Miesten vaatteet Et välttämättä ollut ajatus oli australialainen

Anonim

Kun on kyse muotista, muutamat kaupungit ovat aina valokeilassa. Rakastamme New Yorkia sen loistavasta kaupunkivälieristä, Lontoosta hämmästyttävän englantilaisen räätälöinnin puolesta ja Milanosta huolettoman sprezzaturaansa varten.

Mitä me emme kuule melkein tarpeeksi, ovat Australian brändit, jotka tekevät siitä suurta täällä ja ulkomailla. Maailma ei ehkä vielä puhu Mercedes Benzin muotiviikolla Sydneyssä samalla kunnioituksella kuin Pariisissa, mutta voimme uneksia. Sillä välin juhlimme viileitä australialaisia ​​miesten vaatteita, jotka auttavat tekemään unesta todellisuuden.

Kloke

Paikallinen etiketti Kloke on aviopari Amy ja Adam Coombes. Yhdessä he käynnistävät Melbourne-merkkisen brändin vuonna 2011, palvelemaan heidän progressiivisia mallejaan tyyliin rakastaville massoille. Heidän vaatteensa ovat teknisiä vielä räätälöityjä, helppohoitoja, mutta käsitteellisesti rikkaita, klassisia mutta kookoja. Kloken tavoite on luoda vaatteita, jotka tulevat heidän vaatteensa suosikkikohteiksi, ja jos heidän menestyksensä tähän asti on mitään tekemistä, he näyttävät tekevän juuri tämän.

Kiaya Daniels

Sydney-pohjainen miesten asusteiden suunnittelija Kiaya Daniels on naispuolinen luoja, joka tietää tarkalleen minkä tyyliä tuntevat miehet haluavat. Ennen kuin he pyytävät sitä. Ei nuorisoketjujen tuotemerkki tai yrityksen keikka, Daniels pystyy käsittelemään yksinkertaisia ​​miesten niittejä - rajatut rento takit ja räätälöidyt puuvillahousut ja terävät kauluspaidat - pukeutuvia neutraaleja ja vintage-ilmeitä. Mutta hänen taiteen inspiroima kaltevuus hänen kokoelmistaan ​​- koristeltu takki tai graafinen t-paita - antaa miehille mahdollisuuden sekoittaa julisteen palasiksi must-klassikoita.

Laulu mykistölle

Yksi Australian suurin miesten muotivienti on kulttimerkki Song For The Mute. Nick Woosterin Nick Woosterin mainostama brändi on "ainutlaatuinen, ei vain mitä olen nähnyt Australiassa, mutta rehellisesti, mitä olen nähnyt maailmassa", ylpeä ystävät Melvin Tanaya ja Lyna Ty, ylpeänä edustaa Australiaa kiitotiellä ja suurissa vähittäiskauppiaissa ympäri.

Nuoren etiketin tinkimätön muotoilumalli - valtava keskittyminen etsimään oikeaa kangasta ja esittelemään sen tekstuuria - pimeässä ja moodyväisessä väripaletissa - on siksi, että SFTM on vaatekaappi vaatteissasi. Erityisesti päällysvaatteet.

Strateas Carlucci

Strateas Carlucci - luova yhteistyö Australian suunnittelijoiden Peter Strateasin ja Mario-Luca Carlucin kanssa - esitteli vuoden 2013 A / W-kaudella tiettyyn ostajaryhmään Pariisiin. Käsintehdyt vaatteet (muotoillut prosessin, jonka suunnittelijat kutsuvat "Metron-morfosiksi") keskittyvät rakentamiseen ja räätälöintiin, ja ne ovat voimakkaasti taipuvaisia ​​utilitaristisiin elementteihin.

Rakenteetut, vähäiset tyylit ovat ajattomia heille huolimatta heidän huolimattomuudestaan, mikä tekee niistä entistä kiehtovampia. Ja he ovat palkittuja, ottaessaan kansainvälisen Woolmark-palkinnon Australian alueelliset finaalit vuonna 2015, heidän asiantuntemuksensa merinovilla.

Bassike

Kestävä ja ylellinen, Bassike on rento, mutta älykäs miesten vaatemerkki, joka perustettiin vuonna 2006. Deborah Sams ja Mary-Lou Ryan lanseerivat Bassike-filosofia kaikesta tyylikkäästä rakenteesta.

Heidän kokoelmistaan ​​tunnetaan yksinkertaisesta lähestymistavasta perusasioihin, ja ne tarjoavat tavallisia t-paitoja, paitoja, housuja ja shortseja orgaanisessa, pehmeässä puuvillassa. Räätälöity ulkonäkö on kasvanut myöhään, valikoima blazereita ja rannekkeita. Tarran aurinkolasien valikoima kannattaa katsoa, ​​kun taas heidän denim on japanilaista, kevyt ja pestä - ratsastus hyvin kesällä.

haalistua

Weathered on australialaisen vähittäiskauppiaiden Incu aivotapa. Nopeasti menevä, klassinen esteettinen ulkona toimiville hetkeille, ensimmäinen Weatherin tekemä pala oli moderni päivä ottaa tavallinen kudottu paita.

Täältä Weathered kehittyi tuottamaan perinteistä räätälöintiä. Rentoissa ranteissa ja maalaistyylisissä, kuluneissa ulkonäössä, jersey-t-paidat, puuvillaiset porausliinat ja kevyet neuleet ovat myös brändin valmisvaatekauppa.

Jac + Jack

Alunperin vuonna 2004 perustettu kashmir-neuletakki, Jac + Jack tarjoaa yksinkertaisia ​​miesten vaatteita nykyaikaiseen vaatekaappiin. Jac + Jackin eetos on "hidas muoti", joten vuosikymmenen vanha vaatekotelo priorisoi aitouden: kiinnittää huomiota yksityiskohtiin, valmistukseen ja muotoiluun.

Sen perustajat, Jacqueline 'Jac' Hunt ja Lisa 'Jack' Dempsey työskentelevät varsinaisten tekstiilimyllyjen ja kehälaitteiden kanssa kasvattaakseen kasmereitaan, merinovillaa, hienoa puuvillaa, pellavaa ja silkkiä. Vaatteiden määrittelevä tyyli on moderni ja perusmukainen, joka sopii mainiosti klassisten olennaisten ominaisuuksien palauttamiseen päivittäiseen rutiiniasi. Tule tänne kaikkiin kashmir- ja neuletietostarpeisiisi sekä heidän moderniin hikoilukokoelmistaan.

Ihmiset Vs.

Ihmiset Vs. on Sydney-asu, joka syntyy halusta tehdä korkealaatuisia, vuosikerta-inspiroivia, muotialustaisia ​​ihmisille. Taide-, musiikki-, surffaus- ja kaduilla on kollektiivinen intohimo, jossa ei ole merkitystä New York-cum-Aussie -hahmolle, joka ei haittaa niiden laatua .

Mutta herttainen he ovat. Ilmaisuilla, kuten "moth-eaten", People Vs. muodostaa boutique-pesun, joka luo reikiä, reikiä ja hankauksia, paikoissa, joissa ei ole mielenkiintoista, että niissä on aukko. Katso heidän soolostansa Bondi Beachin aurinkoisella rannalla tai verkossa.

Kokoonpanolevy

Assembly Label aloitti vuonna 2011 avioliitto vaatekaappien ja eksklusiivisten kankaiden välillä, jotka eivät tavallisesti ole miesten vaatetusalan perusasioissa. Niiden kokoelmat eivät ole koskaan kaukana vaatekomeron olennaisista tavaroista - t-paitoista, shortseista ja paidoista - jotka kaverit pukeutuvat vuosi vuodelta huolimatta high street -suunnittelun sartorialin vaihteluista.

Heillä on myös huippulaatua silkki-liinavaateissa, jotka lupaavat helpon siirtymisen arjen kiireestä baarituoliin. Niiden parhaimmat myyjät ovat yksinkertaisia, yksivärisiä esineitä, kuten nidontavalkoinen paita, tee tai ohut miekka. Jokainen kaveri tarvitsee, mutta ei välttämättä saada laadukasta kangasta, joka tarjoaa useita hyvää kulumista.

Assemblyillä on myymälöitä trendikkäissä kuumissa paikoissa Melbourne, Sydney ja Queenslandin alueella. heidän uusin itsenäinen avataan Fitzroyn hipsterimekkossa Melbournen pohjoisosassa. Kokoonpano on jokapäiväinen mielessään rahapoliittisesta näkökulmasta, joten he ovat vankka vaihtoehto kohtuuhintaisille perusasioille, kun vaatekaappi tarvitsee tuoretta lihaa.

Kaliiperi

Kaliiperi on aina ollut brändi ennen aikansa. Gary Zecevisin vuonna 1989 käynnistämä brändi oli edelläkävijä nykyaikaisen australialaisen ohut leikkauksen tunnetuksi ja ymmärrettäväksi tänään, joka oli ainutlaatuinen lähestymistapa australialaiseen miesvaatekaappiin.

Kaliiperi tarjoaa sekä rentoja että muodollisia vaatteita, mutta molemmat kokoelmat ovat sidoksissa räätälöityyn siluettiin. Löydät tyylikkäät housut, jotka viileä vanhempi pennu saattaa käyttää, rinnalla rohkea kukka-painettu paita, joka oli suunniteltu loppuvuoden osapuolille. Katsokaa tänä talvena rullinauhoja, urheilutappoja ja räätälöimistä 1970-luvun sartorialismilla (nahkatakit ovat myös näyttelijöitä).

Kaliberia on vaikea jättää huomiotta kebbeleihin. Heillä on useita itsenäisiä paikkoja suurissa kaupungeissa ja läsnäolo premium-tavarataloissa eri puolilla maata.

Venroy

Toinen ystävyyskumppanuuden kumppanien välillä, joilla oli lupaava ajatus ja paljon tickeria, Venroy alkoi vaatimattomasti tukku-liiketoiminnassa esikaupunkialueella Sydneyssä 00-luvun lopulla. Lupaavia maailmanluokan uimaportteja Australian rannikon "vapaa-ajan elämään", Venroy on julistettu seuraavaksi Billabongin Sydney Morning Herald (suuri puhelu, mutta olemme aluksella).

Heitä on syytetty (ja syytetty) siitä, että heillä on yltäkylläisyytensä yläpuolella olevat naulakot, ja he ovat valmiita kaappaamaan suuremman osan oceanside-vaatemerkkimarkkinoista vuosien varrella, esittämällä neuleita ja neuloja kokoelmistaan. Yksilöllisesti he eivät tarjoa kausittaisia ​​kokoelmia ja varastossa koko talon koko ajan - varmistamalla, että hyönteiset ympäri maailmaa ovat oikeat kitit ilmastoon.

Nämä kaverit eivät ole ujo kauppiaita. Heidän Bondi lippulaiva on aivan keskellä toimintaa ja heitä löytyy myös Paddingtonista niille teistä, jotka pääsevät rannalle vain viikonloppuisin. Sydney -yhtiön ulkopuolisille asiakkaille, David Jonesille tai heidän liukas verkkokaupalle, on lippusi kesätyyliin.

Zanerobe

Zanerobe aloittaa vuonna 2008 pari pariskuntaa itärannikolla, ja ne ovat pian lähestymässä kymmenvuotista vuosipäivää ilman merkkejä ikää - paitsi kasvavasta kypsyydestä ja vahvemmasta otteesta maailmanlaajuisessa streetwear-kohtaisuudessa. Niiden kokoelmat julkaistaan ​​kausiluonteisesti, kun niitä käytetään streetstyle-perusteiden yhdistelmänä - tee, housut ja työvaatteet inspired -vaipat (ne myös kesäystävällisiä).

Heidän elastiset rannekehousut ovat isot osuma heidän utilitaristiseen, sotilaalliseen innoittamaan esteettisyyteen ja muodostavat yhden kokoelmansa ensisijaisista jaloista. Projekti A - Zaneroben rajoitettu painos - yhdistää niiden tyypilliset streetstyle -esteetit kansainvälisiin kankaisiin, jotka vaihtelevat Ranskasta, Japanista ja muualta.

Rise, heidän uusin kokoelma, yhdistää utilitaristisen eetoksen kausivaihteluihin - neutraaleihin pastellteihin, ruskeihin ja ruskeihin. Zanerobella on vahva läsnäolo Australian vähittäiskaupassa. Vaikka he eivät vielä avaa itseään alas, he ovat säännöllisesti läsnä tavarataloissa ja suurissa miesten vaatevalmistajissa.

Matka DJ: n tai General Pantsin käyttöön tuo sinulle suurimman osan hyvistä tavaroista, ja niillä on siistetty online-vähittäiskaupan kokemus kaikesta, mitä ei löydy tiilistä ja laastista.

NON-Type

NON-TYPE on uusin muotoilun ja muodin pitkä historia kahdelle perustajajäsenelle Gareth Moody ja George Gorrow. Linja on lajityypit, modernistinen, ei-kausiluonteinen, ei-suuntaus keskittynyt valmis käytettävä miesten kokoelma.

Tämä ei ole kiinteä genre ja ei-tyyppinen luokitus lähestymistapa on avoin ovi, jolla on lupa vaeltaa kaikkiin näkökohtiin ja vaatekenttiin, ei rajoitu muotiin ja elämäntapaan, mutta yhtä mukava, koskettaa premium surf-maailmaa.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Nämä Short Hairstyles & Haircuts miehille saavat sinut läpi kauden

Jordan Barrettin NYFW Look on 100% Lothario

Rimowa rullaa replikan F13-tasoa

Hottimpia miesten päällysvaatemerkkejä, joiden avulla voit selviytyä talvesta