotka voivat työskennellä toimistossa ja viikonloppuna.

Ja hinnalla, joka jättää sinulle hieman ylimääräisen ka-chingin rintataskussa. Nyt lajiteltu, klikkaa diaesityksen kautta 12 parhaan hinnan alle 350 dollaria. Sitten, oppi palaamaan tämä ulkoasu yhteen.

Keskity Fit

Jopa halvilla puvut sopivat kehoon oikein. Pukun leikkauksen on oltava täydellinen, kehosi ääriviivat kehoon ilman rajoittavia vaikutuksia. Useimpia miehiä ei ole koskaan arvosteltu ammatillisesti, joten tämä on lähtökohta.

Myyjä tai kaveri voivat mitata rinnan, vyötärön ja jalan pituuden ennen kuin harkitset kokoasi. (Puvut eivät ole kuin farkut, joissa voi joskus siipata se, kun ne ovat joustavia). Nyt voit kehittää kehon mittasuhteita ajan tasalla, joten voit ostaa sopivia sekä online- että instore-tyyliä, ja luottaa siihen, että sopivuus on mukava.

Muutokset ovat kaikki

Kun räätälöity puku on paras, sinun on kohdattava Kiinaan ennen kuin saat budjettiin tehtyjä tuotteita. Mutta tämä ei tarkoita sitä, ettet voi muuttaa asioita, oston jälkeen. Koska et ole supermalli, se sopii todennäköisimmin "pois" - liian kauan jalassa tai hieman vyötärössä, koska kuntosaliharjoittelijan jalat pakottivat sinua menemään kokoon housuissa. Yleensä mennä hieman pidempään tai suurempaan kokoon, koska on paljon helpompaa leikata ja ottaa kankaita kuin pidentää.

Ota puku paikallisiin muutoksiin ja pyydä heitä vastaamaan mittaustasi. Hinnoittelu, kuten mikä tahansa palvelu, vaihtelee, joten jos olet vakavassa talousarviossa, tee tutkimustesi. Muista kuitenkin, että olet jo tallentanut muutaman sadan dollarin ostamalla ostokuitit ja korkean katuvälijälle. Jos puku on työhön, saat runsaasti mittaristoa tästä kappaleesta, joten kannattaa investoida. Nyt muutettu, puku näyttää automaattisesti kalliimmalta, mikä on mitä haluat.

Luonnollinen Vs. synteettinen

Jälleen, kuten räätälöity vaihtoehto, sinulla on onnekas löytää puhdas villapuku hintaluokkanne. Puhutaan siis kangasta. Useimmat halvat puvut tulevat materiaaleista, jotka on valmistettu seuraavista synteettisistä kuiduista: polyesteri, viskoosi, elastaani, lycra ja spandex.

Halvimmat puvut nauttivat näistä ihmisen valmistetuista lankoista, joita voidaan tunnistaa niiden kestävästä tuntumasta ja loistosta. Synteettiset puvut ovat kuitenkin lämpimämpiä kesällä ja vähemmän talvella eristäviä, eivätkä ne tunne niin mukavaa koskettaa.

Muita halpoja puvut ovat synteettisiä luonnonkuituja tai ne ovat puhtaasti luonnollisia, kuten puuvillaa. Pellava- ja seerusuojat kuuluvat puuvillaluokkaan, koska ne kaikki ovat peräisin kasveista. Luonnonkuituiset puvut ovat hengittäviä ja tuntuvat miellyttävämmin kulumista, mutta ne usein rypyttää enemmän kuin synteettiset ja eivät ole yhtä tuhoutumattomia.

Lue säännönmukaisesti tarra ymmärtäen, mikä puku kangas yrität ja kokeilla eri sekoituksia. Elastaani ja Lycra tarjoavat lisää venyttelyä, pellava on kesäisin ja rento, ja polyesteri-villan sekoituspuku tuntuu täydelliseltä toimistolle.

Perinteisyyteen työstä

Halpa työpuku näyttää parhaiten perinteisiltä neutraaleilta - mustilta, harmailta, laivastosta ja ruskeilta - sekä vähäisinä tulosteina, kuten sekaisin, kalanruotoina tai hienoina pinstripeinä (ei paksuja tai leveitä pajama-tyyppejä). Ei ole mitään pahempaa kuin puku, joka näyttää uutuutena, ja koska halpa puku voi näyttää vähemmän luksusta kangasta verrattuna ylellisyyteen, pitää asiat klassisessa toimistossa auttavat sinua näyttämään suuaammin.

Lisävarusteiden käyttö kuuluu myös tähän luokkaan. Pidä kiinni liikemättömän siteen kanssa tyylikkäässä raidassa ja väreissä ja leikkele kudotut ja tasaiset vaihtoehtoiset teksturisäädöt. Kiva katselukerrat lisäävät pikaviivejä kokoonpanoon. Samoin kuin laadukkaat, nahkaiset pitsit, juuri kiillotettu. Lisää liivit muodostamaan kolmiosainen puku ja olet mahtava hohtava, heti.

Trend-se viikonloppuna

Koulu lähtee viikolle ja niin on myös harmaa, yksirivinen numero. Viikonloppu tarkoittaa, että toimistosäännöt ovat poissa ja väri ja rakenteeton räätälöinti ovat mukana. Kauniin halvan sovituksen ansiosta voit ostaa jokaisen värin (hyvin, melkein). Mutta värien trendit voidaan kokeilla hieman vähäisessä määrin, ja työskentelemällä joitain sesonkiaikoja, kuten marsalaa, mintun vihreää ja valkoista valkoista, on hyvin toteutettavissa.

Bolder-ikkunapaneelit ja geotulokset näyttävät hyvältä viikonloppuna ja antavat sinulle mahdollisuuden vilkaista persoonallisuutta. Ei innoissaan räätälöinnissä? Pop painettu tasku neliö osaksi navy takki ja löysät solmion ja sukat. Ja voila, olet trendi, terävä ja kukaan ei koskaan tiedä, kuinka vähän olet käyttänyt.

1/19

ASOS

Jos epäilet ASOSin omasta merkistä edullisia vaatteita. Ne tarjoavat valikoiman laihoja tyyppejä ja suurempia ja kooltaan miehiä.

OSTAA

2/19

Jack & Jones

Tämä sileä koboltti-sininen puku tarjoaa venytystä mukavuutta varten. Perinteiset hihat, kaksi nappia avautuvat ja käytännölliset taskut tekevät tästä tyylikkään työn numeron. Saatavana Asosilta.

OSTAA

3/19

Noose & Monkey

Tämä pehmeä, huivin lapels -puku on painettu yhdellä nappilla ja sisäpussilla. Iholla sopivaksi, se on tyylikäs yövaate, joka leikkaa tarkkaan kehoon keskiyönsillä. Saatavilla Asosilla - 330 dollaria

OSTAA

Mielenkiintoisia Artikkeleita

5 viileää tapaa käyttää mustavalkoista (vaikka se on kuuma)

Ansel Elgort on johtava tapa miehille, jotka käyttävät vanhoja graafisia tulosteita uudelleen

Best Dressed Men viikosta, joka oli Feat. Jamie Foxx, Ryan Reynolds & Idris Elba

Paras Blazers & Brands For Men Osta heti