Nykyaikaiset hiustensiirrot ovat tulleet pitkään ja saattavat olla follikkeleiden vapaana

Anonim

Aluksi olen kaksikymmentä seitsemän vuotta vanha, joka on ollut ikuisesti kaljuuntuva 18-vuotiaana.

Se alkoi, kun pääsin geneettisesti alttiin huipuksi "kasvattamaan hiuksiani" Uniin aikana. Minulla oli tukeva ex, joka jälkikäteen, on todella rakastanut minua pelkästään, että hiukseni näyttivät melko kauhealta.

Hän ei koskaan puhunut sanaakaan kaljuuntuneesta luonteestaan ​​(huomaa: hän on värikäs Manhattanilla), eikä vasta 40-vuotisen jotain täytetty äitiystäväni kertoi minulle: "Honey, hiuksesi näyttää paskalta", että tulin pois pimeästä hyväksyä se tosiasia, että minä nuoruuteni päähän. oli kaljuuntunut.

Ehkä siksi minulle annettiin tämä pala kirjoittaa ensimmäiseksi. Onko kaikki D'Margen toimistossa kauniit hiukset? Eivätkö he kärsivät mieskuvion kaljuudesta? Onko tämä rakastetulle ryhmälle suositeltavaa, että saan hiustulppia?

Kaikki nämä kysymykset tulivat nopeasti mieleen, kun näin tämän aiheen ponnahtaa postilaatikkooni. Joka tapauksessa, tässä olemme. Ja kun istun täällä, kylmällä vedellä kulkee yli melkein kaljuisen hiuspohjan, en voi auttaa, mutta ihmetellä, onko nyt aika hiustulpat.

Kun otetaan huomioon lopullinen pistoke

Lewis Hamilton on nykypäivän hiustensiirtolähetyksen juliste lapsesta

En voi valehdella. Sana "hiustulpat" kantaa negatiivista leimautumista mielessäni. Se muistuttaa minua huonosti hoidetusta, Bronxista Larry David-setistä, joka polttaa liian monta savuketta hänen aurinkosuojatuilla muovipatjan huonekaluillaan. Hän on ehdokas hiustulppa. en minä.

Rakastat häntä, mutta et voi auttaa huomaamaan 7 hiutaleet, jotka eivät peitä kiillotettua päänahkaa. Hiustulpat. tulpat. Gah. Tarinaa sanoja, jotkut, joita en vain pääse alas.

Mutta kun se esitetään eri konteksteissa, ajatus "plugging" minun kuolleet follicles ei kuulosta aivan liian kamala. Tiesin, jos haluan mennä eteenpäin tämän ajatuksen kanssa, minun on nimettävä vaihtoehtoiset termit, kuten "hiustensiirto leikkaus" tai "hiusten palauttaminen". Ole hyvä, älä tee minua kutsumaksi hiukseksi "plugiksi".

Tietämys menettelyistä

Yksi menettelytavoista

Kun voin saada aikaan tämän, tavoitin serkkuni Tommy, joka tekee plastiikkakirurgiaa Long Islandilla. Hän ei tee hiustensiirtoja nimenomaan, mutta tiesin, että hänellä olisi tarvittavat tiedot, jotta voisin selvittää, haluanko hiusten elvyttämisen vai ei.

On olemassa muutamia tapoja tehdä se, joka ei kuulosta minkäänlaista houkuttelevuutta: "läppäleikkaus", "kudoksen laajennus", "päänahan vähennys". mitä todellinen f * ck? Mutta mikä todella resonoi ja mikä on yleisimpiä, se oli hiustensiirto, tekniikka, johon viitattiin lyhyesti aiemmin.

Prosessi on melko yksinkertainen. Joku, joka ei ole serkuni, lähtee pienistä paloista rehevän hiuksen luovuttajan sivustosta, ja käyttää sitä siirteenä istutettavaksi kuolleeseen alueelle. Se on joko sellainen tai minä päätän tatuoida hiuksia pääryyn. Ruumiini on jo 25% päällystetty musteella - en tarvitse enää, ellei se ole todella taideteos, jota voin ihailla joka päivä.

Kuollut alue on etupuolella ja keskellä, Larry David -tyylinen (kiitos genetiikka), miehen kaljuuntuminen. Koska minulla on paksut hiukset, jotka peittävät loput päänahkaani, serkkuni ehdotti, että tekisin loistavan ehdokkaan elinsiirto-leikkaukseen.

Hänellä on kumppanit, jotka tekevät sen ja olen itse asiassa mennyt aikatauluttamaan kuulemisen jonkun kanssa.

Antaessasi epävarmuustesi

Ewan McGregor hiustenlähtöä

Tunne itseni turhaan vai vähemmän maskuliiniseksi, koska haluan hiukseni takaisin? Ei. Olen hämmentynyt sanovan, että harkitsen hiusten leikkausta? Ehdottomasti ei. En usko, että kaveri olisi tunnustettava, koska hän haluaa saada täyden hiuslangan uudelleen.

Melko rehellisesti, enkä ole ajatellut hiustulppia. Tarkoitan hiuskorjausleikkausta, koska olen tottunut kahden viikon välein. Se toimii minun all-musta, Doc Marten tuottaa talven syksy nousta, samoin kuin minun akromaattinen harmaa, vain välttämättömyys kesä-kevät tyyli. Olen kasvanut mukavaksi melkein kaljuisen pään huollon ja puhtaan ulkonäön vuoksi.

Mutta ehkä nyt on aika muuttaa tyyliä? Ei minun vaatteissani, vaan hiuksissani. Vaikka en aio näyttää Thorilta, koska olen vakuuttunut siitä, että minulla ei ole geneettisesti mahdollista, kartiomainen kampa ja sotkuiset pitkät kerrokset olisivat mukava muutos vastakohtana utilitaristisen ilmeen, jonkin aikaa.

Niin lyhyt vastaukseni on, kyllä, saisin hiustensiirto leikkaus - ilman unssia häpeää, turhamaisuutta tai masennusta.

Ja minä tuon saman elein sinut sinne, sinä kaljuinen ihme.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta